E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πήρε θέση με σκληρά λόγια ο Μπισμπίκης : «Παραλίγο να σηκώσω χέρι σε δημοσιογράφο, παρασιτικοί οργανισμοί»

Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους, σχολίασε ο ηθοποιός

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/6/2024 | 18:15

Πήρε θέση με σκληρά λόγια ο Μπισμπίκης : «Παραλίγο να σηκώσω χέρι σε δημοσιογράφο, παρασιτικοί οργανισμοί»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε μια συνέντευξη για την πορεία του και το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του δίπλα στη Δέσποινα Βανδή, μίλησε για όλα στον Νίκο Συρίγο και στην εκπομπή, «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στο ζεϊμπέκικο που χόρεψε και έγινε viral στα social media, δεν έκρυψε πως ενοχλήθηκε με τον Σάββα Πούμπουρα ο οποίος έκανε αναπαράσταση των Βασίλη Μπισμπίκη με βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

«Με νευρίασε εκείνη την εποχή ο Σάββας Πούμπουρας. Δεν μου άρεσε.. γιατί τον είχα γνωρίζει και μετά τον είδα να βγαίνει να κάνει αυτό το σόου εις βάρος μου και αυτό σαν χυδαιότητα το εισέπραξα. Να πουλήσουμε κάτι σε σχέση με μια προσωπικότητα άλλη», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Τώρα για την αποκριάτικη στολή “Μπισμπίκης” που βγήκε, εντάξει γέλασα», είπε για το μαύρο t-shirt που φορούσε τη βραδιά που χόρεψε το ζεϊμπέκικο μπροστά στη Δέσποινα Βανδή.

«Δεν μετάνιωσα για το ζεϊμπέκικο, τι να μετανιώσω, είναι ιστορία το ζεϊμπέκικο. Χόρεψα για τον έρωτά μας τότε. Δεν “μασάμε”. Δεν έχω καμία ανάγκη αποδοχής από τον έξω κόσμο, καμία. Αποδοχή θέλω να έχω και έχω από την Δέσποινα, τον γιο μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου», καταλήγει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social 24.02.2026
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid 24.02.2026
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media 24.02.2026
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Tabloid 24.02.2026
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Tabloid 24.02.2026
«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Tabloid Χτες
τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Tabloid Χτες
Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»