E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία από το σπίτι της μητέρα του στην Σκιάθο ‑ Το ταξίδι με την Βαμβακούση και το μωρό

Συγκίνηση για τον Ντάνο..

Δημοσίευση 24/6/2024 | 13:08

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία από το σπίτι της μητέρα του στην Σκιάθο ‑ Το ταξίδι με την Βαμβακούση και το μωρό

Από τότε που η Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι πιο δεμένοι από ποτέ. Βέβαια, σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η απώλεια της μητέρας του Ντάνου (δείτε βίντεο από την κηδεία). Η σύζυγός του του στάθηκε πάρα πολύ.

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος λοιπόν, το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με το μωρό του στην Σκιάθο, τόπο καταγωγής του νικητή του Survivor 2017 και πλέον ηθοποιού. Έμεινε λοιπόν, στο σπίτι της αείμνηστης μητέρας του και η συγκίνηση που ένιωσε ήταν μεγάλη.

Η φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου από το σπίτι της μητέρας του
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλου δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού, τον οποίο απόλαυσαν οικογενειακά και για πρώτη φορά καλοκαίρι χωρίς την μητέρα του.

«Πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι της μαμάς», έγραψε πάνω στην φωτογραφία...

Για την απώλεια της μητέρας του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε πει σε συνέντευξη του: «Την περίοδο που εγώ γνώριζα τη Δήμητρα, είχε ξεκινήσει ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Από τον Γενάρη του ’23 που ξεκίνησε να νοσηλεύεται ήμουν πέρα δώθε στα νοσοκομεία. Από το καλοκαίρι που σοβάρεψαν τα πράγματα με την υγεία της και έπρεπε να είμαι όλη μέρα αλλά και το βράδυ στο νοσοκομείο, έπρεπε να πηγαινοέρχομαι. Άρα αντιλαμβανόμαστε σε τι συνθήκη γνωριστήκαμε με τη Δήμητρα όσον αφορά το κομμάτι της σχέσης μας και τη δυσκολία του πράγματος.

Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, θέλαμε η μητέρα μου να ήταν εν ζωή για να προλάβει το μυστήριο για αυτό το επισπεύσαμε. Ήταν οξύμωρο. Από τη μία γάμος και μία εγκυμοσύνη και την επόμενη να ετοιμαζόμαστε για την κηδεία της μητέρας μου που είναι μάνα...Όταν είχα χάσει τον πατέρα του ήταν μόνη η μάνα μου. Πολύ παλιά σε μια συζήτηση που είχα κάνει με έναν άνθρωπο μου είχε πει ότι όταν χάσει την μάνα, από τη μάνα ορφανεύεις» - διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.