E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ορέστης Χαλκιάς: «Κανονικά είναι να τον έχεις αυτόν απέναντι και να του ρίξεις μια κουτουλιά»

«Αλλαξε τρομερά η ζωή μου μετά το Maestro», είπε ο ηθοποιός

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/6/2024 | 18:47

Ορέστης Χαλκιάς: «Κανονικά είναι να τον έχεις αυτόν απέναντι και να του ρίξεις μια κουτουλιά»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα ο Ορέστης Χαλκιάς. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα ομοφοβικά σχόλια που δέχτηκε για το ρόλο του στο Maestro.

«Άλλαξε τρομερά η ζωή μου μετά το Maestro, μπορώ να το διαχειριστώ λίγο πιο ώριμα όμως γιατί το δούλεψα μέσα μου. Προσπαθώ να περνάω καλά, και η μεγαλύτερη επιτυχία είναι να μπορείς να πεις όχι. Η πρώτη μου αντίδραση στην εφηβεία μου ήταν ότι δεν μπορώ να κάνω άλλο θέατρο, γιατί έκανα πολύ θέατρο όντας μικρότερος. Η πρώτη μου επανάσταση ήταν η μουσική.

Σε ηλικία 15 ετών είπα ότι βαριέμαι το θέατρο. Ωστόσο ήταν κάτι που ήξερα ότι αυτό θα κάνω και αυτό με κρατούσε σε μια πορεία όχι επικίνδυνη. Γι’ αυτό και έφτιαξα μία μπάντα. Νομίζω ότι θα καταφέρω να επανέλθω στην κανονικότητα που ήμουν πριν. Όποια δουλειά και αν επιλέξεις να κάνεις, πρέπει να είσαι καλά μέσα σου», είπε αρχικά ο Ορέστης Χαλκιάς.

Ο Ορέστης Χαλκιάς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το Maestro πέτυχε το να έχουμε ελπίδα. Το πιο τολμηρό μου όνειρο ήταν να πάω στο Χόλιγουντ, αλλά έκανα πίσω γιατί φοβήθηκα και τα οικονομικά, και την κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να πας στην Αμερική. Ελπίζω το παράδειγμα του Maestro να φέρει και άλλα πρότζεκτ και να εκμεταλλευτούν το άνοιγμα της χώρας μας.

Το Maestro είχε τρομερή αγάπη, ήμασταν μια ωραία οικογένεια. Εισέπραξα μίσος από τον ρόλο μου, όχι για την ομοφοβία. Με έχουν σχολιάσει επειδή όταν μιλάω είμαι άνετος. Είμαι έτσι ως άνθρωπος, είμαι ψώνιο ούτως ή άλλως, δεν είμαι ψώνιο απέναντι στους ανθρώπους, μου αρέσει να δημιουργώ συναισθήματα, είμαι ηθοποιός».

Για τα ομοφοβικά σχόλια που εισέπραξε λόγω του ρόλου του στο Maestro, ο Ορέστης Χαλκιάς απάντησε: «Τι να πω γι’ αυτά τα σχόλια… Κανονικά είναι να τον έχεις αυτόν απέναντι και να του ρίξεις μια κουτουλιά, αν και είμαι κατά της βίας. Λάβαμε πολλά αρνητικά σχόλια με τον συμπρωταγωνιστή μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπιμπίλας κατά Χαϊκάλη μετά τη δήλωση πως το θέατρο ήταν ένα μεγάλο κρεβάτι: «Πότε έγιναν αυτά και εμείς δεν τα πήραμε είδηση;»

Celebrity Stories 13.06.2025
Ο ηθοποιός και βουλευτής εξέφρασε τη διαφωνία του μετά τα όσα δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ελπίδα Ιακωβίδου: Δάκρυα στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή της – Το μήνυμα του Τζώνη Καλημέρη

Celebrity Stories 13.06.2025
«Σε περιμένει μια ζεστή αγκαλιά στην Ελλάδα, όχι μόνο η δική μου»

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση με την κατάθεση του Χριστοδούλου – «Μετά βεβαιότητας είχαν σχέση»

Celebrity Stories 13.06.2025
Η αντίδραση της Αννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους στην δικαστική αίθουσα και οι κατηγορίες κατά του δικηγόρου των καταγγελλουσών

Μαρία Κουτσαντώνη: Κόλαφος για τον Στάθη Αγγελόπουλο – «Με είχε δείρει στο παρελθόν, τον χτύπησα κι εγώ»

Celebrity Stories 13.06.2025
«Χωρίσαμε, ήμουν έγκυος κι έμπλεξε με μία άλλη γυναίκα», είπε η Μαρία Κουτσαντώνη.

Ακομπλεξάριστος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Η φωτογραφία με κόκκινες γόβες και διχτυωτό καλσόν – «Είδωλο!»

Celebrity Stories 13.06.2025
Χαμός με τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας

Χρήστος Μάστορας: Σήμερα 13/6 η δίκη για την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Celebrity Stories 13.06.2025
Θα παρευρεθεί κανονικά στο δικαστήριο ο τραγουδιστής

Η Ιωάννα Μαλέσκου επιστρέφει στην τηλεόραση

Media 13.06.2025
Καλοκαιρινό Ραντεβού, πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Ιουλίου

Ο Γιώργος Λιανός παντρεύεται: «Θα το κάνουμε για πάρτη μας»

Tabloid 13.06.2025
Δεν είναι δρομολογημένο, ημερομηνία δεν έχει βγει, πρόσθεσε ο παρουσιαστής

Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Μόνο με ζαρτιέρες σε εξώφυλλο περιοδικού

Tabloid 13.06.2025
Η 26χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει να προκαλεί