E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φριχτοί πόνοι για τη Βίκυ Κουλιανού: «Παραλίγο να λιποθυμήσω, ήμουν ακινητοποιημένη σε ένα πάτωμα για 4 ώρες»

«Ήταν μία πάρα πολύ τρομακτική εμπειρία»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/6/2024 | 10:49

Φριχτοί πόνοι για τη Βίκυ Κουλιανού: «Παραλίγο να λιποθυμήσω, ήμουν ακινητοποιημένη σε ένα πάτωμα για 4 ώρες»

Μία περίεργη περιπέτεια υγείας έζησε τις τελευταίες μέρες η Βίκυ Κουλιανού, όπως εξομολογήθηκε μέσα από τον προσωπικό της στο Instagram.

Η «ιέρεια της πασαρέλας» αποκάλυψε πως, εντελώς ξαφνικά και για άγνωστο λόγο, ξεκίνησε να νιώθει φριχτούς πόνους στη μέση και στη λεκάνη, έπεσε στο πάτωμα και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, μέχρι που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ίδια, ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τους πόνους, ενώ ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να ανακουφιστεί. Η Βίκυ Κουλιανού δημοσίευσε μία σειρά από stories, στα οποία και περιέγραφε την κατάσταση της υγείας της, την περιπέτεια που πέρασε, ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της αυτές τις μέρες.

Η εξομολόγηση της Βίκυς Κουλιανού για την περιπέτεια της υγείας της

«Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία περίεργη κατάσταση που μου συνέβη, μία περιπέτεια με την υγεία μου. Προέκυψε στο κομμωτήριο όπου είχα πάει να φτιάξω τα μαλλιά μου. Σχεδόν λιποθύμησα από φρικτούς πόνους στη μέση και στη λεκάνη. Ήμουν ακινητοποιημένη σε ένα πάτωμα για τέσσερις ώρες. Δεν μπορούσαν να με μεταφέρουν ούτε με φορείο γιατί δεν ξέρανε γιατί πονάω τόσο πολύ», αφηγείται η Βίκυ Κουλιανού, χωρίς να κρύβει την αναστάτωσή της.

«Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο πράγμα. Ήταν μία πάρα πολύ τρομακτική εμπειρία, να είσαι τέσσερις ώρες ακινητοποιημένος σε ένα πάτωμα με κόσμο από επάνω σου, να μην μπορεί να σε μετακινήσει ούτε χιλιοστό. Ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά που ήρθαν και με μεταφέρανε στο νοσοκομείο, είμαι με πολλά χάπια και ενέσεις. Παλεύω να αναρρώσω», κατέληξε στην περιγραφή της η Βίκυ Κουλιανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπιμπίλας κατά Χαϊκάλη μετά τη δήλωση πως το θέατρο ήταν ένα μεγάλο κρεβάτι: «Πότε έγιναν αυτά και εμείς δεν τα πήραμε είδηση;»

Celebrity Stories 13.06.2025
Ο ηθοποιός και βουλευτής εξέφρασε τη διαφωνία του μετά τα όσα δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ελπίδα Ιακωβίδου: Δάκρυα στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή της – Το μήνυμα του Τζώνη Καλημέρη

Celebrity Stories 13.06.2025
«Σε περιμένει μια ζεστή αγκαλιά στην Ελλάδα, όχι μόνο η δική μου»

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση με την κατάθεση του Χριστοδούλου – «Μετά βεβαιότητας είχαν σχέση»

Celebrity Stories 13.06.2025
Η αντίδραση της Αννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους στην δικαστική αίθουσα και οι κατηγορίες κατά του δικηγόρου των καταγγελλουσών

Μαρία Κουτσαντώνη: Κόλαφος για τον Στάθη Αγγελόπουλο – «Με είχε δείρει στο παρελθόν, τον χτύπησα κι εγώ»

Celebrity Stories 13.06.2025
«Χωρίσαμε, ήμουν έγκυος κι έμπλεξε με μία άλλη γυναίκα», είπε η Μαρία Κουτσαντώνη.

Ακομπλεξάριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η φωτογραφία με κόκκινες γόβες και διχτυωτό καλσόν – «Είδωλο!»

Celebrity Stories 13.06.2025
Χαμός με τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας

Χρήστος Μάστορας: Σήμερα 13/6 η δίκη για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Celebrity Stories 13.06.2025
Θα παρευρεθεί κανονικά στο δικαστήριο ο τραγουδιστής

Η Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει στην τηλεόραση

Media 13.06.2025
Καλοκαιρινό Ραντεβού, πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

Ο Γιώργος Λιανός παντρεύεται: «Θα το κάνουμε για πάρτη μας»

Tabloid 13.06.2025
Δεν είναι δρομολογημένο, ημερομηνία δεν έχει βγει, πρόσθεσε ο παρουσιαστής