E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για Λύτρα: Με προσβάλλει όταν απομονώνουν μια φράση

Απάντησε στις αντιδράσεις εναντίον της, μετά την τοποθέτησή της για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

Δημοσίευση 18/6/2024 | 12:50

Κουτσελίνη μετά τις δηλώσεις της για Λύτρα: Με προσβάλλει όταν απομονώνουν μια φράση

Η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε σε όσους τη σχολίασαν αρνητικά, μετά την τοποθέτησή της στην υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο τον ποινικολόγο.

Η δημοσιογράφος είπε στις 17 Ιουνίου, μεταξύ άλλων, ότι «πλήττεται η καριέρα του» για τον δικηγόρο, αλλά μια μέρα μετά, υποστήριξε ότι κάποιοι απομονώσαν μια φράση της για να την επικηρύξουν. Με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για τη δική της εμπειρία, ως παιδί που μεγάλωσε σε μια κακοποιητική οικογένεια.

«Απομονώσατε μια δική μου φράση θέλοντας να με επικηρύξετε»

Πιο αναλυτικά, είπε: «Είδα αρκετά σχόλια που πήρατε και απομονώσατε μια δική μου φράση θέλοντας να με επικηρύξετε. Η φράση μου ήταν ακριβώς σε ρητορικό ερώτημα: "εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται;". Θα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά γιατί αυτό έρχεται σε μια στιγμή όπου έχουν προηγηθεί πολλά γεγονότα, έχω πει πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί, το πώς καταδικάζω όλο αυτό που συνέβη γιατί υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης... εκεί παρεμβαίνει ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκληρώνω τη σκέψη μου... Να πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά».

«Η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια»

Στην πορεία, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία, ως παιδί κακοποιητικού πατέρα. Όπως είπε: «Σε εμένα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ δύσκολα γιατί η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα γιατί έχω πει σε εσάς μόνο 1% της ζωής μου. Αυτό σημαίνει ότι την ώρα που έκαναν αυτό τον συλλογισμό ήθελα να πω την συνέχεια των γεγονότων ότι δεν πρέπει να πλησιάζει την γυναίκα του. Αυτοί οι άνθρωποι που ο ένας στήριξε τον άλλον έλεγε ότι δεν πρέπει να συναντάει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Η μητέρα μου επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα πάμε να φύγουμε γιατί την μαχαίρωνε και την χτυπούσε. Η μητέρα μου μού έλεγε δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις.

Προτίμησε λοιπόν να φύγω μόνη μου σε ηλικία 13 ετών. Αυτό δε εμένα λέει πολλά γιατί υπάρχει μια απόφαση. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά για το παιδί... Εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη. Σας έχω πει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Έχω προσφέρει πολλά.

Αυτό με προσβάλλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν μια σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου. Τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δεν γνώριζα κάτι. Εγώ δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγνώμη του Απόστολου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφησε το Χόλιγουντ στην κορυφή της καριέρας του για έναν λόγο που συγκίνησε τον κόσμο

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Ο αγαπημένος σταρ της κωμωδίας εξαφανίστηκε για σχεδόν 25 χρόνια και η απόφασή του έγινε σύμβολο ζωής

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της θεατρικής του διαδρομής – «Θέλω να βρω τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτά;», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ο παθιασμένος πρώτος χορός του γάμου και η τούμπα στον αέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου σε μία παραμυθένια τελετή στη Λεμεσό της Κύπρου

Ιουλία Καλλιμάνη: Αφιέρωσε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγούδι του και αυτή ήταν η αντίδρασή του!

E-Daily 3.Left Χτες
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με την καλλιτέχνιδα να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την παρουσία του

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid Χτες
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή