E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περήφανος μπαμπάς ο Σάκης Ρουβάς: Οι αγκαλιές με τα παιδιά του και το συγκινητικό μήνυμα

Το τρυφερό μήνυμα του Σάκη Ρουβά για την Ημέρα του Πατέρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/6/2024 | 16:25

Περήφανος μπαμπάς ο Σάκης Ρουβάς: Οι αγκαλιές με τα παιδιά του και το συγκινητικό μήνυμα

Ο Σάκης Ρουβάς τίμησε την Ημέρα του Πατέρα (Κυριακή 16/6), ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή ανάρτηση με τα τέσσερα παιδιά του.

Μάλιστα ο τραγουδιστής ανήρτησε τέσσερις διαφορετικές φωτογραφίες με κάθε ένα από τα παιδιά του σε ανέμελες στιγμές.

«Μεγαλώνετε, όμορφα. Μαθαίνετε τη ζωή. Κι εγώ μαθαίνω από εσάς», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Σάκης Ρουβάς: «Φοβόμουν να κάνω οικογένεια»

Πριν λίγο καιρό ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «2ight Show» και αναφέρθηκε στον χωρισμό των γονιών του και την Κάτια Ζυγούλη.

«Ήθελα πάντα να κάνω το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και σε ψυχολογικό επίπεδο όμως πάντα έβρισκα λύσεις και διεξόδους. Εκτός από τον “Σάκη” υπάρχει και ο Αναστάσης, νομίζω ότι αυτός είναι πιο σημαντικός, τον φροντίζω πιο πολύ από τον καλλιτέχνη Σάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Μιλώντας για τον χωρισμό των γονιών του, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολλή με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία».

«Με την Κάτια μεγαλώσαμε μαζί»

Μιλώντας για την Κάτια Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε μαζί, ωριμάζουμε μαζί, μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε, πιστεύω ότι είμαστε και οι δυο πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε».

Ακόμη, αναφέρθηκε στην ταινία που είχε γυρίσει η σύζυγός του με ερωτικές σκηνές. Ο Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι πήγε να τη δει και μάλιστα στην πρεμιέρα. Για το αν είχε ζηλέψει, απάντησε: «Κοίτα, δεν ζήλευα στην ταινία. Αυτό που περιγράφεις σαν ζήλια είναι ο φόβος μην χάσω τον άλλο. Γιατί συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε πολύ στους ανθρώπους οπότε η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Πριν από ένα χρόνο διαγνώστηκα με αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα»

Tabloid 05.02.2026
Καλεσμένη στο Happy Day ήταν σήμερα 5/2 η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μίλησε για όλα

Britney Spears: «Νιώθω τυχερή που είμαι ζωντανή» ‑ Νέα ανάρτηση με αιχμές για την οικογένειά της

Tabloid 05.02.2026
Η τραγουδίστρια προχώρησε σε νέες δηλώσεις μέσω Instagram, κάνοντας αναφορές στο οικογενειακό της περιβάλλον

Η Βόρεια Κορέα «εκτελεί δημόσια εφήβους» επειδή είδαν το Squid Game

Παράξενα Χτες
Μαρτυρίες φυγάδων περιγράφουν εκτελέσεις, στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και δημόσιους εξευτελισμούς για όσους βλέπουν νοτιοκορεατικές σειρές

Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο της: «Εκείνη την περίοδο ευχόμουν να πίστευα στον Θεό – Ζήλεψα όσους πιστεύουν»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός αναφέρεται στη γνώση, τη χημειοθεραπεία και στη σχέση της με την έννοια της πίστης

Στο νοσοκομείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αυτό θα είναι δύσκολο, έγραψε

Social Χτες
Ο ηθοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από εξάρθρωση ώμου

Παπαδοπούλου: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Με είχαν ξοφλημένη από τη ζωή»

Tabloid Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες από την αποκατάστασή της

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πώς αντέχω, αλλά δεν τα παρατάω»

Ματούλα Ζαμάνη για το περιστατικό που είχε μείνει με το σουτιέν σε συναυλία της: Γουστάρω να τα βγάζω, είναι δικά μου

Tabloid Χτες
Με στενοχώρησε όταν είδα πολλές γυναίκες να κράζουν, έγραφαν ακραία πράγματα, σχολίασε η τραγουδίστρια

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω δει ανθρώπους στο περιβάλλον μου να φεύγουν από αυτή την ασθένεια»

Tabloid Χτες
Η συγκινητική, προσωπική αναφορά που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον καρκίνο