E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ σε πτήση: Γυναίκα έπαθε αμόκ, δάγκωσε αεροσυνοδό και του έσκισε τη στολή ‑ Δείτε βίντεο

Η πτήση έφτασε στον προορισμό της με 3,5 ώρες καθυστέρηση

Δημοσίευση 11/7/2024 | 13:43

Θρίλερ σε πτήση: Γυναίκα έπαθε αμόκ, δάγκωσε αεροσυνοδό και του έσκισε τη στολή ‑ Δείτε βίντεο

Πανικός επικράτησε σε πτήση της United Airlines με αφετηρία το Μαϊάμι και προορισμό το Νιούαρκ, όταν μία επιβάτης σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στα μέλη του πληρώματος αλλά και επιβάτες.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που βιντεοσκόπησε επιβάτης της πτήσης, η γυναίκα δάγκωσε τον αεροσυνοδό με αποτέλεσμα να του σκίσει την στολή.

Σύμφωνα με την Daily Mail, παρά το γεγονός ότι το πλήρωμα του αεροσκάφους κατάφερε να της δέσει τα χέρια, η γυναίκα συνέχιζε απτόητη να παλεύει.

«Σταματήστε να με αγγίζετε, αφήστε με, είμαι ένα γ… κορίτσι, προσπαθείτε να με σκοτώσετε;» φώναζε προσπαθώντας παράλληλα να κόψει το δεσμά της.

Στη συνέχεια η γυναίκα φαίνεται να στέκεται στο διάδρομο και απευθυνόμενη στους υπόλοιπους επιβάτες λέει να μην πετάξουν με την united airlines.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν κάνουν τη δουλειά τους. Μου βάζουν χειροπέδες. Γιατί μου βάζετε χειροπέδες;», φώναζε σε αμόκ.

«Γιατί, ρε γ…; Γιατί στο διάολο μου βάζετε χειροπέδες; Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί;», συνέχιζε ουρλιάζοντας.

Οι επιβάτες της πτήσης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν οι αστυνομικοί την έβγαλαν τη γυναίκα έξω από το αεροσκάφος, στο Ορλάντο, ενώ σημειώθηκε καθυστέρηση 3,5 ωρών.

«Το αεροπλάνο βρίσκεται εδώ στο Ορλάντο και το πλήρωμα δεν πρόκειται να συνεχίσει εξαιτίας αυτού που συνέβη μεταξύ εδώ και του Μαϊάμι», ανακοίνωσε το προσωπικό.

Η εταιρεία ανέφερε ότι η επιβάτισσα «έγινε επιθετική και ενοχλητική», προκαλώντας τόσο την εκτροπή προς το Ορλάντο, όσο και τη μεγάλη καθυστέρηση.

«Οι αεροσυνοδοί μας εργάστηκαν για την αποκλιμάκωση της κατάστασης και την προστασία των άλλων πελατών και μετά την προσγείωση στο Ορλάντο, οι αστυνομικές αρχές συνάντησαν την πτήση και η επιβάτισσα απομακρύνθηκε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το αστυνομικό τμήμα του Ορλάντο δήλωσε ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρική αξιολόγηση και δεν έχει γίνει ακόμη καμία σύλληψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Anthropic λέει ότι έμαθε στα AI agents να «ονειρεύονται»

E-Daily 3.Left Χτες
Η νέα λειτουργία αποτελεί μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να δημιουργήσει πιο αυτόνομα και «ευφυή» AI systems

Bonnie Tyler: Σε τεχνητό κώμα η παγκόσμια σταρ

E-Daily 3.Left Χτες
Κρίσιμες ώρες στην εντατική για την 74χρονη τραγουδίστρια

Χανταϊός: Εντοπίστηκε το πρώτο ύποπτο κρούσμα στο Ισραήλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν έχει σχέση με το κρουαζιερόπλοιο

Ποιοι είναι οι Τούρκοι «Ντάλτον» που μπαίνουν στο μικροσκόπιο μετά το φορτίο‑μυστήριο με τα όπλα στον Έβρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ποιοι είναι οι Τούρκοι Ντάλτον, η συμμορία που απασχολεί την Τουρκία

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει τον πρώτο μίνι καύσωνα: Πότε θα εξαφανιστεί η αφρικανική σκόνη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η εικόνα του καιρού θα αρχίσει να βελτιώνεται από το Σάββατο

Πάτρα: Πατέρας έδωσε όπλο στον 12χρονο γιο του και πυροβόλησε από το παράθυρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ανήλικος φέρεται να βρισκόταν υπό την παρουσία και την παρότρυνση του 36χρονου την ώρα του περιστατικού

Τέλος εποχής: Πέφτει η αυλαία της συνεργασίας FIFA ‑ Panini για τα αυτοκόλλητα του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left Χτες
Η FIFA έκανε γνωστό την Πέμπτη πως η μακροχρόνια πορεία συνεργασίας της με την ιταλική εταιρεία θα ολοκληρωθεί οριστικά με το τουρνουά του 2030