E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Βίον ανθόσπαρτον» – «Είμαι παντρεμένη με 3 παιδιά»: Αδιανόητο μπέρδεμα στον αέρα με Γιώργο Τσελίκα – Αννα Λιβαθυνού

Όσα έγιναν on air

Δημοσίευση 12/7/2024 | 16:46

«Βίον ανθόσπαρτον» – «Είμαι παντρεμένη με 3 παιδιά»: Αδιανόητο μπέρδεμα στον αέρα με Γιώργο Τσελίκα – Αννα Λιβαθυνού

Στον αέρα του Action24, από το λιμάνι του Πειραιά, βγήκε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ Γιώργος Τσελίκας καθώς η συνάδελφός του Αλεξάνδρα Μερακλίδη τον πλησίασε, με τον ίδιο να μιλάει στην κάμερά τους.

Την ώρα της επικοινωνίας τους όμως, έγινε ένα μικρό μπέρδεμα με την Άννα Λιβαθυνού και τον σημερινό γάμο του Γιώργου Κακούση.

«Καλημέρα Άννα! Έμαθα ότι παντρεύεσαι…», είπε o Γιώργος Τσελίκας, με την Αλεξάνδρα Μερακλίδη να του τονίζει πως αυτός που παντρεύεται είναι ο Γιώργος Κακούσης και όχι η Άννα Λιβαθυνού.

Ο Γιώργος Τσελίκας, ωστόσο, δεν κατάλαβε καλά και συνέχισε στον ίδιο… τέμπο: «Τον Γιώργο παντρεύεται, τον συνονόματό μου! Βίον ανθόσπαρτον! Μπορώ να σου κάνω τα ρεπό, της συμπαρουσίασης, όταν λείπει το παλικάρι. Είσαι τυχερή, γιατί βρήκες έναν άνθρωπο να γεράσεις μαζί του και όχι εξαιτίας του. Εύχομαι ο δρόμος σας…».

Σε εκείνο το σημείο τον διέκοψε ξανά η Αλεξάνδρα Μερακλίδη και του τόνισε πως δεν παντρεύονται μεταξύ τους ο Γιώργος Κακούσης και η Άννα Λιβαθυνού.

Γ.ΤΣ.: Εύχομαι ρε παιδί μου, όταν παντρευτείς…

Α.Μ.: Παντρεμένη είναι.

Α.Λ.: Παντρεμένη με τρία παιδιά!

Advertisement

Ο Γιώργος Τσελίκας συνέχισε: «Ο δρόμος σας να είναι μακρύς και γεμάτος ευτυχία… Τρία παιδιά, καλότυχα να είναι! Να σκοντάψετε σε μια λακούβα που λέγεται τύχη και να συνεχίσετε το δρόμο σας με βίον ανθόσπαρτον!».

«Σε ευχαριστώ, συνάδελφε», είπε κλείνοντας η Άννα Λιβαθυνού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής