E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Ρέμος ‑ «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του»

Δημοσίευση 6/7/2024 | 10:22

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Ρέμος ‑ «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα»

Με ένα βίντεο στα stories του Instagram, ο τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, δίνει συνέχεια στην υπόθεση φοροδιαφυγής 1,5 εκατ. ευρώ και ξεπλύματος μαύρου χρήματος για την οποία ελέγχεται.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την πρώτη επίσημη τοποθέτησή του μέσω ανακοίνωσης στην οποία εξαπέλυε επίθεση κατά των Αρχών κάνοντας λόγο για διαρροές και ψευδείς πληροφορίες, ο τραγουδιστής με βίντεό του λέει πως δεν φοβάται και δεν έχει να κρύψει τίποτα και καλεί τον κόσμο να πάει στις συναυλίες του.

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Τα τελευταία 24ωρα αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση. Θέλω απλά να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές αρχές ότι όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούν για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση» αναφέρει αρχικά στα stories που έκανε στο Instagram ο τραγουδιστής.

«Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και συναυλίες που έρχονται…» πρόσθεσε ενημερώνοντας ότι η επόμενη συναυλία του, που είναι τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα γίνει κανονικά όπως και «όλες οι υπόλοιπες που έρχονται».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Αντώνης Ρέμος:

«Νιώθω την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που με αγαπάει και που με στηρίζει, να βρεθώ μαζί του. Από κει και πέρα η αλήθεια θα φανεί. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ. Συνεχίζουμε και σας περιμένω στις συναυλίες να τα πούμε από κοντά» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Τι είχε προηγηθεί - Η ανακοίνωσή του και η απάντηση από πηγές της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Πηγές της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες: 20 σελίδες πόρισμα με στοιχεία για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή, δεν πλήρωσε ούτε ευρώ από τα €13 εκατ. για τα χρέη Ηρακλή

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, οι οποίες απαντούσαν στην ανακοίνωση του Αντώνη Ρέμου, για την περίπτωση του τραγουδιστή υπάρχει πόρισμα συνολικά 20 σελίδων, στοιχεία, καθώς και σχεδιαγράμματα που στοιχειοθετούν την υπόθεση. Παράλληλα το εν λόγω πόρισμα έχει σταλεί από την Αρχή πριν από έναν μήνα στους οικονομικούς εισαγγελείς, όπως υπογραμμίζουν αρμόδιες πηγές.

Σύμφωνα δε με τις ίδιες πηγές, κατά την διάρκεια των ερευνών διαπιστώθηκε πως ο κ. Ρέμος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας που εισάγει καφέ, οι οποίες σύμφωνα με τους ελεγκτές της Αρχής, είναι ιδανικές για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος. Παράλληλα, όμως, οι έρευνες διαπίστωσαν πως από τα 13 εκατ. ευρώ τα οποία έχει χρέη η ΠΑΕ Ηρακλής, ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρός της, δεν έχει πληρώσει ούτε ευρώ στο μερίδιο που του αναλογεί.

Ρέμος: Λέτε ψέματα, παραβιάζετε τον Νόμο, δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντώνης Ρέμος για την υπόθεση που αφορά στη δέσμευση της περιουσίας του για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σημείωνε πως δεν είναι κατηγορούμενος, αλλά ερευνώμενος.

Συγκεκριμένα όπως ο ίδιος επεσήμανε, «έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ -τάχιστα- να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες».

Εξαπέλυσε, όπως και επίθεση κατά των Αρχών, κάνοντας λόγο για διαρροές εις βάρος του, «ψευδών πληροφοριών είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο».

Όπως ο ίδιος λέει, «κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου». Καταλήγει δε λέγοντας μεταξύ άλλων πως «δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος» και πως «θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αντώνη Ρέμου:

«Έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ -τάχιστα- να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι, οι διαρροές, όμως, ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο. Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου. Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους. Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος. Θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι. Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από «κακό παιδί» του Μπόστον σε σταρ του Χόλιγουντ: Το σκοτεινό ρατσιστικό παρελθόν του Mark Wahlberg που κανείς δεν ξεχνά

Celebrity Stories 07.05.2025
Από τον δρόμο και τη βία στη δόξα και το Χόλιγουντ – η αμφιλεγόμενη διαδρομή του Mark Wahlberg και το παρελθόν που συνεχίζει να τον στοιχειώνει.

Νίκος Γκάλης: Η ανάρτησή του για το ντεμπούτο με την Εθνική Ελλάδας πριν ακριβώς 45 χρόνια

Social Χτες
«Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι...», έγραψε ο θρύλος του μπάσκετ

Θάνος Ασκητής: Έξι στους δέκα άντρες με 10‑15 χρόνια γάμου αυνανίζονται κάθε βράδυ κρυφά από τις γυναίκες τους

Tabloid Χτες
Η πλειοψηφία των ζευγαριών δεν ξέρει να λύσει τα προβλήματα, τόνισε

Γεωργιάδης: Πάρτι στα social με το γράμμα από «Αγγλο ασθενή» – «Ένας μετακλητός με Proficiency δεν υπάρχει;»

Social Χτες
Ο Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι έλαβε ευχαριστήριο γράμμα από «Αγγλο ασθενή», ωστόσο η ανάρτηση τού γύρισε μπούμερανγκ, καθώς δεκάδες χρήστες υπογραμμίζουν τα πολλά συντακτικά λάθη σε αυτό

Μαρία Αλιφέρη: «Έπαθα ψυχοσωματικά μέχρι να ανταποκριθώ, δεν απόλαυσα την αναγνωρισιμότητα»

Tabloid Χτες
Είμαι ανεκπαίδευτη και βγαίνω όχι βήμα βήμα αλλά στην κορυφή, εκτεθειμένη"" δήλωσε η Μαρία Αλιφέρη

Καινούργιου για Μπάρκα: «Κόβεται η εκπομπή και αμέσως πήγε να προμοτάρει ... ήταν άσχημο για τους συνεργάτες της»

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια σχολίασε την είδηση σχετικά με το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη»

Δανάη Μπάρκα: Αφαντη μετά το κόψιμο της εκπομπής ‑ Οι πρώτες δηλώσεις της ομάδας της

Tabloid Χτες
Οι συνεργάτες της Δανάης Μπάρκα μίλησαν για το πρόωρο τέλος του «Πάμε Δανάη»

Πώς είναι σήμερα η γυναίκα που θεωρούνταν «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο»

Celebrity Stories Χτες
Το κορίτσι που κάποτε χαρακτηριζόταν ως «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» έχει πλέον μεγαλώσει.

Γιώργος Λιάγκας για Χρήστο Μάστορα: «Πέφτει από το ένα λάθος στο άλλο»

Celebrity Stories Χτες
«Δε μπορεί ο Χρηστάκης ο Μάστορας να μας λέει ότι δεν γνώριζε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.