E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περήφανος μπαμπάς ο Σάκης Ρουβάς: Οι αγκαλιές με τα παιδιά του και το συγκινητικό μήνυμα

Το τρυφερό μήνυμα του Σάκη Ρουβά για την Ημέρα του Πατέρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/6/2024 | 16:25

Περήφανος μπαμπάς ο Σάκης Ρουβάς: Οι αγκαλιές με τα παιδιά του και το συγκινητικό μήνυμα

Ο Σάκης Ρουβάς τίμησε την Ημέρα του Πατέρα (Κυριακή 16/6), ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή ανάρτηση με τα τέσσερα παιδιά του.

Μάλιστα ο τραγουδιστής ανήρτησε τέσσερις διαφορετικές φωτογραφίες με κάθε ένα από τα παιδιά του σε ανέμελες στιγμές.

«Μεγαλώνετε, όμορφα. Μαθαίνετε τη ζωή. Κι εγώ μαθαίνω από εσάς», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Σάκης Ρουβάς: «Φοβόμουν να κάνω οικογένεια»

Πριν λίγο καιρό ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «2ight Show» και αναφέρθηκε στον χωρισμό των γονιών του και την Κάτια Ζυγούλη.

«Ήθελα πάντα να κάνω το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και σε ψυχολογικό επίπεδο όμως πάντα έβρισκα λύσεις και διεξόδους. Εκτός από τον “Σάκη” υπάρχει και ο Αναστάσης, νομίζω ότι αυτός είναι πιο σημαντικός, τον φροντίζω πιο πολύ από τον καλλιτέχνη Σάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Μιλώντας για τον χωρισμό των γονιών του, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολλή με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία».

«Με την Κάτια μεγαλώσαμε μαζί»

Μιλώντας για την Κάτια Ζυγούλη ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε μαζί, ωριμάζουμε μαζί, μεγαλώνουμε, εξελισσόμαστε, πιστεύω ότι είμαστε και οι δυο πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε».

Ακόμη, αναφέρθηκε στην ταινία που είχε γυρίσει η σύζυγός του με ερωτικές σκηνές. Ο Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι πήγε να τη δει και μάλιστα στην πρεμιέρα. Για το αν είχε ζηλέψει, απάντησε: «Κοίτα, δεν ζήλευα στην ταινία. Αυτό που περιγράφεις σαν ζήλια είναι ο φόβος μην χάσω τον άλλο. Γιατί συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε πολύ στους ανθρώπους οπότε η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Celebrity Stories 22.11.2025
Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Χάρης Βαφειάς: «Μας κόλλησαν ναρκωτικά κάτω από πλοίο στο Μεξικό – Χάσαμε ένα σκασμό λεφτά»

Tabloid Χτες
Ο Χάρης Βαφειάς περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τις «περιπέτειές» του στη ναυτιλία

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Tabloid Χτες
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί

Δάφνη Καραβοκύρη: «Φοβήθηκα ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα σήκωνε χέρι στη Σοφία Μουτίδου»

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που δεν πήρε θέση στο περιστατικό

Σύμφωνα με το Grok, ο Μασκ είναι πιο γυμνασμένος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πιο έξυπνος από τον ντα Βίντσι

Παράξενα Χτες
Οι χρήστες παρατήρησαν ότι, σε μια σειρά από διαγραμμένες πλέον αναρτήσεις, το chatbot συχνά κατέτασσε τον Έλον Μασκ στην κορυφή σε οποιονδήποτε τομέα

Γρήγορης Πετράκος: Κόντρα με την Δάφνη Καραβοκύρη

TV Buzz Χτες
«Μετακόμισε σε άλλη χώρα» του είπε η παρουσιάστρια

Μελίνα Ασλανίδου: Έχω οδηγήσει και εγώ υπό την επήρεια αλκοόλ, το έχω μετανιώσει

Tabloid Χτες
Καλύτερα να με έπιαναν και να μου έβαζαν πρόστιμο, για να μην το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου, πρόσθεσε

Η Μεξικανή που αναστάτωσε την Ταϊλάνδη: Ποια είναι η νέα Miss Universe;

Tabloid Χτες
Η Miss Universe που είπε «όχι» και έγινε θρύλος – Το άγνωστο σκηνικό πίσω από τη στέψη

Η Φατίμα Μπος στέφθηκε νέα Miss Universe στην Ταϊλάνδη εν μέσω εντάσεων στη διοργάνωση

Tabloid Χτες
Η 25χρονη είχε βρεθεί στο προσκήνιο στις αρχές Νοεμβρίου