E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Στεφανίδη: Ζητά να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της

Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει, γράφει για τον Αμερικανό άντρα της

Δημοσίευση 15/6/2024 | 18:08

Κατερίνα Στεφανίδη: Ζητά να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της

Με τον δικό της τρόπο απάντησε η Κατερίνα Στεφανίδη στα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, που διεξήχθη στη Ρώμη.

Εκφράζοντας ένα προσωπικό... παράπονο και αίτημα, η Ελληνίδα επικοντίστρια με τις αμέτρητες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω Διαδικτύου, του ζήτησε να εγκρίνει την αίτηση, από το 2020, για τιμητική ιθαγένεια στον Αμερικανό σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ, «ώστε να συνεχίσουμε, όπως λέει, «απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ (σ.σ. Ολυμπιακούς Αγώνες). Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει».

«Κύριε Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει» έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η ίδια μάλιστα απαντά και σε πολλά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, εξηγώντας για ποιον λόγο υποβάλλει το σχετικό αίτημα εκ μέρους του συζύγου της. «Ένας Αμερικανός επιτρέπεται να μείνει στην Ελλάδα μέχρι 90 μέρες και εμείς έχουμε ήδη φτάσει τις 60», ενώ μένουν άλλοι δύο μήνες, διευκρινίζει σε σχετικό ερώτημα, απαντά ότι δεν δικαιούται αυτομάτως ελληνικό διαβατήριο, αφού είναι παντρεμένοι, ενώ επίσης υπογραμμίζει ότι δεν μιλάει για working visa, αλλά για το να ζήσει ο άντρας της τέσσερις μήνες στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.