E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Δεν το έκανα εγώ δημόσιο, αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους»

«Ήταν κάτι προσωπικό που βγήκε προς τα έξω όχι από μένα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/6/2024 | 12:05

Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Δεν το έκανα εγώ δημόσιο, αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Τέρψη Μαντζουράτου μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Λιάγκα, τη Δανάη Μπάρκα, τη Φαίη Σκορδά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή. Νιώθω ότι και ο ίδιος είχε κουραστεί, υπήρχαν εντάσεις και φαινόταν ότι δεν περνάει καλά. Δεν θέλω να συνεργάζομαι με κάποιον άνθρωπο που δεν περνάει καλά και είναι εκεί με το ζόρι. Τον αγαπώ και θέλω να είναι καλά.

Τον θαυμάζω και τον ευγνωμονώ και ήταν μεγάλη μου τιμή που δουλέψαμε μαζί. Καλύτερα κάτι να τελειώνει από το να φτάνει στα άκρα. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος να δουλέψουμε μαζί, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Για ποιο λόγο να πιέσουμε μια κατάσταση;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Για τη Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, ο καθένας κάνει τη ζωή του και να είναι καλά. Ότι είχα να πω το είπα. Πολλές φορές έχω εκφραστεί όμορφα επαγγελματικά για εκείνη. Ήταν κάτι προσωπικό που βγήκε προς τα έξω όχι από μένα. Δεν το έκανα εγώ δημόσιο, αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους. Δεν κρατάω κακία».

Για τη Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Είχα ενοχληθεί από κάποια πράγματα που είχαν ειπωθεί στην εκπομπή της. Έχω ζητήσει δημόσια 100 φορές συγγνώμη. Να τελειώσει η σεζόν, να ηρεμήσουμε όλοι και με χαρά να βρεθούμε. Δεν έχω θέμα προσωπικό με κανέναν».

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Μακάρι να είναι καλά. Είναι νέοι και ελεύθεροι. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Εγώ και ο Λιάγκας είμαστε αυθόρμητοι και αυτό που νιώθουμε θα το πούμε, τίποτα δεν γίνεται κακοπροαίρετα. Μακάρι να είναι καλά κι ευτυχισμένος».


Κλείνοντας, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Δεν είμαι ερωτευμένη στην παρούσα φάση, αλλά είμαι ανοικτή στο να ερωτευτώ. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα ήθελα να κοιτάξω και τη δική μου ζωή. Είμαι 39 χρονών και δεν έχω κάνει ακόμα οικογένεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρκος Σεφερλής: «Η αδερφή του Νότη Σφακιανάκη επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε…»

TV Buzz 02.07.2025
Η αποκαλυπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα

Η άρνηση της Ζώζας Μεταξά – «Δε σε φοβάμαι Γιώργο Λιάγκα ...»

Tabloid 02.07.2025
Η αντίδρασή της όταν την ρώτησε αν έχουν επαφές

Γιώργος Λιάγκας: Έπαθε κρίση πανικού στο Πρωινό

Tabloid 02.07.2025
Με αφορμή δηλώσεις της Ζόζεφιν για τις κρίσεις πανικού που είχε στη σκηνή, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι έπαθε το ίδιο λίγα λεπτά νωρίτερα στον αέρα του Πρωινού

Ηρώ Καριοφύλλη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλε σε δημοσιογράφο μετά τη διάγνωση

Tabloid 02.07.2025
«Όλα καλά θα είναι μην ανησυχείς», μου έγραψε την τελευταία φορά και από τότε δε μιλήσαμε ξανά…

Τατιάνα Μπλάτνικ: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Νικόλαο

Tabloid 02.07.2025
«Δεν είναι ποτέ εύκολο να τελειώνει ένας μακροχρόνιος γάμος»

«Περιμένουμε τις εξετάσεις»: Η δήλωση του Ετεοκλή Παύλου για την υγεία της Ελένης Χατζίδου

TV Buzz 02.07.2025
Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε

Κατερίνα Λιόλιου: «Το περίμενα ότι θα με σχολιάσουν για αυτό...»

TV Buzz 02.07.2025
«Θα ρίξουμε τους προβολείς σε 50 ανθρώπους που για τους Χ-Ψ λόγους δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα;»

Γουάντα Νάρα ‑ Μάουρο Ικάρντι: Με παρέμβαση της αστυνομίας ο ποδοσφαιριστής πήρε τις κόρες του

Tabloid 02.07.2025
Η τηλεπερσόνα αρνήθηκε να δώσει τα κορίτσια στον πατέρα τους, αλλά υπέκυψε μετά δεκάωρο σίριαλ και την απειλή της σύλληψης

Τους τσάκωσαν στο Glastonbury: Μαζί κι ερωτευμένοι παρά τις φήμες ‑ αυτός Λόρδος κι αυτή σταρ

Celebrity Stories 02.07.2025
Η «Σάνσα» του Game of Thrones κάνει ρομαντικό comeback με τον αριστοκράτη Περεγρίν Πιρσον, μετά από φήμες χωρισμού και ένα δραματικό unfollow στο Instagram