E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Την σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο»

Όπως ισχυρίζεται, την ημέρα της δολοφονίας, οι δυο τους καβγάδισαν ξανά για το θέμα των φαρμάκων που έπαιρνε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/6/2024 | 19:38

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Την σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο»

«Την σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο» είπε στους αστυνομικούς ο 81χρονος δολοφόνος της συζύγου του στην Αλεξανδρούπολη, μέσα από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, από την στιγμή που οι γιατροί έδωσαν την συγκατάθεσή τους για να πάρουν κατάθεση από τον ηλικιωμένο δράστη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης που έχουν αναλάβει την υπόθεση, τον επισκέφθηκαν για να δώσει κατάθεση για το άγριο έγκλημα.

«Θόλωσα και την σκότωσα»

Όπως τους είπε, το πρωί της Παρασκευής (21/6)- την ημέρα της δολοφονίας δηλαδή- στο σπίτι τους καβγάδισαν και πάλι, για το θέμα των φαρμάκων που έπαιρνε με συνταγή ιδιώτη ψυχίατρου, ο οποίος μάλιστα τον επισκεπτόταν στο σπίτι του στην οδό Πλωτινουπόλεως για να παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του. Ο 81χρονος δολοφόνος δεν ήθελε να παίρνει τα φάρμακα και πάνω στον έντονο καβγά, άρπαξε το μαχαίρι από την κουζίνα όπου βρισκόταν με την γυναίκα του και την σκότωσε. Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει ότι την έσφαξε.

«Ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό την σκότωσα. Είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες μαζί με την κόρη μου να με εξετάσει ψυχίατρος και στη συνέχεια μου έφεραν έναν και μου έδωσε χάπια», είπε μεταξύ άλλων ο ηλικιωμένος που σκότωσε τη γυναίκα του με 12 μαχαιριές, όπως είπε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που έκανε την αυτοψία στο σπίτι.

Ο 81χρονος, που κατάγεται από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, ήταν οικονομικός μετανάστης στη Γερμανία απ' όπου πριν πέντε χρόνια επέστρεψε με την σύζυγο του την οποία δολοφόνησε ενώ πριν από 15 μέρες είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και συνελήφθη γιατί σε καβγά με τον μικρό εγγονό του τον χτύπησε με το μπαστούνι. Ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα.

Τότε η σύζυγός και η κόρη του ζήτησαν μέσω του Αξιωματικού Υπηρεσίας του Α.Τ Αλεξανδρούπολης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης την ψυχιατρική του εξέταση. Όμως ο Εισαγγελέας έκρινε ότι δεν κρίνεται σκόπιμη η παραπομπή του για ψυχιατρική εξέταση.

Μόλις ο 81χρονος, που ήπιε χλωρίνη μετά την αποτρόπαια πράξη του για να αυτοκτονήσει και φέρει τραύματα από μαχαίρι, πάρει εξιτήριο από το Π.Γ. Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Οι κατηγορίες είναι για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη χθες (21-6-2024) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας 81χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε, νωρίτερα ευρισκόμενος με την 73χρονη σύζυγό του στην οικία τους στην Αλεξανδρούπολη, την τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα και στην τραχηλική χώρα, ενώ ακολούθως προέβη σε κατάποση χλωριολευκαντικού προϊόντος.

Ο 81χρονος δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Από το εσωτερικό της οικίας, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και μία ράβδος ακονίσματος μαχαιριών.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΝΤ: Η ΕΕ θα κληθεί να αντιμετωπίσει τεράστιες δαπάνες σε άμυνα, ενέργεια και συντάξεις τα επόμενα 15 χρόνια

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το δημόσιο χρέος στην ΕΕ αναμένεται να φτάσει το 130% του ΑΕΠ έως το 2040 χωρίς μέτρα, εκτιμά το ΔΝΤ - Προτείνει μεταρρυθμίσεις, δημοσιονομική εξυγίανση και κοινό δανεισμό

Ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος της επόμενης πανδημίας – Νέα προειδοποίηση ΠΟΥ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νέα έκθεση προειδοποιεί ότι οι επιδημίες γίνονται συχνότερες και πιο επικίνδυνες, ενώ οι χώρες δεν είναι έτοιμες για την επόμενη μεγάλη υγειονομική κρίση

Σκάνδαλο με «ελληνικά» αρχαία αγαλματίδια στον Οίκο Sotheby’s: Πλαστά έγγραφα πρόδωσαν την απάτη των 680.000 λιρών

E-Daily 2.TopNews Χτες
46χρονος άνδρας προσπάθησε να πουλήσει ψεύτικα αρχαία αγάλματα στον οίκο δημοπρασιών

Πλανητική παρέλαση: Το σπάνιο φαινόμενο που θα φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό ‑ Πότε θα σημειωθεί

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έχετε την ευκαιρία να παρατηρήστε μια σπάνια ευθυγράμμιση Αφροδίτης, Δία και Ερμή

Iron Maiden στην Αθήνα: Ενημέρωση προς το κοινό που θα πάει στο ΟΑΚΑ σε περίπτωση βροχής

Πολιτισμός Χτες
Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπονται ομπρέλες οποιουδήποτε μεγέθους, καθώς και τσάντες ή σακίδια μεγαλύτερα από Α4 (21cm x 30cm)

Κορδελιό: Γονατιστός στις γραμμές καθόταν ο άνδρας που παρασύρθηκε από τρένο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δύο αυτοκτονίες σε μία εβδομάδα σε γραμμές τρένου στη δυτική Θεσσαλονίκη

Ουγκάντα: Τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Έμπολα στη χώρα

Κόσμος Χτες
Υγειονομικός συναγερμός από τον ΠΟΥ

Τραγωδία στην Κίνα με 90 νεκρούς, σε ανθρακωρυχείο

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Καθώς τρέχαμε έβλεπα ανθρώπους να καταρρέουν»

Πέθανε στα 59 του ο ράπερ Rob Base – Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Κόσμος Χτες
Η απογείωση της καριέρας του

Βαθαίνει το ρήγμα Τραμπ – Νετανιάχου: «Οι ΗΠΑ αφήνουν το Ισραήλ εκτός διαπραγματεύσεων με το Ιράν»

Κόσμος Χτες
Οι φορές που οι ΗΠΑ «άδειασαν» τον ισραηλινό στρατό κατά τη διάρκεια της κοινής επιχείρησής τους κατά του Ιράν

Αρχεία UFO: Viral το βίντεο με παράξενο ιπτάμενο αντικείμενο που μοιάζει με «αιωρούμενο εξωγήινο»

E-Daily 3.Left Χτες
Νέα βίντεο με UFO από το αμερικανικό υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ