E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Αθανασοπούλου: Κλάμα με λυγμούς μετά την αθώωση του σκηνοθέτη που κατηγόρησε για βιασμό

«Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος όλων», είπε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/6/2024 | 13:25

Έλενα Αθανασοπούλου: Κλάμα με λυγμούς μετά την αθώωση του σκηνοθέτη που κατηγόρησε για βιασμό

Η Έλενα Αθανασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, «Πρωινό Σου Σου», την Παρασκευή 14 Ιουνίου και μίλησε για την αθώωση του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου, τον οποίο η ηθοποιός είχε κατηγορήσει για τον βιασμό της.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Έλενα Αθανασοπούλου ξέσπασε σε κλάματα, περιγράφοντας, πώς αποκάλυψε στους γονείς της, τι της είχε συμβεί.

Δείτε το βίντεο

Όπως ανέφερε, πρώτα το είπε στη μητέρα της, η οποία την είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους πίσω από την απόφασή της να κατηγορήσει τον σκηνοθέτη. «Κριτής είναι μόνο ο Θεός» είπε αρχικά η Έλενα Αθανασοπούλου και πρόσθεσε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα που βρήκα τη δύναμη για να κάνω την καταγγελία. Περίμενα να ακούσω το όνομα του σκηνοθέτη όταν βγήκε το metoo».

«Δεν μπορούσε να με σταματήσει κανείς»

Η Έλενα Αθανασοπούλου δήλωσε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου το έμαθε πρώτη. Ένιωθα οργή τότε, μετά με προσέγγισαν κάποιες γυναίκες κι έμαθα κι άλλα περιστατικά. Όταν ανακάλυπτα ότι δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό, ένιωθα ακόμα πιο δυνατή. Οπότε δεν μπορούσε να με σταματήσει κανείς. Τελευταίος το έμαθε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου το βίωσε πολύ χειρότερα απ’ ότι εγώ».

«Του κόπηκαν τα πόδια του πατέρα μου»

Ξεσπώντας σε λυγμούς, η Έλενα Αθανασοπούλου περιέγραψε την αντίδραση του πατέρα της. «Συζητούσαμε και κάποια στιγμή μού φώναξε και ένιωσα κακοποιημένη και του είπα ότι "τι κάνεις εκεί ρε; Εγώ ετοιμάζομαι να καταγγείλω αυτό και αυτό και εσύ μου φωνάζεις; Ξέρεις τι έχω πάθει εγώ;" Του κόπηκαν τα πόδια και μου είπε “γιατί δεν μου το είπες;”. Του είπα ότι δεν ήταν εύκολο να του το πω τότε. Μου είπε “κάνε ότι θέλεις, είμαι δίπλα σου, σε στηρίζω” κι έτσι ξεκίνησε. Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος όλων» θυμήθηκε η ηθοποιός και ξέσπασε σε κλάματα, κρατώντας το χέρι της Ελένης Τσολάκη.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αποφάσισε την αθώωση του πρώην σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλου από το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου. Η ηθοποιός δήλωσε μετά την απόφαση «ηθικά δικαιωμένη».

«Έκανα κάτι πάρα πολύ δύσκολο, είχα στοιχεία, ειπώθηκαν. Ήρθαν γυναίκες. Και στην προηγούμενη δίκη, όταν βγήκα από το δικαστήριο έμαθα ότι μια γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση τρεις φορές, τον είχαν αθωώσει και τη δολοφόνησαν. Εγώ ηθικά νιώθω δικαιωμένη, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξεπέρασα τις φοβίες μου», ανέφερε στην τηλεόραση του OPEN και την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» η Έλενα Αθανασοπούλου στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της δίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αντα Ζάιντλερ

Tabloid 22.12.2025
«Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο» δήλωσε ο ηθοποιός

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ποζάρει με κόκκινη γούνα και μίνι φόρεμα στα χιόνια

Social 22.12.2025
Το μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Κολοράντο

Απολαυστικές Δήμητρα Παπαδοπούλου και Αννα Βίσση στο Instagram: «Εγώ πότε θα γίνω Βίσση;»

Tabloid 22.12.2025
«Θες να τραγουδάω εγώ, να παίξεις εσύ, να φύγουν όλοι;»

Dua Lipa: Καυτές πόζες στην παραλία με τον σύντροφό της

Tabloid 22.12.2025
Η Dua Lipa ενθουσίασε τους οπαδούς της, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εντυπωσιακή της σιλουέτα στα social media

«Έντυσαν» τανκ Leopard 1 με χριστουγεννιάτικα στολίδια και έκαναν βόλτα στους δρόμους

Παράξενα 22.12.2025
Μια πρωτότυπη ιδέα από το Μουσείο Στρατιωτικής Τεχνολογίας στο Ζάμπζε ξάφνιασε τους Πολωνούς κατοίκους και οδηγούς.

Κίνα: Ο χιονάνθρωπος «γίγαντας» με ύψος 19 μέτρα που κλέβει τις εντυπώσεις – Εντυπωσιακό βίντεο

Παράξενα 22.12.2025
Με έναν γιγαντιαίο χιονάνθρωπο απολαμβάνουν τις χιονοστρώσεις στην επαρχία Χεϊλονγκτζιάνγκ

Δεν θα πιστέψεις πώς κάνουν Χριστούγεννα οι celebrities: Παράξενες, υπέροχες και τελείως… δικές τους παραδόσεις

Celebrity Stories 22.12.2025
Έλκηθρα, οικογενειακά κρεβάτια, αυτοσχέδια κάλαντα και πολλή λάμψη: έτσι γιορτάζουν οι διάσημοι

Η Μαντόνα δημοσίευσε selfie χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της

Tabloid Χτες
Η «Βασίλισσα της Ποπ» θέλησε να δείξει μια φυσική πλευρά του εαυτού της, δημοσιεύοντας μια σέλφι την Κυριακή

Ιωάννα Τούνη: «Αυτό κρατάω από το 2025» – Η τρυφερή ανάρτησή της

Tabloid Χτες
Οι γλυκές φωτογραφίες που ανέβασε και το μήνυμά της