E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καπουτζίδης – Σεργουλόπουλος: «Δεν είμαστε ζευγάρι, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»

Tι είπαν στη σκηνή του Europride

Δημοσίευση 1/7/2024 | 12:27

Καπουτζίδης – Σεργουλόπουλος: «Δεν είμαστε ζευγάρι, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»

Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν οι παρουσιαστές του Europride Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου. Ο κόσμος τους υποδέχτηκε θερμά και οι δύο παρουσιαστές θέλησαν να πουν δύο λόγια για τα συναισθήματά τους.

«Δεν περίμενα μετά από τόσα χρόνια που είμαι πάνω σε μία σκηνή, να βρεθώ σε ένα τέτοιο κοινό. Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε υπέροχοι! Βρισκόμαστε σε μία εμβληματική χρονιά που η Ελλάδα υποδέχτηκε το νομοσχέδιο. Έχουμε προσπαθήσει κι εγώ και ο Γιώργος αυτό το νομοσχέδιο να γίνει πραγματικότητα και μάς βοήθησαν πολλοί άνθρωποι. Θέλω να ευχαριστήσουμε τα πέντε κόμματα στη Βουλή που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, ανθρώπους που βοήθησαν αυτοί στη διοργάνωση» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τη ισότιμη ένταξη στην κοινωνία, στην εργασία, στην πλήρη αποδοχή στην οικογένεια. Γενικότερα, τα pride θα γίνονται για όσο θέλουμε» πρόσθεσε με τη σειρά του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και στη συνέχεια, ξεκαθάρισε: «Δεν είμαστε ζευγάρι, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε».

«Όχι, όχι ποτέ! Δεν είμαστε ζευγάρι και δεν θα γίνουμε ποτέ! Ποτέ… Θεέ μου… Ξέρετε οι φίλοι, όταν ακουμπάς τον φίλο σου είναι αμήχανο…» συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να λέει με χιούμορ: «Το κάνει λες και τον κακοπαντρέψαμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 01.12.2025
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Στράτος Τζώρτζογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Στεναχωρήθηκα γιατί μου την έστησε, είναι πιο πονηρός από εμένα»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Εδώ TV» παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα

Ο πρώτος AI Έλληνας τραγουδιστής, Αχιλλέας Δελφός, μιλά για το τραγούδι του

Media Χτες
Λίγες ημέρες πριν κυκλόφορήσει το τραγούδι του πρώτου ολοκληρωμένου AI Έλληνα τραγουδιστή, που φέρει το όνομα Αχιλλέας Δελφός, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ»

Βουρκωμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Σας το λέω και συγκινούμαι! Ανατρίχιασα»

Tabloid Χτες
Το συγκινητικό περιστατικό που έζησε το Σάββατο 29/11

Ελένη Φουρέιρα: «Ήταν επιλογή ζωής ο Αλμπέρτο Μποτία, πρώτη φορά μίλησα με κάποιον ερωτικά»

Tabloid Χτες
Για την πορεία της και τις επιλογές της μίλησε η Ελένη Φουρέιρα, ενώ αναφέρθηκε και στον έρωτα και τη μητρότητα

The Roadshow: Ο Αρναούτογλου εισβάλλει στο πατρικό της Μπεκατώρου και συναντά τη… μητέρα της!

Tabloid Χτες
Μια από τις πιο απρόβλεπτες στάσεις έκανε το «The Roadshow» στην Κεφαλονιά

Φαίη Σκορδά: «Προσπαθούσε η γειτόνισσα να μου κουμπώσει το φόρεμα στη μέση του δρόμου»

Tabloid Χτες
Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης όπου έδωσε το «παρών»

Τούνη: «Δεν παλεύω μόνο για μένα» ‑ Η ανάρτησή της μετά την αναβολή της δίκης

Tabloid Χτες
H Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα εκτενές κείμενο στα stories της, περιγράφοντας χωρίς φίλτρα όλα όσα ένιωσε και συνεχίζει να ζει.

«Δε μπορούσα να σώσω τον εαυτό μου»: Η σοκαριστική εξομολόγηση της Melissa Benoist για την κακοποίηση που έζησε

Celebrity Stories Χτες
Η ηθοποιός που ενσάρκωσε την υπερηρωίδα της DC αποκαλύπτει τον εφιάλτη που βίωνε στην πραγματική της ζωή

Η νέα μόδα στις επιχειρηματικές κινήσεις των διασήμων

Celebrity Stories Χτες
H... ταυτόχρονη νέα επιχειρηματική κίνηση πολλών celebrities είναι ιδιαιτέρως ασυνήθιστη