E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγριο ξύλο με Ζούμπατς και Σάριτς σε κλαμπ της παραλιακής

Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου

Δημοσίευση 9/7/2024 | 08:08

Αγριο ξύλο με Ζούμπατς και Σάριτς σε κλαμπ της παραλιακής

Ανακοίνωση για το επεισόδιο σε κλαμπ της παραλιακής το βράδυ της Δευτέρας στο οποίο ενεπλάκησαν ο Ντάριο Σάριτς και ο Ίβιτσα Ζούμπατς εξέδωσε η ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι παίχτες μας δέχθηκαν πρώτα φραστική επίθεση και μετά σωματική η οποία τους υποχρέωσε να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους».

Στην ίδια ανακοίνωση, δε, αναφέρεται ότι «ήταν ένα σύντομης διάρκειας επεισόδιο που διεκόπη χάρη στην επέμβαση των εργαζομένων του κλαμπ».

Στο βίντεο φαίνεται ο Σάριτς να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον Ζούμπατς, ο οποίος όμως φαίνεται να χτυπήθηκε από άλλον. Κάποια στιγμή, δε, κάποιος έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Σάριτς και τον έριξε στο έδαφος με τον Κροάτη φόργουορντ να δέχεται χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό των Κροατών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά τη νίκη της Εθνικής μας. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, που έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο, δεν υπήρχε αστυνομία στο σημείο την ώρα του επεισοδίου.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας μπάσκετ της Κροατίας

Σε απάντηση ερωτημάτων από μέσα ενημέρωσης σχετικά με φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε κοινωνικά δίκτυα και ιστοσελίδες η Κροατική Ομοσπονδία Μπάσκετ απαντά ως εξής:

Μετά τον τελικό αγώνα του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ στην Ελλάδα και το δείπνο της ομάδας, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την προσπάθειά τους και τους άφησε ελεύθερους καθώς δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ αλλά αντίθετα οι παίχτες θα κατευθύνονταν σε διαφορετικούς προορισμούς.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολης προετομασίας και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι πριν να επιστρέψουν στην πατρίδα ή στους συλλόγους τους. Ενώ ήταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχτηκαν επίθεση αρχικά λεκτική και στη συνέχεια σωματική, γεγονός που τους έκανε φυσικά να αμυνθούν. Ήταν ένα σύντομο επεισόδιο που διακόπηκε από την παρέμβαση των εργαζομένων στο κλαμπ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ταξί: Σε εξέλιξη η πορεία των αυτοκινητιστών – Προειδοποίηση για απεργία διαρκείας

Ελλάδα 03.02.2026
Πορεία προς το Μαξίμου πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι αυτοκινητιστές ταξί. Προειδοποιούν με απεργία διαρκείας.

Fake news στην Ευρώπη: Η θέση της Ελλάδας

Κόσμος 03.02.2026
Τι δείχνει νέα έρευνα

Νεκρός άνδρας στη Βούλα: Έφερε τραύμα στον λαιμό

Ελλάδα 03.02.2026
Συναγερμός στις Αρχές - Οι πρώτες πληροφορίες

Όταν ο Επστάιν κάλεσε τον Μπερλουσκόνι στα πάρτι του: «Όχι ευχαριστώ, τα κορίτσια επιστρέφουν μόνα τους στο σπίτι μου»

Κόσμος 03.02.2026
«Δεν υπάρχει λόγος απαγωγής» - Σοκ από την ατάκα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού

Νατσιός για θεωρία εξέλιξης: «Eίναι βλασφημία να είσαι Χριστιανός και να δέχεσαι τον Δαρβίνο»

Πολιτική 03.02.2026
«Εμείς δεν βάζουμε ομοφυλόφιλους στα ψηφοδέλτια»

«Βόμβα» Καραχάλιου για πιθανή συνεργασία Καρυστιανού με τον Παύλο Ντε Γκρες

Πολιτική 03.02.2026
«Λέτε τελικά να βρέθηκε ο ηγέτης που έψαχνε η Μαρία;»

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη αρχηγικό μέλος, μετά την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας

Ελλάδα 03.02.2026
Συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ζήτησε συγγνώμη για τη φράση «το τζάμπα πέθανε» ‑ «Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς»

Πολιτική 03.02.2026
Σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση της «το τζάμπα πέθανε»