E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αναβλήθηκε η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του – Υπέβαλε αίτημα για διαμεσολάβηση

Μέχρι την Παρασκευή, παραμένει κρατούμενος

Δημοσίευση 26/6/2024 | 17:13

Αναβλήθηκε η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του – Υπέβαλε αίτημα για διαμεσολάβηση
Φωτογραφία από KATRIN BOLOVTSOVA

Για την ερχόμενη Παρασκευή 28/6 αναβλήθηκε η δίκη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ ο οποίος φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφο και συνάδελφο του στο κρατικό κανάλι, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής κατά συρροή σε βάρος του δημοσιογράφου ο οποίος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος δημοσιογράφος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Δικαστήριο. Η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή μετά από αίτημα του συνηγόρου του δημοσιογράφου, ο οποίος θα παραμείνει κρατούμενος έως τότε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Σύμφωνα, ωστόσο, με πληροφορίες σε βάρος του δημοσιογράφου αναμένεται να ανοίξει και μια ακόμη δικογραφία η οποία θα αφορά τη διερεύνηση προγενέστερων πράξεων του, τις οποίες φέρεται να τέλεσε κατά της εν διαστάσει συζύγου του αλλά και της νυν συντρόφου του. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από τον Εισαγγελέα Ενδοοικογενειακής βίας.

«Σε έναν καβγά ποτέ δεν φταίει ένας» λέει ο δικηγόρος του

Σύμφωνα με τον συνήγορο του, Κωνσταντίνο Αλεξανδρόπουλο, «Δεν υπάρχει καμία καταγγελία στην αστυνομία», ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι ναι μεν την έχει απωθήσει, αλλά κατά τον εντολέα του, τον είχε προκαλέσει νωρίτερα. «Σε έναν καβγά ποτέ δεν φταίει ένας» είπε ο κ. Αλεξανδρόπουλος, ενώ απάντησε αρνητικά στο ερώτημα αν της είχε προκαλέσει κάταγμα στην γνάθο.

Επίσης ο εντολέας του ισχυρίζεται ότι τον χτύπησε και η σύντροφός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Στο τρίκυκλο επέβαιναν και οι δύο γονείς μαζί με την 9χρονη κόρη τους

Πανηγυρισμοί για την Αργεντινή στο πιο παγωμένο μέρος της Γης με κοντομάνικο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον εκπαιδευτικό Γκουστάβο Ολιβέρα

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα ‑ Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό  εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα υγείας

Έσκασε η «βόμβα»: Ο Χρήστος Τζόλης στους πρωταθλητές Αγγλίας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη στην ιστορία

Ποιες περιοχές βρίσκονται σε συναγερμό αύριο για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται Αττική, Κρήτη, Εύβοια, Κορινθία και νησιά του Βορείου Αιγαίου, με ενισχυμένες περιπολίες και εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές.

Ποιο σχέδιο ετοιμάζουν Ιράν και Χούτι για την Ερυθρά Θάλασσα αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν ιρανικές υποδομές

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Σύμφωνα με τρεις πηγές που μίλησαν στο Reuters, το μήνυμα έχει ήδη διαβιβαστεί στην οργάνωση και οι δυνάμεις της αναμένουν μόνο την εντολή.

Πανελλαδικές 2026: Τι αποφασίστηκε για τους μαθητές μετά το σοβαρό λάθος με τα θέματα σε ΕΠΑ.Λ.

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Ο Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό με τα λανθασμένα θέματα σε εξεταστικό κέντρο Επαγγελματικού Λυκείου, ενώ το υπουργείο Παιδείας ζήτησε κατεπειγόντως ΕΔΕ.