E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θέμης Αδαμαντίδης για Απόστολο Λύτρα: «Ήταν μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, μια άτυχη στιγμή..»

Δημοσίευση 20/6/2024 | 12:42

Θέμης Αδαμαντίδης για Απόστολο Λύτρα: «Ήταν μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, μια άτυχη στιγμή..»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για τον Απόστολο Λύτρα και την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του από τον ίδιο τον ποινικολόγο.

Σε δηλώσεις του στο «Super Κατερίνα» ο τραγουδιστής σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως όσα έκανε στη σύζυγό του ο Απόστολος Λύτρας, μπορεί να «ήταν μια άτυχη στιγμή».

Δείτε το βίντεο


Αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε: «Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο».

Στην πορεία, θέλησε να επισημάνει ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν υπάρχει αγάπη ανάμεσα στο ζευγάρι των δικηγόρων. «Καταλαβαίνω όλα τα ζευγάρια που περνούν δύσκολες στιγμές. Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα δείχνει μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους. Πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη και πάθος μπορεί να συμβούν πολλά. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά» δήλωσε.

Η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε με όσα ειπώθηκαν από τον τραγουδιστή και μετά την προβολή του αποσπάσματος, διευκρίνισε: «Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;».

Ο Απόστολος Λύτρας υπήρξε δικηγόρος της συντρόφου του τραγουδιστή, Βαρβάρας Κίρκη, όταν εκείνη είχε κατηγορήσει τον Θέμη Αδαμαντίδη για τον ξυλοδαρμό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δέσποινα Βανδή: Καλοκαιρινές διακοπές με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Οι φωτογραφίες με μαγιό στο σκάφος

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Χαμογελαστοί πάνω σε σκάφος, το ζευγάρι ποζάρει μαζί

Η Pamela Anderson χόρεψε ξυπόλητη στο γάμο του γιου της ‑ Η viral αγκαλιά με τον Tommy Lee

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο συνόδευσε τον μικρό της γιο στη γαμήλια τελετή στο Saint-Tropez με μια εντυπωσιακή εμφάνιση

Μαρία Κίτσου: «Και οι δύο γονείς μου με κακοποιούσαν» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της για τα δύσκολα χρόνια της παιδικής της ηλικίας

Ναταλία Δραγούμη: «Προτιμώ τις ρυτίδες από τα φουσκώματα» – Γιατί αρνείται τα ενέσιμα

E-Daily 3.Left 05.07.2026
«Είδα και έπαθα να μου πέσουν τα μάγουλα – τώρα να πάω να τα φουσκώσω;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.