E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πήρε θέση με σκληρά λόγια ο Μπισμπίκης : «Παραλίγο να σηκώσω χέρι σε δημοσιογράφο, παρασιτικοί οργανισμοί»

Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους, σχολίασε ο ηθοποιός

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/6/2024 | 18:15

Πήρε θέση με σκληρά λόγια ο Μπισμπίκης : «Παραλίγο να σηκώσω χέρι σε δημοσιογράφο, παρασιτικοί οργανισμοί»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε μια συνέντευξη για την πορεία του και το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του δίπλα στη Δέσποινα Βανδή, μίλησε για όλα στον Νίκο Συρίγο και στην εκπομπή, «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στο ζεϊμπέκικο που χόρεψε και έγινε viral στα social media, δεν έκρυψε πως ενοχλήθηκε με τον Σάββα Πούμπουρα ο οποίος έκανε αναπαράσταση των Βασίλη Μπισμπίκη με βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

«Με νευρίασε εκείνη την εποχή ο Σάββας Πούμπουρας. Δεν μου άρεσε.. γιατί τον είχα γνωρίζει και μετά τον είδα να βγαίνει να κάνει αυτό το σόου εις βάρος μου και αυτό σαν χυδαιότητα το εισέπραξα. Να πουλήσουμε κάτι σε σχέση με μια προσωπικότητα άλλη», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Τώρα για την αποκριάτικη στολή “Μπισμπίκης” που βγήκε, εντάξει γέλασα», είπε για το μαύρο t-shirt που φορούσε τη βραδιά που χόρεψε το ζεϊμπέκικο μπροστά στη Δέσποινα Βανδή.

«Δεν μετάνιωσα για το ζεϊμπέκικο, τι να μετανιώσω, είναι ιστορία το ζεϊμπέκικο. Χόρεψα για τον έρωτά μας τότε. Δεν “μασάμε”. Δεν έχω καμία ανάγκη αποδοχής από τον έξω κόσμο, καμία. Αποδοχή θέλω να έχω και έχω από την Δέσποινα, τον γιο μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου», καταλήγει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νανά Βενέτη: Το είδωλο της δεκαετίας του `80 ποζάρει με μπικίνι σαν να μην πέρασε μέρα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η Νανά Βενέτη, σύμβολο ομορφιάς των `80s, εμφανίζεται με μπικίνι και εντυπωσιάζει όλους

Βάνα Μπάρμπα: Νέο πένθος για την ηθοποιό – «Θα σε αγαπώ για πάντα όπου κι αν βρίσκεσαι»

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε συγκινητικό μήνυμα στο Instagram για την απώλεια αγαπημένου προσώπου, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του

Το συγκινητικό αντίο της Αννας Βίσση στη Μαίρη Λίντα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Με συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε η Αννα Βίσση τη Μαίρη Λίντα

Η Ζιζέλ γιορτάζει τα 46α γενέθλιά της με λεοπάρ μπικίνι – δείτε πώς ευχαρίστησε τους θαυμαστές της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Το 46χρονο μοντέλο μοιράστηκε συγκινητικό μήνυμα ευγνωμοσύνης και εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της.

Αυτός είναι ο influencer που φωτογραφήθηκε γυμνός μπροστά στο άγαλμα του Καραμανλή

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο επιχειρηματίας και influencer με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram βρέθηκε στο επίκεντρο μετά το πρωτοφανές περιστατικό

Ο Έλον Μασκ είπε «Είμαι μέσα» σε πρόταση για την Οδύσσεια στα αρχαία ελληνικά ‑ ποιος θα τη σκηνοθετήσει

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο δισεκατομμυριούχος εκδήλωσε δημόσια την προθυμία του να χρηματοδοτήσει με 100 εκατ. δολάρια κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους στην αρχαία ελληνική γλώσσα.

Μαριάντα Πιερίδη: Τι της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους ‑ «Έπαθα σοκ μόλις το άκουσα»

Tabloid 22.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συγγνώμη που της ζήτησε ο διάσημος συνθέτης μετά την εμφάνισή της ως Λάρα Φαμπιάν στο YFSF.

«Απίστευτος πισινός!»: Η Σαρλίζ Θερόν είδε τον Ματ Ντέιμον χωρίς στολή και δεν κρατήθηκε

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε το «παράπτωμά» της στα γυρίσματα της «Οδύσσειας» του Νόλαν, σε συνέντευξή της κατά την παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Η πρώην ποpνοσταρ Μία Καλίφα κέρδισε 650.000 δολάρια ποντάροντας στο Μουντιάλ – Δείτε το στοίχημά της

Tabloid 22.07.2026
Η πρώην πορνοστάρ είχε ποντάρει 1 εκατομμύριο δολάρια στην κατάκτηση του τίτλου από την Ισπανία και εισέπραξε συνολικά 1,65 εκατ. δολάρια.

Μπαρτζώκας: Δάκρυσε μιλώντας για τον πατέρα του – Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τη συγκίνησή του

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποτίει φόρο τιμής στον πατέρα του, Ανδρέα Μπαρτζώκα, έναν από τους 27 πολιτικούς κρατούμενους που απέδρασαν από τις φυλακές Βούρλων το 1955.

Μαίρη Λίντα: Το συγκινητικό αντίο της Finos Film στη θρυλική τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε τη Μαίρη Λίντα με συγκινητική ανάρτηση, θυμίζοντας τη μεγάλη της προσφορά στον ελληνικό κινηματογράφο και τραγούδι.

Μαίρη Λίντα: «Μεγάλο μου λάθος ήταν ο χωρισμός από τον Χιώτη» ‑ Τι είχε εξομολογηθεί για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο έρωτας που σημάδεψε μια ζωή, το βραχιόλι που έγινε η αιτία του χωρισμού και οι τύψεις μετά τον θάνατό του