E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Ρέμος ‑ «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του»

Δημοσίευση 6/7/2024 | 10:22

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Ρέμος ‑ «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

Με ένα βίντεο στα stories του Instagram, ο τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, δίνει συνέχεια στην υπόθεση φοροδιαφυγής 1,5 εκατ. ευρώ και ξεπλύματος μαύρου χρήματος για την οποία ελέγχεται.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την πρώτη επίσημη τοποθέτησή του μέσω ανακοίνωσης στην οποία εξαπέλυε επίθεση κατά των Αρχών κάνοντας λόγο για διαρροές και ψευδείς πληροφορίες, ο τραγουδιστής με βίντεό του λέει πως δεν φοβάται και δεν έχει να κρύψει τίποτα και καλεί τον κόσμο να πάει στις συναυλίες του.

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση» αναφέρει αρχικά στα stories που έκανε στο Instagram ο τραγουδιστής.

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…» πρόσθεσε ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Ρέμος:

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Από κει και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ. Συνεχίζουμε και σας περιμένω στις συναυλίες να τα πούμε από κοντά» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Τι είχε προηγηθεί - Η ανακοίνωσή του και η απάντηση από πηγές της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Πηγές της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες: 20 σελίδες πόρισμα με στοιχεία για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή, δεν πλήρωσε ούτε ευρώ από τα €13 εκατ. για τα χρέη Ηρακλή

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, οι οποίες απαντούσαν στην ανακοίνωση του Αντώνη Ρέμου, για την περίπτωση του τραγουδιστή υπάρχει πόρισμα συνολικά 20 σελίδων, στοιχεία, καθώς και σχεδιαγράμματα που στοιχειοθετούν την υπόθεση. Παράλληλα το εν λόγω πόρισμα έχει σταλεί από την Αρχή πριν από έναν μήνα στους οικονομικούς εισαγγελείς, όπως υπογραμμίζουν αρμόδιες πηγές.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες πηγές, κατά την διάρκεια των ερευνών διαπιστώθηκε πως ο κ. Ρέμος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας που εισάγει καφέ, οι οποίες σύμφωνα με τους ελεγκτές της Αρχής, είναι ιδανικές για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος. Παράλληλα, όμως, οι έρευνες διαπίστωσαν πως από τα 13 εκατ. ευρώ τα οποία έχει χρέη η ΠΑΕ Ηρακλής, ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρός της, δεν έχει πληρώσει ούτε ευρώ στο μερίδιο που του αναλογεί.

Ρέμος: Λέτε ψέματα, παραβιάζετε τον Νόμο, δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντώνης Ρέμος για την υπόθεση που αφορά στη δέσμευση της περιουσίας του για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σημείωνε πως δεν είναι κατηγορούμενος, αλλά ερευνώμενος.

Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος επεσήμανε, «έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ -τάχιστα- να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες».

Εξαπέλυσε, όπως και επίθεση κατά των Αρχών, κάνοντας λόγο για διαρροές εις βάρος του, «ψευδών πληροφοριών είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο».

Όπως ο ίδιος λέει, «κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου». Καταλήγει δε λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος» και πως «θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αντώνη Ρέμου:

«Έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ -τάχιστα- να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι, οι διαρροές, όμως, ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο. Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου. Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους. Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος. Θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι. Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

6 διάσημοι μπαμπάδες με γιους που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Celebrity Stories 08.07.2025
Όταν η φύση κάνει copy-paste, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Αθηνά Ωνάση: Σπάνια δημόσια εμφάνιση σε πάρτι, μετά από μήνες

Tabloid Χτες
Στην πόλη του έρωτα, στο Παρίσι!

Εμμανουήλ Καραλής: «Αν πηδήξω 6,10 θα φάω δέκα γύρους!»

Tabloid Χτες
«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και οι κόποι μου ανταμείβονται. Όταν σκέφτομαι θετικά, περνάω τον πήχη», είπε ο Εμμανουήλ Καραλής.

Justin Bieber: Αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε περίοδο αποτοξίνωσης

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής είχε προβληματίσει έντονα τους τελευταίους μήνες με τη συμπεριφορά του στα social media

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Μας δίνει `ψωμάκι`»

TV Buzz Χτες
Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε έναν απολογισμό για τη σεζόν που τελείωσε

Η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει με μαγιό στην Ισπανία

Tabloid Χτες
Και «κολάζει» τους θαυμαστές της

Ο Ρυθμός 94.9 σε στέλνει, μαζί με την παρέα σου, ταξίδι στη Σαντορίνη!

Media Χτες
Τι θα έλεγες να πάμε στο νησί, ο ΡΥΘΜΟΣ, οι κολλητοί κι εσύ;

Η απόδειξη που προκάλεσε νοσταλγία 10 χρόνια μετά: Πως ήταν οι τιμές το 2015;

Social Χτες
Ένα screenshot απόδειξης από μεξικάνικο εστιατόριο του 2015 κάνει τον γύρο του Reddit