E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρός από επίθεση καρχαρία γνωστός ηθοποιός

Είχε παίξει και στην ταινία Πειρατές της Καραϊβικής

Δημοσίευση 24/6/2024 | 13:14

Νεκρός από επίθεση καρχαρία γνωστός ηθοποιός

Σοκ επικρατεί με την είδηση πως γνωστός ηθοποιός που συμμετείχε στις ταινίες "Οι Πειρατές της Καραϊβικής" αλλά και "Αγγέλους του Τσάρλι:Full Throttle και Blue Crush", δέχτηκε επίθεση από καρχαρία και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στη θάλασσα.

Tο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο νησί Οάχου στη Χαβάη αργά το απόγευμα της Κυριακής, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Χονολουλού και αναφέρει το Skynews.

Αυτός ο ηθοποιός πέθανε από επίθεση καρχαρία
Ο λόγος για τον 49χρονο Tamayo Perry ο οποίος δέχτηκε επίθεση την ώρα που έκανε σερφ, καθώς εκτός από ηθοποιός ήταν σέρφερ και ναυαγοσώστης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από κάποιον περαστικό που τηλεφώνησε στις Αρχές και είπε ότι είδε έναν άνδρα να υποφέρει από κάτι που φαινόταν να είναι δαγκώματα καρχαρία. Οι υπηρεσίες έφτασαν στην παραλία Malaekahana.

Οι διασώστες μετέφεραν τον Tamayo Perry στην ακτή με τζετ σκι όπου οι διασώστες διαπίστωσαν το θάνατό του, όπως δήλωσε ο Shayne Enright, από το Τμήμα Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης της Χονολουλού.

Ο Tamayo Perry γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στην ανατολική πλευρά του Oahu ενώ έκανε την καριέρα του στη North Shore, τόσο ως επαγγελματίας σέρφερ όσο και αργότερα ως ναυαγοσώστης. Άρχισε να κάνει σερφ σε ηλικία 12 ετών και όταν ήταν έφηβος.

Τα τελευταία χρόνια, εργαζόταν με τη σύζυγό του, Emilia, διδάσκοντας σε άλλους πώς να κάνουν σερφ. Θεωρούνταν ευρέως ως ένας από τους καλύτερους σέρφερ της Pipelines.

Εντάχθηκε στην Ocean Safety το 2016 και άρχισε να μοιράζεται το πάθος του για το σερφ δημιουργώντας το Oahu Surfing Experience με τη σύζυγό του, Emilia.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Απελαθήκαμε από το Ισραήλ» λένε Έλληνες συνδικαλιστές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρει η Γιώτα Λαζαροπούλου που απελάθηκε από το Ισραήλ μαζί με άλλους συνδικαλιστές ενώ επιχειρούσαν να φτάσουν στη Ραμάλα. Η απάντηση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Ημαθία: Τι συνέβη σε σούπερ μάρκετ εν ώρα λειτουργίας ‑ «Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τμήμα οροφής κατέρρευσε πάνω από τα ταμεία καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πελάτη και την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων.

ΗΠΑ ‑ Ιράν: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρώτος γύρος των τεχνικών συνομιλιών στο Μπούργκενστοκ ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες, με την ιρανική αντιπροσωπεία να υποβάλλει διαμαρτυρία για τις απειλές Τραμπ.

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Γαλλία λόγω καύσωνα ‑ Κλείνουν σχολεία, απαγορεύεται το αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κύμα “σφοδρού καύσωνα διαρκείας” πλήττει τη Γαλλία με τις Αρχές να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Επηρεάζεται και ο ιστορικός θεσμός “Fête de la Musique”.

Κύπρος: Νεκρός ο 22χρονος φοιτητής που είχε απαχθεί ‑ Συνελήφθη συνομήλικος που υπέδειξε τον τόπο ταφής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα τελευταία βήματα του φοιτητή, τα μηνύματα λύτρων και η σύλληψη του υπόπτου

Κορωπί: Ανήλικος ποδηλάτης χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο – Βίντεο ντοκουμέντο

Ελλάδα Χτες
Το παιδί στάθηκε εξαιρετικά τυχερό παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Θρίλερ στη Λήμνο: Τουρίστες ανακάλυψαν ανθρώπινο κρανίο και οστά στη θαλάσσια περιοχή του Φαναρακίου

Ελλάδα Χτες
Τα οστά που περισυλλέχθηκαν παρελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού Μούδρου και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λήμνου

Τα πρώτα ευρήματα από τη σορό της Σταυρούλας: Είχε δύο μαχαιριές στο στήθος, την έδεσε και την φίμωσε ο Σκοπιανός

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το σημείο που ήταν θαμμένη το υπέδειξε ο καθ` ομολογίαν δολοφόνος της - Αύριο η ιατροδικαστική εξέταση

Ανησυχία για τον Ροντ Στιούαρτ: Σταμάτησε συναυλία για να πάρει οξυγόνο μετά από λιποθυμική τάση

Κόσμος Χτες
Είχε ακυρώσει σειρά εμφανίσεων λόγω προβλημάτων υγείας μόλις λίγες εβδομάδες πριν

Μεγαλώνει η «επανάσταση των φλαμίνγκο» στην Αλβανία: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους των Τιράνων ενάντια στην επένδυση Κούσνερ

Κόσμος Χτες
Η μεγαλύτερη κινητοποίηση των τελευταίων εβδομάδων συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες πολίτες, που αντιδρούν στην κατασκευή πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος κοντά σε προστατευόμενο υγροβιότοπο

Αγγελόκαστρο Αγρινίου: Μυστήριο με 70χρονο που βρέθηκε νεκρός και χωρίς ρούχα στην άκρη του δρόμου – Πού στρέφονται οι έρευνες

Ελλάδα Χτες
Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου

Βρέφος επτά μηνών στην Πάτρα με τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα μηρού – Ενδείξεις κακοποίησης

Ελλάδα Χτες
Οι θεράποντες ιατροί κρίνουν τους τραυματισμούς του βρέφους ασυμβίβαστους με τυχαίο ατύχημα