E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με ποιον τρόπο πιέζουν, οι Κινέζοι τον κόσμο να πάει γρήγορα τουαλέτα;

Αμφιλεγόμενη κίνηση

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 21/6/2024 | 01:04

Με ποιον τρόπο πιέζουν, οι Κινέζοι τον κόσμο να πάει γρήγορα τουαλέτα;
pexels

Φαίνεται πως οι Κινέζοι βιάζονται, για αυτό και πήραν ένα αμφιλεγόμενο μέτρο που ξεσήκωσε αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Μέσα στον κόσμο των social media τίποτα δεν μένει ασχολίαστο. Ακόμα και στην Κίνα που υπάρχει έλεγχος.

Μια αμφιλεγόμενη κίνηση σε τουριστικά μέρη ξεσήκωσε αντιδράσεις, αφού στις τουαλέτες για το κοινό, τοποθετήθηκε ρολόι που δείχνει πόσο χρόνο κάθεται μέσα ο κόσμος.

Με οθόνη που δείχνει πότε μια τουαλέτα είναι άδεια και πότε είναι κατειλημμένη, η αρχική πρόθεση ήταν να εξυπηρετεί τους τουρίστες στα πολυσύχναστα μέρη.

Όμως το επόμενο βήμα ήταν που ενόχλησε τον κόσμο, αφού υπάρχει χρονόμετρο που δείχνει πόσα λεπτά πέρασαν από την ώρα που μπήκε κάποιος.

Με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να πιέσουν τους τουρίστες να βιάζονται ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός και καθυστερήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid 27.11.2025
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid 27.11.2025
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους