E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Την σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο»

Όπως ισχυρίζεται, την ημέρα της δολοφονίας, οι δυο τους καβγάδισαν ξανά για το θέμα των φαρμάκων που έπαιρνε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/6/2024 | 19:38

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Την σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο»

«Την σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο» είπε στους αστυνομικούς ο 81χρονος δολοφόνος της συζύγου του στην Αλεξανδρούπολη, μέσα από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, από την στιγμή που οι γιατροί έδωσαν την συγκατάθεσή τους για να πάρουν κατάθεση από τον ηλικιωμένο δράστη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης που έχουν αναλάβει την υπόθεση, τον επισκέφθηκαν για να δώσει κατάθεση για το άγριο έγκλημα.

«Θόλωσα και την σκότωσα»

Όπως τους είπε, το πρωί της Παρασκευής (21/6)- την ημέρα της δολοφονίας δηλαδή- στο σπίτι τους καβγάδισαν και πάλι, για το θέμα των φαρμάκων που έπαιρνε με συνταγή ιδιώτη ψυχίατρου, ο οποίος μάλιστα τον επισκεπτόταν στο σπίτι του στην οδό Πλωτινουπόλεως για να παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του. Ο 81χρονος δολοφόνος δεν ήθελε να παίρνει τα φάρμακα και πάνω στον έντονο καβγά, άρπαξε το μαχαίρι από την κουζίνα όπου βρισκόταν με την γυναίκα του και την σκότωσε. Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει ότι την έσφαξε.

«Ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό την σκότωσα. Είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες μαζί με την κόρη μου να με εξετάσει ψυχίατρος και στη συνέχεια μου έφεραν έναν και μου έδωσε χάπια», είπε μεταξύ άλλων ο ηλικιωμένος που σκότωσε τη γυναίκα του με 12 μαχαιριές, όπως είπε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που έκανε την αυτοψία στο σπίτι.

Ο 81χρονος, που κατάγεται από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, ήταν οικονομικός μετανάστης στη Γερμανία απ' όπου πριν πέντε χρόνια επέστρεψε με την σύζυγο του την οποία δολοφόνησε ενώ πριν από 15 μέρες είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και συνελήφθη γιατί σε καβγά με τον μικρό εγγονό του τον χτύπησε με το μπαστούνι. Ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα.

Τότε η σύζυγός και η κόρη του ζήτησαν μέσω του Αξιωματικού Υπηρεσίας του Α.Τ Αλεξανδρούπολης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης την ψυχιατρική του εξέταση. Όμως ο Εισαγγελέας έκρινε ότι δεν κρίνεται σκόπιμη η παραπομπή του για ψυχιατρική εξέταση.

Μόλις ο 81χρονος, που ήπιε χλωρίνη μετά την αποτρόπαια πράξη του για να αυτοκτονήσει και φέρει τραύματα από μαχαίρι, πάρει εξιτήριο από το Π.Γ. Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Οι κατηγορίες είναι για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη χθες (21-6-2024) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας 81χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, νωρίτερα ευρισκόμενος με την 73χρονη σύζυγό του στην οικία τους στην Αλεξανδρούπολη, την τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα και στην τραχηλική χώρα, ενώ ακολούθως προέβη σε κατάποση χλωριολευκαντικού προϊόντος.

Ο 81χρονος δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Από το εσωτερικό της οικίας, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία ράβδος ακονίσματος μαχαιριών.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: «Όταν οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται, βγάζουμε πολλά χρήματα»

Κόσμος 12.03.2026
«Μόνο μερικές εβδομάδες θα διαρκέσει η αναστάτωση στις αγορές»

Ανησυχία για τον Παντς με το λούτρινο αρκουδάκι: Τον εκπαιδεύουν με καψόνια οι κυρίαρχες μαϊμούδες

Κόσμος 12.03.2026
Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνουν να τον κυνηγούν

Η φρεγάτα «Ψαρά» φέρεται να αναχαίτισε σμήνος drones στην Κύπρο

Ελλάδα 12.03.2026
Χωρίς να εκτοξεύσει ούτε έναν αναχαιτιστικό πύραυλο

Tραμπ: Οι ΗΠΑ κερδίζουν από το πετρέλαιο, αλλά δεν θα αφήσω το Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά

Κόσμος 12.03.2026
Οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν μακράν τον μεγαλύτερο παραγωγό πετρελαίου παγκοσμίως

Λαριτζανί: Αν ο Τραμπ κόψει το ρεύμα στο Ιράν σε μια ώρα, θα το κόψουμε σε όλη τη Μέση Ανατολή σε μισή

Κόσμος 12.03.2026
«Το σκοτάδι θα γινόταν μια κατάλληλη ευκαιρία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αμερικανών στρατιωτών που διέφυγαν στην περιοχή»

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: «Θα γεμίσουμε τον Περσικό Κόλπο με το αίμα των εισβολέων» λέει το Ιράν

Κόσμος 12.03.2026
Η ένταση στον Περσικό Κόλπο αυξάνεται, με το Ιράν να απειλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ για τα νησιά του

Κούρεψε τη 16χρονη κόρη της επειδή ήταν άτακτη: Στο αυτόφωρο 33χρονη μητέρα στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη και ο 19χρονος γιος της

Ελλάδα 12.03.2026
Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και τέθηκε σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης

Ισχυρός σεισμός στην Ευρυτανία

Ελλάδα 12.03.2026
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα

Τι ζητούν το Ιράν και οι ΗΠΑ για να λήξει ο πόλεμος

Κόσμος 12.03.2026
Το Ιράν ζητά αναγνώριση δικαιωμάτων και διεθνείς εγγυήσεις, οι ΗΠΑ απαιτούν πλήρη υποταγή και η ειρήνη μοιάζει πιο μακρινή από ποτέ