E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πήρε θέση με σκληρά λόγια ο Μπισμπίκης : «Παραλίγο να σηκώσω χέρι σε δημοσιογράφο, παρασιτικοί οργανισμοί»

Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους, σχολίασε ο ηθοποιός

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/6/2024 | 18:15

Πήρε θέση με σκληρά λόγια ο Μπισμπίκης : «Παραλίγο να σηκώσω χέρι σε δημοσιογράφο, παρασιτικοί οργανισμοί»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε μια συνέντευξη για την πορεία του και το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του δίπλα στη Δέσποινα Βανδή, μίλησε για όλα στον Νίκο Συρίγο και στην εκπομπή, «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στο ζεϊμπέκικο που χόρεψε και έγινε viral στα social media, δεν έκρυψε πως ενοχλήθηκε με τον Σάββα Πούμπουρα ο οποίος έκανε αναπαράσταση των Βασίλη Μπισμπίκη με βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

«Με νευρίασε εκείνη την εποχή ο Σάββας Πούμπουρας. Δεν μου άρεσε.. γιατί τον είχα γνωρίζει και μετά τον είδα να βγαίνει να κάνει αυτό το σόου εις βάρος μου και αυτό σαν χυδαιότητα το εισέπραξα. Να πουλήσουμε κάτι σε σχέση με μια προσωπικότητα άλλη», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Τώρα για την αποκριάτικη στολή “Μπισμπίκης” που βγήκε, εντάξει γέλασα», είπε για το μαύρο t-shirt που φορούσε τη βραδιά που χόρεψε το ζεϊμπέκικο μπροστά στη Δέσποινα Βανδή.

«Δεν μετάνιωσα για το ζεϊμπέκικο, τι να μετανιώσω, είναι ιστορία το ζεϊμπέκικο. Χόρεψα για τον έρωτά μας τότε. Δεν “μασάμε”. Δεν έχω καμία ανάγκη αποδοχής από τον έξω κόσμο, καμία. Αποδοχή θέλω να έχω και έχω από την Δέσποινα, τον γιο μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου», καταλήγει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.