E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπαλάσκας για Απόστολο Λύτρα: Οι γκάφες του θα διδάσκονται κάποτε στη Νομική

Τα μεγάλα λάθη του

Δημοσίευση 20/6/2024 | 18:37

Μπαλάσκας για Απόστολο Λύτρα: Οι γκάφες του θα διδάσκονται κάποτε στη Νομική

Ο Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα, σημειώνοντας ότι υπέπεσε σε σωρεία λαθών, με τις γκάφες του στο μέλλον να αποτελούν αντικείμενο μελέτης στη Νομική.

«Αυτές οι γκάφες θα διδάσκονται κάποτε στη Νομική, όπως και τα ολέθρια λάθη του», είπε ο αστυνομικός αναλυτής στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή Live News.

«Έχει κάνει το ένα λάθος, μετά το άλλο. Πού να τον εμπιστευτείς μετά αυτό τον άνθρωπο για ποινικολόγο; Τι να σε συμβουλεύσει, όταν για τον ίδιο του τον εαυτό έχει υποπέσει σε τόσα πολλά λάθη», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε ότι «υπάρχουν μαρτυρίες άλλων ποινικολόγων, ότι αυτός ο άνθρωπος είχε φέσια και ήταν πατωμένος οικονομικά… Μπήκε άφραγκος στις φυλακές».

Τα μεγάλα λάθη του Λύτρα

Ο Σταύρος Μπαλάσκας ξεκαθάρισε πως το σοβαρότερο λάθος του Απόστολου Λύτρα ήταν να σηκώσει χέρι στη σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια παρέθεσε δύο λάθη στα οποία θεωρεί ότι υπέπεσε ο ποινικολόγος.

«Καταδεικνύεται μέσα από τα SMS που βγήκαν στη δημοσιότητα, ότι είχε ένα σεβαστό ποσό στο σπίτι που έμενε με την κα.Πολυζοπούλου», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε λοιπόν ότι το πρώτο λάθος είναι πως δεν ενημέρωσε τις αρχές ότι θα έστελνε συνεργάτη στην οικεία του για να λάβει τα προσωπικά του αντικείμενα.

Το δεύτερο λάθος με βάση τον κ.Μπαλάσκα, είναι πως ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε σε SMS το ποσό που κατείχε σπίτι του. Ενδεχομένως ήταν μαύρα χρήματα, σύμφωνα με τον αστυνομικό αναλυτή, οπότε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ανεξαρτήτως ποσού υπάρχει το ενδεχόμενο να εμπλακεί η ΑΑΔΕ στην υπόθεση.

«Το μεγαλύτερο λάθος είναι πως θα μπορούσε να ζητήσει άδεια από έναν εισαγγελέα, όπου θα έλεγε ότι στέλνει τον συνεργάτη να πάρει τα εσώρουχα, τα χρήματά του κτλ.», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός στον Πειραιά: Διαρροή αερίου σε βενζινάδικο ‑ Εκκενώνονται προληπτικά πολυκατοικίες

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν στο σημείο - Διακοπή κυκλοφορίας και αποκλεισμός της περιοχής

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για καύσωνα: Πάνω από 40 βαθμοί αλλά και μπουρίνια από το απόγευμα ‑ δείτε ποιες περιοχές επηρεάζονται

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Στη Θεσσαλία ο υδράργυρος αγγίζει τους 43 βαθμούς - στο λεκανοπέδιο Αττικής έως 41 βαθμοί Κελσίου

Γιγάντιο «φαράγγι» ανοίχτηκε στον Ήλιο ‑ Τι σημαίνει για τη Γη

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ηλιακός άνεμος στρέφεται κατευθείαν προς τον πλανήτη μας

Εύβοια: Νεκρός 65χρονος γιατρός – Κατέρρευσε ενώ έβγαινε από τη θάλασσα

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε μπρούμυτα στο νερό

Μαίρη Λίντα: Ποια ήταν η τελευταία της επιθυμία ‑ Πού θα γίνει η κηδεία της

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο εκκλησάκι του Γηροκομείου Αθηνών, με ταφή στο Α` Νεκροταφείο.

Νυφικό από σχεδόν 3.000 χαρτάκια αυτοκόλλητων του Μουντιάλ έγινε viral ‑ από τα σκουπίδια στα σκαλιά της εκκλησίας

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Σχεδόν τρεις χιλιάδες χαρτάκια που θα κατέληγαν στον κάδο μετατράπηκαν σε ένα εντυπωσιακό νυφικό στη Βραζιλία

Βάσεις 2026: Αύριο μετά τις 11:00 οι ανακοινώσεις

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τις Βάσεις 2026 και τα επόμενα βήματα για τους επιτυχόντες

Μία στα 15 εκατομμύρια: Αυστραλή γέννησε πανομοιότυπα τετράδυμα χωρίς καμία ιατρική παρέμβαση

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Τα τέσσερα κορίτσια προήλθαν από ένα μόνο γονιμοποιημένο ωάριο που μοιράστηκε σε τέσσερα έμβρυα, σε μια από τις σπανιότερες εγκυμοσύνες που έχουν καταγραφεί παγκοσμίως.

Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Λίντα – Μια σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Η σπουδαία ερμηνεύτρια που αποτέλεσε πρότυπο για γενιές τραγουδιστριών και μισό αιώνα κυριάρχησε στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Λεοπάρδαλη μπήκε σε κατάστημα και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη ‑ Εκείνος την παγίδευσε κλείνοντας τα ρολά

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο 25χρονος γλίτωσε την τελευταία στιγμή, αν και υπέστη σοβαρά τραύματα από τα δόντια του άγριου θηρευτή

Ηλεκτρικό σκούτερ εξερράγη στην Κυψέλη και κατέστρεψε ολοσχερώς ένα ΙΧ

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ένα ΙΧ έγινε στάχτη στην Κυψέλη αφού ηλεκτρικό σκούτερ σταθμευμένο δίπλα του τυλίχθηκε στις φλόγες