E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δέσποινα Βανδή από τα MAD VMA: «Καμία ανοχή στη βία»

Το δικό της μήνυμα έστειλε η Δέσποινα Βανδή

Δημοσίευση 20/6/2024 | 08:38

Δέσποινα Βανδή από τα MAD VMA: «Καμία ανοχή στη βία»

Το δικό της μήνυμα έστειλε η Δέσποινα Βανδή από τα MAD VMA κατά της βίας, μετά και την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο.

Η Δέσποινα Βανδή τόνισε: «Καμία ανοχή στη βία. Καμία ανοχή στη σωματική, σeξουαλική, ψυχολογική, που είναι και η πιο ύπουλη. Καμία».

Μετά το μήνυμά της η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε ότι με τον Αντώνη Ρέμο «αποφασίσαμε να κάνουμε δύο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη, που υπάρχουν δομές που στηρίζουν κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά».

«Η μουσική σίγουρα μας γεμίζει με χαρά. Με τον Αντώνη προσπαθούμε με έναν τρόπο να συμβάλουμε όσο γίνεται σε ανθρώπινο επίπεδο. Γιατί ισότητα φύλων δεν υπάρχει, όταν γίνεται τέτοια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφαίρεση ζωών», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω δει στον υπέρηχο πώς μοιάζει ο γιος μου και…»

Celebrity Stories 01.05.2025
«Ανυπομονώ να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου»

Ιωάννα Τούνη: «Δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ διατροφή! Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου…» – Η αποκάλυψη του Δημητρακόπουλου

Celebrity Stories 01.05.2025
Οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό και τα στοιχεία για τη δίκη του revenge porn

Αριελ Κωνσταντινίδη: “Λύγισε” ο Πουλόπουλος με την αποκάλυψή της – «Ήταν αγνοούμενος για 3 μέρες! Κράτησε 9 μήνες το κώμα»

Celebrity Stories 01.05.2025
Η τραγική ιστορία του πρώην συντρόφου της, η εγκυμοσύνη, η αποβολή, η σχέση με τον πατέρα των διδύμων και η αναφορά στο όνομα της κόρης της