E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για Λύτρα: Με προσβάλλει όταν απομονώνουν μια φράση

Απάντησε στις αντιδράσεις εναντίον της, μετά την τοποθέτησή της για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

Δημοσίευση 18/6/2024 | 12:50

Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για Λύτρα: Με προσβάλλει όταν απομονώνουν μια φράση

Η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε σε όσους τη σχολίασαν αρνητικά, μετά την τοποθέτησή της στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο τον ποινικολόγο.

Η δημοσιογράφος είπε στις 17 Ιουνίου, μεταξύ άλλων, ότι «πλήττεται η καριέρα του» για τον δικηγόρο, αλλά μια μέρα μετά, υποστήριξε ότι κάποιοι απομονώσαν μια φράση της για να την επικηρύξουν. Με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για τη δική της εμπειρία, ως παιδί που μεγάλωσε σε μια κακοποιητική οικογένεια.

«Απομονώσατε μια δική μου φράση θέλοντας να με επικηρύξετε»

Πιο αναλυτικά, είπε: «Είδα αρκετά σχόλια που πήρατε και απομονώσατε μια δική μου φράση θέλοντας να με επικηρύξετε. Η φράση μου ήταν ακριβώς σε ρητορικό ερώτημα: "εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;". Θα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά γιατί αυτό έρχεται σε μια στιγμή όπου έχουν προηγηθεί πολλά γεγονότα, έχω πει πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί, το πώς καταδικάζω όλο αυτό που συνέβη γιατί υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης... εκεί παρεμβαίνει ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκληρώνω τη σκέψη μου... Να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά».

«Η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια»

Στην πορεία, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία, ως παιδί κακοποιητικού πατέρα. Όπως είπε: «Σε εμένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα γιατί η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς μόνο 1% της ζωής μου. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που έκαναν αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω την συνέχεια των γεγονότων ότι δεν πρέπει να πλησιάζει την γυναίκα του. Αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε τον άλλον έλεγε ότι δεν πρέπει να συναντάει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα πάμε να φύγουμε γιατί την μαχαίρωνε και την χτυπούσε. Η μητέρα μου μού έλεγε δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις.

Προτίμησε λοιπόν να φύγω μόνη μου σε ηλικία 13 ετών. Αυτό δε εμένα λέει πολλά γιατί υπάρχει μια απόφαση. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά για το παιδί... Εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη. Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Έχω προσφέρει πολλά.

Αυτό με προσβάλλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν μια σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου. Τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δεν γνώριζα κάτι. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγνώμη του Απόστολου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η σκοτεινή πλευρά της Ντέμι Μουρ πίσω από τη λάμψη του Χόλιγουντ – Οι αποκαλύψεις που άφησαν άφωνους τους πάντες

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Οικογενειακά τραύματα, αλκοολισμός, κακοποίηση και αγώνας με τις εξαρτήσεις. Η ζωή της Ντέμι Μουρ αποδείχθηκε πολύ πιο επώδυνη από όσο φανταζόταν το κοινό.

Jennifer Lopez: Η αμήχανη στιγμή στην τηλεόραση και η απάντηση στις φήμες για τον Brett Goldstein

E-Daily 3.Left 04.06.2026
H Savannah Guthrie πίεσε τη Jennifer Lopez για την προσωπική της ζωή – Η αντίδρασή της έγινε θέμα συζήτησης

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Ανατροπή στο streaming: Το YouTube ξεπέρασε το Netflix στον μέσο όρο καθημερινής παρακολούθησης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η χρήση της εφαρμογής του YouTube από τις τηλεοράσεις φαίνεται να έκανε την μεγαλύτερη διαφορά

Σοκάρει η Αλεξανδράκη: «Φοβάμαι για εγκεφαλικό» – Ένταση στο δικαστήριο

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση προχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δανάη Λιβιεράτου: Η κόρη του Λάμπη και της Εύης έγινε 22 και «έβαλε φωτιά» στο cabaret της Μυκόνου

E-Daily 3.Left Χτες
Πρώτη φορά επιλέγουν Ελληνίδα καλλιτέχνιδα για το πρόγραμμα του διάσημου Lio

Στη Μύκονο ο Michael Jordan: Δείτε βίντεο από την άφιξη του ιδιωτικού jet του μπασκετμπολίστα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα

Η δημόσια συγγνώμη του Μίκι Ρουρκ στην πρώην σύζυγό του, Κάρε Ότις: Ήμουν ανόητος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός έκανε μια προσωπική ανάρτηση στα social media για την Κάρε Ότις, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όσα συνέβησαν στη σχέση τους

Γιώργος Λιάγκας: «Είμαι σε μία πρωτοφανή δυσάρεστη θέση, δεν μπορώ να κοιτάξω τους συναδέλφους μου στα μάτια»

E-Daily 3.Left Χτες
Μία εκτενή και ειλικρινή τοποθέτηση σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον έκανε το πρωί της Τετάρτης (3/6) ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Τσίπρας βοήθησε τη «Θεοπούλα» να γίνει μέλος της ΕΛΑΣ και να κάνει... «θραύση»

E-Daily 3.Left Χτες
Χαλαρές στιγμές με τον Αλέξη Τσίπρα να βοηθά τη «Θεοπούλα» Έφη Παπαθεοδώρου να γίνει μέλος της ΕΛΑΣ

Κλέλια Ανδριολάτου: Η κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της, Μπάμπη Τσαούσογλου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο σύντροφός της, Μπάμπης Τσαούσογλου πραγματοποίησαν μία νέα δημόσια εμφάνιση

Μαρία Αντωνά: Εμφάνιση έκπληξη στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό – «Μην έχεις άγχος»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Αντωνά έκανε μία εμφάνιση έκπληξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, το πρωί της Τετάρτης 3 Ιουνίου, με αφορμή τη συνέντευξη που έκανε στον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ