E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μην χάσετε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Novasports Exclusive: THIN LINE – Mt Everest 8.848m

Ο Έλληνας αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου, διηγείται το κατόρθωμα του, να ανέβει στον Έβερεστ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/6/2024 | 18:04

Μην χάσετε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Novasports Exclusive: THIN LINE – Mt Everest 8.848m

Ο Έλληνας αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου, διηγείται στα κανάλια Novasports μετά απο έναν χρόνο, καθώς στις  19 Μαΐου του 2023 κατάφερε το κατόρθωμα του, να ανέβει στον Έβερεστ.Μην χάσετε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Novasports Exclusive: THIN LINE – Mt Everest 8.848m που θα γίνει το Σάββατο(15/6) στις 22:00 και σε επανάληψη την Κυριακή (16/6) στις 18:00, στο Novasports Prime.

Mάριος Γιαννάκου (γεν. 28 Μαρτίου 1992) είναι αθλητής υπεραποστάσεων και εξερευνητής. Έχει ανέβει στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ, έχει διακριθεί σε αγώνες υπεραποστάσεων στον κόσμο ανάμεσά τους στον αγώνα 150 χιλιομέτρων στην Αρκτικήκαι του μεγαλύτερου υπερμαραθωνίου ερήμου στον κόσμο μήκους 270 χιλιομέτρων στην έρημο Αλ Μαρμούμ. Είναι ομιλητής παρακίνησης,παρακινώντας τους ανθρώπους να αλλάξουν συνήθειες και τρόπους ζωής. Έχει μιλήσει στο δημοφιλές συνέδριο ομιλητών της TEDx, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Antibullying και σε πλήθος άλλων ομιλιών.

Είναι ένα από τα 14 άτομα στον κόσμο που τερμάτισαν τον Φεβρουάριο του 2018 τον αγώνα 150 χιλιομέτρων στην Αρκτική και ένας από τους 18 αθλητές που τερμάτισαν τον αγώνα 270 χιλιομέτρων στην έρημο. Είναι κάτοχος ηλικιακού ρεκόρ στον μεγαλύτερο υπερμαραθώνιο ερήμου στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2018 ενώ τον Φεβρουάριο του 2020 ολοκλήρωσε τον αγώνα 250 χιλιομέτρων στην ζούγκλα της Κεντρικής Αμερικής . Επιπλέον είναι κάτοχος του ηλικιακού ρεκόρ στον ιστορικότερο αγώνα 100 μιλίων στην Ελλάδα και στον δέυτερο παλαιότερο στην Ευρώπη του αγώνα ROUT CLASSIC 100 MILES. Τον Μαρτιο του 2022 συμμετείχε στον αγώνα 500 χιλιομέτρων στην Αρκτική Lapland Arctic Ultra τον οποίο και ολοκλήρωσε μετά από 8 ημέρες συνεχόμενης προσπάθειας μαζί με τον αμερικάνο αθλητή Russ Reinbolt.

Ο Έλληνας αθλητής υπεραποστάσεων Μάριος Γιαννάκου, διηγείται στα κανάλια Novasports μετά απο έναν χρόνο, καθώς στις 19 Μαΐου του 2023 κατάφερε το κατόρθωμα του, να ανέβει στον Έβερεστ

Τον Οκτώβριο του 2020 ανέβασε στην κορυφή του Ολύμπου την Ελευθερία Τόσιου , το πρώτο άτομο με παραπληγία που κατακτά την υψηλότερη κορυφή των Βαλκανίων, γεγονός που καλύφθηκε από τα διεθνή μέσα.

Στις 19 Μαΐου 2023 ανέβηκε στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ, στα 8848 μέτρα. Η συνολική διάρκεια της αποστολής κράτησε περίπου 2 μήνες. Στο τελικό στάδιο της αποστολής έπαθε κρυοπαγήματα στα κάτω άκρα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απόλυτη Halloween εμπειρία μόνο στα Museum of Illusions Αθήνας & Θεσσαλονίκης!

Better life Χτες
Τα Μουσεία Ψευδαισθήσεων Αθήνας και Θεσσαλονίκης μετατρέπονται στο πιο πρωτότυπο Halloween σκηνικό και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να φωνάξουν `Trick or Treat`!

Έλενα Παπαρίζου: 20 χρόνια My number one!

Better life Προχτές
Μαζί της βρέθηκαν και 3 υποψήφιοι καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό

H Ζενεβιέβ Μαζαρί στο AthensCon Cosplay Championship 2024!

Better life Προχτές
Η μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί, την οποία γνωρίζουμε μέσα από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και θα φέρει τη δική της ζεν ενέργεια!

Δείτε την ατζέντα και τους ομιλητές του eCommerce Pharmacy & Beauty Business Summit

Better life Προχτές
Το συνέδριο θα εστιάσει στις τρέχουσες τάσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που διαμορφώνουν το μέλλον του ηλεκτρονικού φαρμακείου και του beauty e-shop

Μαζί για το Παιδί: Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι»

Wellness Προχτές
Το φεστιβάλ περιλάμβανε μια πληθώρα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά

Mastercard: Athens Innovation Forum 2024 – Οδηγούμε μαζί την καινοτομία του μέλλοντος

Δράσεις Προχτές
Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εμπνευστικές ομιλίες και συζητήσεις

Lazy Duck Αthens: Urban vibes, casual ατμόσφαιρα και ένα μενού αφιερωμένο στα σάντουιτς

Wellness 17.10.2024
Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο ιστορικό κτίριο που στέγαζε το Tailor’s House άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του το Lazy Duck, έτοιμο να μας μυήσει στον δικό του χαλαρό τρόπο ζωής

Beefbar Athens: Το Beefy Brunch επιστρέφει με νέες γεύσεις και έναν ανανεωμένο χώρο για μοναδικές στιγμές!

Wellness 17.10.2024
Το πολυαναμενόμενο Beefy Brunch του Beefbar Athens επιστρέφει και αυτήν τη σεζόν για να ομορφύνει τα Σαββατοκύριακά σας

Halloween στο Athens Metro Mall

Better life 17.10.2024
Athens Metro Mall Halloween Shopping…γιατί η φάση είναι CREEPY!