E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία από το σπίτι της μητέρα του στην Σκιάθο ‑ Το ταξίδι με την Βαμβακούση και το μωρό

Συγκίνηση για τον Ντάνο..

Δημοσίευση 24/6/2024 | 13:08

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η φωτογραφία από το σπίτι της μητέρα του στην Σκιάθο ‑ Το ταξίδι με την Βαμβακούση και το μωρό

Από τότε που η Δήμητρα Βαμβακούση έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είναι πιο δεμένοι από ποτέ. Βέβαια, σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η απώλεια της μητέρας του Ντάνου (δείτε βίντεο από την κηδεία). Η σύζυγός του του στάθηκε πάρα πολύ.

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος λοιπόν, το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με το μωρό του στην Σκιάθο, τόπο καταγωγής του νικητή του Survivor 2017 και πλέον ηθοποιού. Έμεινε λοιπόν, στο σπίτι της αείμνηστης μητέρας του και η συγκίνηση που ένιωσε ήταν μεγάλη.

Η φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου από το σπίτι της μητέρας του
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλου δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού, τον οποίο απόλαυσαν οικογενειακά και για πρώτη φορά καλοκαίρι χωρίς την μητέρα του.

«Πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι της μαμάς», έγραψε πάνω στην φωτογραφία...

Για την απώλεια της μητέρας του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε πει σε συνέντευξη του: «Την περίοδο που εγώ γνώριζα τη Δήμητρα, είχε ξεκινήσει ένα πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Από τον Γενάρη του ’23 που ξεκίνησε να νοσηλεύεται ήμουν πέρα δώθε στα νοσοκομεία. Από το καλοκαίρι που σοβάρεψαν τα πράγματα με την υγεία της και έπρεπε να είμαι όλη μέρα αλλά και το βράδυ στο νοσοκομείο, έπρεπε να πηγαινοέρχομαι. Άρα αντιλαμβανόμαστε σε τι συνθήκη γνωριστήκαμε με τη Δήμητρα όσον αφορά το κομμάτι της σχέσης μας και τη δυσκολία του πράγματος.

Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, θέλαμε η μητέρα μου να ήταν εν ζωή για να προλάβει το μυστήριο για αυτό το επισπεύσαμε. Ήταν οξύμωρο. Από τη μία γάμος και μία εγκυμοσύνη και την επόμενη να ετοιμαζόμαστε για την κηδεία της μητέρας μου που είναι μάνα...Όταν είχα χάσει τον πατέρα του ήταν μόνη η μάνα μου. Πολύ παλιά σε μια συζήτηση που είχα κάνει με έναν άνθρωπο μου είχε πει ότι όταν χάσει την μάνα, από τη μάνα ορφανεύεις» - διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα Φιλαράκια ενώνονται ξανά, για καλό σκοπό

Tabloid 15.12.2025
Η ομάδα των Friends ξανασυναντιέται για να τιμήσει τον Matthew Perry δύο χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ο αδιαπραγμάτευτος όρος στον γάμο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, όταν έκλεισε τα 60

Tabloid Χτες
Τι υποσχέθηκε στα 60 του ο ηθοποιός στη σύζυγο του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Μαζί στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του Maestro

Tabloid Χτες
Στη μαγευτική Βουδαπέστη ταξίδεψαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, με αφορμή τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maestro

John Cena: Ο θρύλος του WWE αποσύρθηκε από τα ρινγκ ως ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους

Tabloid Χτες
Ο John Cena αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως αθλητής του WWE και αποθεώθηκε

Κωνσταντίνος Αργυρός ‑ Αλεξάνδρα Νίκα: Στόλισαν για τα Χριστούγεννα! Δείτε το παραμυθένιο σπίτι τους!

Tabloid Χτες
Σε απόλυτα γιορτινή διάθεση μπήκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, ζώντας μια από τις πιο ζεστές στιγμές της χρονιάς στο σπίτι τους!

Γιώργος Μουκίδης για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μου είπε κοσμητικά επίθετα – Από τότε δε μιλάμε»

Tabloid Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» και τον δημοσιογράφο, Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μουκίδης

Taylor Swift: Έδωσε μπόνους $197 εκατ. στους συνεργάτες της: Η στιγμή που ξέσπασαν σε κλάματα μόλις το ανακοίνωσε

Tabloid Χτες
Μετά την ολοκλήρωση του Eras Tour η τραγουδίστρια έδωσε στα μέλη της ομάδας της χειρόγραφα σημειώματα, όπου έγραφε το ποσό που έδινε στον καθένα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άλλαξε τα μαλλιά του: «Επιτέλους μετά από χρόνια έκανα μια αλλαγή»

Tabloid Χτες
«Να κρατήσω το χρώμα;» ρώτησε ο ηθοποιός τους διαδικτυακούς του ακόλουθους

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Προχτές
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Προχτές
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Προχτές
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media