E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου μετά τον ξυλοδαρμό της

H επίσης δικηγόρος και σύζυγος του γνωστού δικηγόρου, θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή για να καταγραφούν επίσημα τα τραύματα που έχει στο σώμα της

Δημοσίευση 17/6/2024 | 13:39

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου μετά τον ξυλοδαρμό της

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα γνωστός ποινικολόγος, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του. Την ίδια ώρα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών βρέθηκε η σύζυγός του.

H επίσης δικηγόρος και σύζυγος του ποινικολόγου θα εξεταστεί από τον ιατροδικαστή για να καταγραφούν επίσημα τα τραύματα που έχει στο σώμα της.

Ο ποινικολόγος με την αποχώρησή του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων προχώρησε σε δηλώσεις, ομολογώντας τον ξυλοδαρμό. «Ομολόγησα την πράξη μου. Ζητώ συγγνώμη από τη σύζυγό που υπεραγαπώ και από τις τρεις κόρες μου. Δυστυχώς, βρέθηκα σε μια κατάσταση. Δεν έχω υπάρξει ξανά βiαιος. Θα κοιτάξω πώς να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια. Έχω χτίσει μια καριέρα με πολύ κόπο. Θα αναζήτησω τις αιτίες που έφτασα σε αυτό το σημείο. Δεν είναι κάτι που μπορώ να συγχωρέσω στον εαυτό μου. Να μη βρεθεί κάνεις άλλος σε τέτοια κατάσταση. Ζητάω συγγνώμη από τη Σοφία και τις κόρες μου και από όλο τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από καταγγελία γιατρού που εξέτασε τη 37χρονη δικηγόρο και χάρη στις τελευταίες αλλαγές του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη για την ενδοοικογενειακή βiα, κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα.

Πειθαρχική έρευνα

Στο μεταξύ, την εκκίνηση πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος του δικηγόρου ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Δημήτρης Βερβεσός. Αρμόδια πηγή αναφέρει ότι με έγγραφο του ο κ. Βερβεσος ζητησε από τον πρόεδρου του πειθαρχικού του ΔΣΑ, Ζήση Κωνσταντίνου, να διερευνήσει τα αναφερόμενα στο Τύπο περι σύλληψης γνωστού δικηγόρου για «ενδοοικογενειακή βiα» σε βάρος της επισης δικηγόρου συζύγου του. Πλέον, ο κ. Κωνσταντίνου καλείται να διενεργήσει προκαταρκτική πειθαρχική εξέταση προκειμένου να καταλήξει σχετικά με το αν θα «ανοίξει» πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του.

Η κατάθεση του γιατρού που αποκάλυψε τον ξυλοδαρμό

Ο γιατρός που εξέτασε τη σύζυγο του γνωστού ποινικολόγου φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του:

«Κλινικά, φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών, θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτός, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλλαγγοφαλαγγικής διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου κεφαλαιμάτωμα τριχωτού. Απεικονιστικά ευρήματα: κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα βάσης- παλαμιαία επιφάνεια – μέσης φάλαγγας μικρού δαχτύλου, δεξιά άκρας χειρός.

Φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της. Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος τη χτύπησε και εάν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά. Άμεσα ενημέρωσα την Άμεση Δράση για τις δικές της ενέργειες».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αδιανόητο περιστατικό: Αστυνομικός ζήτησε από τον Δ. Αντωνίου να αποδείξει ότι δεν έχει δεξί χέρι για να του βγάλει διαβατήριο!

Ελλάδα Χτες
Την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό υδροκέφαλο γραφειοκρατικό σύστημα περιγράφει με ανάρτησή του ο ακτιβιστής, συγγραφέας και ηθοποιός, Δημήτρης Αντωνίου

«Έχει γίνει μπέρδεμα, πέθανε από καρδιά» λέει η 50χρονη που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον άντρα της με υδράργυρο

Ελλάδα Χτες
Ανέφερε πως δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα

Το tweet για το οποίο ο Νίκος Ανδρουλάκης μήνυσε τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

Social Χτες
Το επίμαχο tweet που οδήγησε στη μήνυση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στον γνωστό κωμικό

Ένα στα τέσσερα πρατήρια καυσίμων κλέβει στην αντλία ‑ Τι συμβαίνει με όσα σφραγίστηκαν

Ελλάδα Χτες
Εξοργιστικό το γεγονός πως όσα πρατήρια σφραγίστηκαν τον Ιούνιο λειτουργούν κανονικά, σύμφωνα με αποκαλυπτική έρευνα του ΕΜΠ

Η ματωμένη πατημασιά που «έκαψε» τη δολοφόνο της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα και η… ταυτοποίηση μέσω Facebook

Ελλάδα Χτες
Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Πέθανε στα 68 του πρωταγωνιστής του «Baywatch»

Κόσμος Χτες
Πέθανε στα 68 του ο Μάικλ Νιούμαν μετά από χρόνια μάχη με το πάρκινσον

Abercrombie & Fitch: Συνελήφθησαν ο πρώην CEO και ο σύντροφός του ‑ Οι αποτρόπαιες αποκαλύψεις

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με την έρευνα του BBC, υπήρχε ένα εξελιγμένο δίκτυο μεσαζόντων και στρατολογητών που ήταν υπεύθυνοι για την εύρεση ανδρών

Ποιοι οδηγοί μπορεί να πληρώσουν πρόστιμο έως και 1.000 ευρώ τις επόμενες ημέρες

Οικονομία Χτες
Ραβασάκια προστίμων έως και 1.000 ευρώ σε οδηγούς οχημάτων αναμένεται να σταλούν τις επόμενες ημέρες.

Λίβανος: Ασταμάτητο σφυροκόπημα από το Ισραήλ στη Βηρυτό

Κόσμος Χτες
Ο Νετανιάχου έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το σπίτι του μετά το χτύπημα από το drone της Χεζμπολάχ

Χωρίς ηλεκτροδηγό αλλά με συνοδούς το μετρό Θεσσαλονίκης ‑ Πότε θα επεμβαίνουν

Ελλάδα Χτες
Το Μετρό Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί προς εμπορική λειτουργία στις 30 Νοεμβρίου, με 13 σταθμούς στη Γραμμή 1.