E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κόλαφος ο Καπουτζίδης ‑ «Είναι μια εμπορευματοποίηση του μίσους, αυτό έγινε στην πραγματικότητα»

«Κακοποιητική τηλεόραση»

Δημοσίευση 6/7/2024 | 20:05

Κόλαφος ο Καπουτζίδης ‑ «Είναι μια εμπορευματοποίηση του μίσους, αυτό έγινε στην πραγματικότητα»

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε με αιχμηρό λόγο για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι περισσότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης την προβολή του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «αυτό είναι κακοποιητική τηλεόραση και είναι υποκριτική τηλεόραση. Είναι μια εμπορευματοποίηση του μίσους, αυτό έγινε στην πραγματικότητα. Εγώ θα σε ρωτήσω, πολύ απλά, η δική σας εκπομπή γιατί το έκανε; Δηλαδή αν μιλήσουμε σε μια εκπομπή για ένα άλλο θέμα, το οποίο ταλανίζει την ελληνική κοινωνία και είναι η κακοποίηση της γυναίκας, θα φωνάξουμε κάποιον για να πει και την αντίθετη άποψη; Ότι «καλό είναι, 3 – 4 χαστουκάκια»; Οπότε είστε στη θέση που είσαστε και έχετε δημόσιο λόγο γιατί σίγουρα έχετε σίγουρα και ένα προσόν. Να αναγνωρίζετε το σωστό, το ηθικό, το τίμιο, το δίκαιο».

«Άμα δεν το ξέρεις και περιμένεις να βγει ο ένας και ο άλλος να στο πουν, τότε γιατί είσαι σε αυτή τη θέση; Ας κληρωθεί κάποιος άλλο να την κάνει αυτή τη δουλειά. Αυτό λοιπόν που έγινε ήταν ότι καταλάβαμε πως με αυτόν τον τρόπο είτε κάνουμε νούμερα είτε ανεβάζουμε το δικό μας κασέ δείχνοντας «να, τι ωραία που αντέδρασα». Εγώ νομίζω ότι το πρώτο ήθελαν να κάνουν, κυρίως νούμερα».

«Λένε «ας ακούσουμε και τις δυο απόψεις» αλλά τελικά δεν ακούγαμε καμία, βλέπαμε δυο ανθρώπους να μαλώνουνε και γω θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν θέλεις όντως να μάθεις που μας οδηγεί αυτό το νομοσχέδιο, το οποίο είναι καινούργιο για την χώρα, ποιος θα σου δώσει τη λύση; Ο τάδε ακροδεξιός πολιτικός που είναι εναντίον; Γιατί δεν πας σε ένα από τα 20 κράτη που το έχουν ψηφίσει να δεις τι έχει συμβεί;».

«Είχαμε αυτή την ενημέρωση από κάποια εκπομπή; Πήγε κάποια εκπομπή σε κάποια από αυτές τις 20 χώρες, όπου έχει προχωρήσει και έχει λειτουργήσει αυτό το νομοσχέδιο, να δούμε τι έγινε μέσα στην κοινωνία; Δεν είχαμε καμία τέτοια ενημέρωση. Αυτοί όμως θα σου πουν τι έγινε. Το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Μάλτα, η Ισπανία, η Πορτογαλία. Αυτή τη στιγμή, αυτές οι χώρες ξέρουν να σου πουν τι έγινε. Δεν το έκανε κανένας, άρα ποια ενημέρωση;» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Charlie Hebdo: Ο πρώτος που θα βρει την ημερομηνία θανάτου του Χαμενεΐ κερδίζει ταξίδι στην Τεχεράνη

Media 18.06.2025
Ο Αλί Χαμενεΐ εξώφυλλο στο γαλλικό περιοδικό που σχολιάζει τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με το γνωστό του χιούμορ

Αρης Τσάπης: Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» εξηγεί τον λόγο που δουλεύει ως σερβιτόρος στη Σέριφο

Tabloid 18.06.2025
«Το έχω ακούσει κι άλλες φορές από κοντά για το πώς γίνεται να δουλεύεις σερβιτόρος, ενώ έπαιζες σε σειρά», είπε ο Αρης Τσάπης

Νικηφόρος: «Η Ιωάννα Τούνη δεν μιλά για τα προσωπικά της σε ιδιωτικό επίπεδο»

Tabloid 18.06.2025
«Δεν είναι εύκολο, τι συζητάμε. Δεν υπάρχει χειρότερη απώλεια», είπε ο Νικηφόρος

Γιάννης Δρακόπουλος για Σόι σου: «Ελπίζουμε να γίνει, αλλά δεν είναι και τόσο πιθανό»

Tabloid 18.06.2025
«Αν δεν γίνει τώρα, μάλλον δύσκολα να γίνει», είπε ο Γιάννης Δρακόπουλος

Έλενα Τοπαλίδου: «Έχω κάποιες εξάρσεις τρόμου ‑ Διαγνώστηκα με ...»

Tabloid 18.06.2025
«Χρόνια πριν που ήμουν με τον άνθρωπό μου, λέγανε αυτός έτσι και αυτή έτσι», είπε η Έλενα Τοπαλίδου

Megan Fox και Machine Gun Kelly αποκάλυψαν το όνομα της κόρης τους, με ένα τρυφερό βίντεο

Tabloid 18.06.2025
Αν και έχουν χωρίσει, φαίνεται πως διατηρούν καλές σχέσεις μετά τον ερχομό του παιδιού τους

Μαρία Αντωνά: Δεν θα με δείτε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

TV Buzz 18.06.2025
Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τις προτάσεις που δέχεται

Χώρισε αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια

Tabloid 18.06.2025
Όλα συνέβησαν υπό άκρα μυστικότητα