E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξώδικο στην Μαρίνα Σάττι για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων

Η τραγουδίστρια καταγγέλλεται για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/6/2024 | 17:48

Εξώδικο στην Μαρίνα Σάττι για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων

Ποιος μουσικοσυνθέτης καταγγέλλει την τραγουδίστρια για αντιγραφή στη σύνθεση ενός κομματιού; Την είδηση πως η δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκει η Μαρίνα Σάττι έχει λάβει εξώδικο για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων ανέδειξε η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6).

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο συνθέτης Μιλτιάδης Κασσάρας διεκδικεί την πατρότητα της μουσικής στο τραγούδι «Αχ Θάλασσα», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας.

«Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι το κυρίως θέμα του τραγουδιού, οι τέσσερις νότες που το αποτελούν είναι πανομοιότυπες στον ήχο, όπως και ένα μέρος από συγχορδίες, με το ομότιτλο κομμάτι του Μιλτιάδη Κασσάρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του μουσικοσυνθέτη, Γιάννης Νισύριος, στη μεσημεριανή εκπομπή του MEGA.

«Στην πραγματικότητα η σύνθεση δεν είναι δημιούργημα από τη Μαρίνα Σάττι ούτε και τη Λένα Κιτσοπούλου, ούτε κανενός άλλου. Είναι ολοφάνερα απομίμηση δικής μου σύνθεσης», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο εξώδικο που εστάλη στη δισκογραφική εταιρεία Minos EMI.

«Ο πελάτης μου θέλει να αποκατασταθεί η πραγματικότητα και ελπίζουμε να μην φτάσουμε στα άκρα. Ο κύριος Κασσάρας είναι γιος του Σαράντη Κασσάρα, του πιανίστα του Μίκη Θεοδωράκη, ένας σπουδαίος συνθέτης και μαέστρος μεγάλου βεληνεκούς. Έχουμε υποχρέωση να αποκαταστήσουμε τα πράγματα», σημειώνει σε άλλο σημείο ο κύριος Νισύριος.

«Υπάρχει μία ομοιότητα στον ήχο του τραγουδιού, στον ήχο των οργάνων και στις συγχορδίες. Καταγράφονται όλα αυτά στη δικαστική απόφαση», τόνισε ο κύριος Νισύριος για τη Μαρίνα Σάττι και το επίμαχο τραγούδι, ενώ η Minos EMI, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, απάντησε στην κατηγορία με εξώδικο, αντικρούοντας τα επιχειρήματα της απέναντι πλευράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επιστρέφει το πιο ιντρικαδόρικο reality show: Αποχωρήσεις, comeback και νέο δράμα στο Netflix

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Το Selling Sunset αλλάζει για πάντα –Τρελές επιστροφές και αποχωρήσεις

«Πάντα γυρνάει σε μένα»: Ο σύντροφος της σταρ του OnlyFans που πήγε με 1.113 άνδρες σε 12 ώρες «σπάει» τη σιωπή του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Λίλι Φίλιπς είχε προκαλέσει παγκόσμιο σάλο με το ακραίο challenge της και τώρα ο σύντροφός της αποκαλύπτει γιατί δεν ζηλεύει καθόλου, παρά τον θόρυβο γύρω από το όνομά της

Αποκαλυπτική εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι δίπλα στον Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι παρακολούθησε την προβολή της ταινίας «Michael» στο Λος Αντζελες

Βίντεο από τη σύλληψη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για μεθυσμένη οδήγηση έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

E-Daily 3.Left Χτες
Σε τμήματα του βίντεο η ποπ σταρ ακούγεται να αρνείται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Τι δουλειά έκανε πραγματικά η Anna Nicole Smith πριν γίνει διάσημη;

E-Daily 3.Left Χτες
Εμεινε στην ποπ κουλτούρα κυρίως για τη θυελλώδη προσωπική της ζωή

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

Τατιάνα Στεφανίδου: «Αυτό πρέπει να το διαψεύσω, δυστυχώς τα fake news είναι πιο ισχυρά από την αλήθεια»

E-Daily 3.Left Προχτές
Δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Βαλεντίνη Παπαδάκη για Κώστα Σόμμερ: Ήμουν έγκυος, δεν έλεγε τίποτα για γάμο

E-Daily 3.Left Προχτές
Του είπα ότι το μωρό θα πάρει το επίθετό μου, με πήγε με την κοιλιά τούρλα να παντρευτούμε

Ο Τραμπ δημοσίευσε AI βίντεο που πετάει τον Στίβεν Κολμπέρ σε κάδο απορριμμάτων και χορεύει το YMCA

E-Daily 3.Left Προχτές
«Ο Κολμπέρ επιτέλους τελείωσε από το CBS», έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social