E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεν παραδέχεται ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη ο Φίγκο

Η οργισμένη απάντηση του Πορτογάλου

Δημοσίευση 12/7/2024 | 19:33

Δεν παραδέχεται ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη ο Φίγκο

Θέμα έχει γίνει η κίνηση του Λουίς Φίγκο να μην δώσει για 2η φορά το χέρι του στον Θόδωρο Ζαγοράκη πριν από τον αγώνα των παλαιμάχων της Εθνικής Ελλάδας με τους Legends του 2004 που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης στο Έσσε.

O Πορτογάλος έδωσε το χέρι του στον Έλληνα όταν βρέθηκαν στη σέντρα αλλά όταν διάλεξαν εστίες για το παιχνίδι ο Ζαγοράκης σήκωσε το χέρι του για να κάνει και πάλι χειραψία με τον Φίγκο αλλά ο δεύτερος τον αγνόησε.

Αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα social media ειδικά από Έλληνες που κατηγορούν τον Φίγκο. Ένας Έλληνας χρήστης του Instagram ρώτησε τον Φίγκο: «Είναι αλήθεια ότι δεν δώσατε το χέρι σας με τον Ζαγοράκη χθες;» και ο σπουδαίος Πορτογάλος που θήτευσε σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα του απάντησε οργισμένος: «Ποιος το είπε; Πρέπει να είσαι ηλίθιος, αν είμαι σε ένα παιχνίδι όπου η Ελλάδα πανηγυρίζει τη νίκη του Euro 2004 γιατί να μην πω ένα γεια σε όλους;».

Για το θέμα μίλησε ο Τάκης Φύσσας αλλά και ο Θόδωρης Ζαγοράκης ο οποίος τόνισε ότι ο Φίγκο ήταν κάπως και δεν έχει χωνέψει εύκολα την ήττα στον τελικό του 2004. Μιλώντας στην Cosmote TV ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, Θόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος το 2004 ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, είπε για τον Φίγκο: «Μας πήρε πολύ καιρό να πείσουμε τον Λουίς να έρθει», είπε ο Θεοδωρίδης και πρόσθεσε γελώντας: «Μας έλεγε “θέλετε να έρθω να γιορτάσω μ’ αυτούς που μας νίκησαν δύο φορές στη χώρα μας;”. Αλλά ήρθε, του βγάζω το καπέλο».

Θυμίζουμε το 2004 η Ελλάδα κέρδισε 2-1 στην πρεμιέρα την οικοδέσποινα Πορτογαλία την οποία συνάντησε ξανά στον τελικό της 4ης Ιουλίου με 1-0 και κατέκτησε το Euro 2004.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Καιριδής και Χρήστος Κατσώτης «σφάχτηκαν» on air: «Θα μας στείλετε φυλακή», «Θα σας στείλουμε να δουλέψετε»

TV Buzz Χτες
Η ατάκα του «γαλάζιου» βουλευτή για τα «κόκκινα συνδικάτα» που κατέστρεψαν το Πέραμα προκάλεσαν την έκρηξη του βουλευτή του ΚΚΕ

Βίντεο: Ιάπωνας αθλητής βόλεϊ χτύπησε κατά λάθος επόπτη και ζήτησε την πιο θεαματική συγγνώμη

Παράξενα Χτες
Ο Γιούτζι Νισίντα, ένας σταρ παγκόσμιου επιπέδου στο χώρο του βόλεϊ, πρωταγωνίστησε σ` ένα απίθανο περιστατικό στο All Star Game που διεξήχθη στο Κόμπε

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σόμμερ ‑ Η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ο γνωστός ηθοποιός πόσταρε μέσω instagram την περιπέτεια της υγείας του

Grammy 2026: Η Σερ ανακοίνωσε ως νικητή νεκρό καλλιτέχνη και έφυγε από την σκηνή πριν ολοκληρώσει

Tabloid Χτες
Η Σερ ανέβηκε στην σκηνή το βράδυ της Κυριακής στο Λος Αντζελες για να παραλάβει το βραβείο για το συνολικό έργο της στη μουσική

Χάμιλτον – Καρντάσιαν: Μυστική συνάντηση στην Αγγλία και φήμες για σχέση

Tabloid Χτες
Οι δυο τους πέρασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πολυτελές Estelle Manor, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας και ενισχύοντας τα σενάρια

Η χιουμοριστική, αλλά νυσταγμένη «καλημέρα» του Αρκά και η «δύναμη» του καφέ

Χιούμορ Χτες
Το σκίτσο για το ξεκίνημα της εβδομάδας

Κατερίνα Καραβάτου: Απάντησε οn camera για τη σύγκριση με την Ελένη Τσολάκη

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα του OPEN και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, δεν απέφυγε να σχολιάσει και τα νούμερα τηλεθέασης

«Καλημέρα Ελλάδα»: Το νέο πρόσωπο μετά την αποχώρηση της Αννας Λιβαθυνού

Media Χτες
Ο Παναγιώτης Στάθης καλωσόρισε τον νέο του συνεργάτη, Στέφανο Σίσκο, μετά το τέλος της Αννας Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Survivor: Ο Gio Kay αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Media Χτες
Εκτός Survivor ο Gio Kay, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που αιφνιδίασε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού