E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απόστολος Λύτρας: «Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν ήταν απλά μια μητριά» κατέθεσε η κόρη του δικηγόρου

Τι δήλωσε η 19χρονη

Δημοσίευση 21/6/2024 | 17:45

Απόστολος Λύτρας: «Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν ήταν απλά μια μητριά» κατέθεσε η κόρη του δικηγόρου

Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μετά την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου και η 19χρονη κόρη του βρίσκεται δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Και όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας δεν είναι βίαιος και πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της με τα όσα έχουν γίνει γνωστά για τον πατέρα της, ενώ και η ίδια θέλει να γίνει δικηγόρος.

«Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Ήταν πάντα πάνω μας και πάντα μας προστάτευε, και εμάς και τη Σοφία και τη μητέρα μου. Αν ο πατέρας μου ήταν βίαιος, η μητέρα δεν θα επιδίωκε να έχουμε σχέση μαζί του», ανέφερε στην κατάθεσή της η 19χρονη κόρη του Λύτρα.

Η 19χρονη υποστήριξε πως ο πατέρας της δεν ήταν ποτέ βίαιος, πως είχε αναπτύξει άριστες σχέσεις με την νυν σύζυγο του και πως ποτέ δεν πίστευε πως θα έχουν αυτή την κατάληξη.

«Ο πατέρας μου δεν έχει υπάρξει ποτέ βίαιος. Πάντα ήταν τόσο τρυφερός και στοργικός μαζί μας. Με τη Σοφία ο πατέρας μου είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 ετών. Με τη Σοφία έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές και δεν ήταν απλά μία μητριά. Εγώ πηγαίνω κάθε βράδυ στο σπίτι τους και περνάω ώρα και με τους δύο, ενώ κάθε Κυριακή την περνάμε μαζί».

Το βράδυ της Τρίτης όμως το 19χρονο κορίτσι αντιμετωπίστηκε σαν εισβολέας στο σπίτι της οικογένειας με τον πατέρα της Πολυζωγοπούλου μάλιστα να λέει σε έντονο ύφος στον αστυνομικό πως ούτε η κόρη του Λύτρα μένει πια εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελαφόνησος: Πλοίο μπήκε στο λιμάνι με ανοιχτό καταπέλτη ‑ Επιβιβάστηκε κολυμβητής από θαλάσσης

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Προβληματισμός για περιστατικό ασφαλείας σε Ε/Γ-Ο/Γ στην Ελαφόνησο – Καταπέλτης ανοικτός κατά τους ελιγμούς και επιβίβαση κολυμβητή

Κηδεία Χαμενεΐ: Ως και 20 εκατομμύρια Ιρανοί αναμένεται να συμμετάσχουν στις τελετές

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Οι τελετές θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν με την ταφή του Χαμενεΐ στις 9 του μήνα - Θα γίνουν σε Τεχεράνη, Κομ, Μασχάντ και Ιράκ - Θα βρεθούν εκπρόσωποι από 100 χώρες - Προειδοποίηση του Ιράν προς ΗΠΑ και Ισραήλ για πιθανές επιθέσεις εκείνες τις ημέρες

Κεραμέως: Τέλος στην περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την τριετία

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε ότι καταργείται η μείωση 35% που προέβλεπε ο νόμος Κατρούγκαλου και δεν θα ζητηθούν αναδρομικά από τους δικαιούχους

Δολοφονήθηκε 21χρονος ποδοσφαιριστής για ένα σκληρό μαρκάρισμα!

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς 21χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή των δύο διαδοχικών εκρήξεων στο σπίτι της Αφροδίτης Νέστορα

Ελλάδα 02.07.2026
Στο οπτικό υλικό διακρίνεται η λάμψη της πρώτης έκρηξης ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα σημειώνεται μια δεύτερη, πολύ πιο ισχυρή, με τη φωτιά να καίει τα οχήματα που βρίσκονταν στην πιλοτή

Βάγια Νέστορα: Η συνταρακτική περιγραφή του συζύγου της για τον θάνατό της

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Με τρεμάμενη φωνή, ο Παναγιώτης Νέστορας περιέγραψε τα όσα έζησε τη νύχτα που δολοφονήθηκε η σύζυγός του, Βάγια Νέστορα, κατά την εμπρηστική επίθεση

Air condition πήρε φωτιά στον Πύργο ‑ Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος

Ελλάδα 02.07.2026
Η φωτιά ξεκίνησε από την εσωτερική μονάδα κλιματιστικού και επεκτάθηκε στο σαλόνι, με δύο ενοίκους να μεταφέρονται προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Τα θύματα της απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας, μοιάζουν με «άγρια ζώα». Δεν μιλούν, μία 18χρονη δεν ξέρει καν να γράφει τ΄όνομά της.

Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

Ελλάδα 02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.

Συνελήφθη υπεύθυνος μπαρ στο Γκάζι για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

Ελλάδα 02.07.2026
Bρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι 15-17 ετών στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος και τους είχε χορηγηθεί αλκοόλ.