E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Αθανασοπούλου: Κλάμα με λυγμούς μετά την αθώωση του σκηνοθέτη που κατηγόρησε για βιασμό

«Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος όλων», είπε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/6/2024 | 13:25

Έλενα Αθανασοπούλου: Κλάμα με λυγμούς μετά την αθώωση του σκηνοθέτη που κατηγόρησε για βιασμό

Η Έλενα Αθανασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, «Πρωινό Σου Σου», την Παρασκευή 14 Ιουνίου και μίλησε για την αθώωση του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου, τον οποίο η ηθοποιός είχε κατηγορήσει για τον βιασμό της.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Έλενα Αθανασοπούλου ξέσπασε σε κλάματα, περιγράφοντας, πώς αποκάλυψε στους γονείς της, τι της είχε συμβεί.

Δείτε το βίντεο

Όπως ανέφερε, πρώτα το είπε στη μητέρα της, η οποία την είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους πίσω από την απόφασή της να κατηγορήσει τον σκηνοθέτη. «Κριτής είναι μόνο ο Θεός» είπε αρχικά η Έλενα Αθανασοπούλου και πρόσθεσε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα που βρήκα τη δύναμη για να κάνω την καταγγελία. Περίμενα να ακούσω το όνομα του σκηνοθέτη όταν βγήκε το metoo».

«Δεν μπορούσε να με σταματήσει κανείς»

Η Έλενα Αθανασοπούλου δήλωσε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου το έμαθε πρώτη. Ένιωθα οργή τότε, μετά με προσέγγισαν κάποιες γυναίκες κι έμαθα κι άλλα περιστατικά. Όταν ανακάλυπτα ότι δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό, ένιωθα ακόμα πιο δυνατή. Οπότε δεν μπορούσε να με σταματήσει κανείς. Τελευταίος το έμαθε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου το βίωσε πολύ χειρότερα απ’ ότι εγώ».

«Του κόπηκαν τα πόδια του πατέρα μου»

Ξεσπώντας σε λυγμούς, η Έλενα Αθανασοπούλου περιέγραψε την αντίδραση του πατέρα της. «Συζητούσαμε και κάποια στιγμή μού φώναξε και ένιωσα κακοποιημένη και του είπα ότι "τι κάνεις εκεί ρε; Εγώ ετοιμάζομαι να καταγγείλω αυτό και αυτό και εσύ μου φωνάζεις; Ξέρεις τι έχω πάθει εγώ;" Του κόπηκαν τα πόδια και μου είπε “γιατί δεν μου το είπες;”. Του είπα ότι δεν ήταν εύκολο να του το πω τότε. Μου είπε “κάνε ότι θέλεις, είμαι δίπλα σου, σε στηρίζω” κι έτσι ξεκίνησε. Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος όλων» θυμήθηκε η ηθοποιός και ξέσπασε σε κλάματα, κρατώντας το χέρι της Ελένης Τσολάκη.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αποφάσισε την αθώωση του πρώην σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλου από το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου. Η ηθοποιός δήλωσε μετά την απόφαση «ηθικά δικαιωμένη».

«Έκανα κάτι πάρα πολύ δύσκολο, είχα στοιχεία, ειπώθηκαν. Ήρθαν γυναίκες. Και στην προηγούμενη δίκη, όταν βγήκα από το δικαστήριο έμαθα ότι μια γυναίκα είχε καταθέσει μήνυση τρεις φορές, τον είχαν αθωώσει και τη δολοφόνησαν. Εγώ ηθικά νιώθω δικαιωμένη, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξεπέρασα τις φοβίες μου», ανέφερε στην τηλεόραση του OPEN και την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» η Έλενα Αθανασοπούλου στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της δίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασίλης Μπισμπίκης: Η άβολη στιγμή on camera σε ερώτηση για το τροχαίο στη Φιλοθέη

Tabloid 25.11.2025
«Τι εννοείς;» ήταν η αντίδραση του ηθοποιού, με τη συνάδελφό του, Κλέλια Ρένεση, να προσπαθεί να αποφορτίσει την αμήχανη στιγμή

Αποθεώνουν τη Beyonce για την εμφάνισή της στο Grand Prix του Λας Βέγκας: Δεν υπέκυψες στη μόδα του αδυνατίσματος

Tabloid 25.11.2025
Η 44χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο τόσο στην πίστα του Grand Prix όσο και στο πάρτι της Ferrari

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πρέπει να υπάρχει δικαίωση και ανάλογη τιμωρία, αξιοθαύμαστο ό,τι έκανε η Ιωάννα Τούνη»

Tabloid 25.11.2025
Είναι η μητέρα του παιδιού μου και, όχι μόνο γι` αυτό, από την αρχή ήμουν πάρα πολύ υποστηρικτικός, πρόσθεσε

Ιωάννα Τούνη: «Εάν με ένοιαζε η γνώμη άσχετων λογικά θα είχα φουντάρει»

Tabloid 25.11.2025
Η αιχμηρή απάντηση της Ιωάννας Τούνη για τα αρνητικά σχόλια

Στράτος Τζώρτζογλου: «Σκεφτόμουν να πέσω από το μπαλκόνι»

Tabloid 25.11.2025
«Έκρυβα προβλήματα κάτω από το χαλί και στην πράξη ήμουν η θετική ενέργεια με προσευχή κι ενθουσιασμό», πρόσθεσε

Η Τζένιφερ Λόπεζ πήρε 2 εκατ. δολάρια για γάμο δισεκατομμυριούχου στην Ινδία ‑ Οι καυτές εμφανίσεις της

Tabloid 25.11.2025
Η νύφη είναι κόρη φαρμακοβιομήχανου και ο γαμπρός συμπεριλήφθηκε στη λίστα Forbes 30 Under 30 για το 2024

Η αδυνατισμένη Μισέλ Ομπάμα έβαλε «φωτιά» στα social media

Tabloid 25.11.2025
«Πήρες Ozempic, παραδέξου το» της γράφουν

Η σκοτεινή εμμονή που στοίχειωσε τη Gwyneth Paltrow: 17 χρόνια επιστολών, φόβου και μια δίκη που κανείς δεν περίμενε

Celebrity Stories 25.11.2025
Η 17ετής εμμονή που ξεπέρασε τα όρια της λογικής και δοκίμασε τα όρια του νόμου

«Ο Παντελής Παντελίδης πήγε στο παιχνίδι, έχασε και σηκώθηκε να φύγει – Δεν οδήγησε αυτός τελικά»

Tabloid Χτες
«Έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν που μου το είπε ότι μπήκε στη θέση του συνοδηγού»

Κατερίνα Καινούργιου: Αν το παθαίνω αυτό στον 5ο μήνα στον 9ο τι θα παθαίνω;

TV Buzz Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια ακόμα αναφορά για την εγκυμοσύνη της

Εκτός Madwalk η Μαρίνα Σάττι

Tabloid Χτες
«Η ίδια, καθώς και η ομάδα της, λυπούνται»