E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που κέρδισε το ποσό των 100.000 ευρώ

`Πανικός` στην ανακοίνωση των κριτών για τον νέο, μεγάλο, νικητή του MasterChef!

Δημοσίευση 14/6/2024 | 09:33

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που κέρδισε το ποσό των 100.000 ευρώ

Για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef υποδέχθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης, οι τρεις κριτές την Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο προκειμένου να λάβει χώρα η τελευταία πράξη του μεγάλου τελικού. Αυτή δηλαδή που στο τέλος της βραδιάς θα έδινε σε έναν παίκτη τον μεγάλο τίτλο αλλά και το τεράστιο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Φέτος είχαμε να κάνουμε με το πιο δύσκολο και πιο συναρπαστικό MasterChef που έχει γίνει ποτέ» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Κοντιζάς στο ξεκίνημα του τελευταίου επεισοδίου για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Κι αυτό έδωσε ακόμα μια ψυχολογική ώθηση στην 26χρονη μαγείρισσα και τον 30χρονο αντίπαλο της.

Μπροστά τους, άλλωστε, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είχαν να μονομαχήσουν στην τελευταία και πλέον απαιτητική γαστρονομική πρόκληση του MasterChef. Αυτήν που έμελλε να κρίνει και τον μεγάλο νικητή ή νικήτρια αυτού του κύκλου.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής του STAR τον βραβευμένο με δυο αστέρια Michelin, Βάσκο σεφ Andoni Luis Aduriz. Τη δική του υπογραφή θα είχα τα τελευταία πιάτα που θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά οι δυο φιναλίστ του MasterChef.

Τόσο η Χριστίνα όσο και ο Λευτέρης έδωσαν, για μια ακόμα φορά, τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες των τριών κριτών και βεβαίως να ενθουσιάσουν τον καλεσμένο τους. Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας τους, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον Andoni Luis Aduriz δοκίμασαν τα πιάτα και βεβαίως έδωσαν την τελική τους βαθμολογία.

Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, το μαγνητοσκοπημένο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef αποτελούσε παρελθόν και στις μικρές μας οθόνες πρωταγωνίστησε το live μέρος της σημαντικής αυτής βραδιάς για το ριάλιτι μαγειρικής.

Ποιος θα αποχωρούσε, λοιπόν, αυτή τη νύχτα από το πλατό του MasterChef με τον μεγάλο τίτλο και φυσικά το έπαθλο τον 100.000 ευρώ; Η Χριστίνα Χριστοφή ή ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος;

Οι τρεις κριτές άρχισαν να ανοίγουν έναν - έναν τους φακέλους με τη βαθμολογία των πιάτων και να ενημερώνουν τόσο τους δυο διαγωνιζόμενους όσο και το τηλεοπτικό κοινό. 14 – 14 έγραψε ο πίνακας το σκορ, ύστερα από την ανακοίνωση των βαθμών στο Mystery Box και στο Τεστ Δημιουργικότητας, με τους πάντες στο πλατό του ριάλιτι να αγωνιούν για το τέλος αυτής της μαγειρικής αναμέτρησης.

«Βαθμολογήθηκε με 9 από τον σεφ Aduriz και κερδίζει το φετινό MasterChef… ο Λευτέρης» αναφώνησε, λίγα λεπτά αργότερα, ο Σωτήρης Κοντιζάς για να δώσει οριστική απάντηση στο θρίλερ και να επικρατήσει «πανικός» στο πλατό για τον μεγάλο νικητή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social 09.07.2026
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social 09.07.2026
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social 09.07.2026
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.

Σάκης Ρουβάς: Ποιος ήταν πραγματικά στα 17 του – Δείτε το σπάνιο βίντεο που «ξέθαψε» το TikTok

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ένα αρχειακό βίντεο από το 1989 αποκαλύπτει τον Σάκη Ρουβά ως έφηβο πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, πριν ακόμα τον κερδίσει η μουσική βιομηχανία.

Στραβελάκης – Καραμήτρου: Ξεσπούν για τα σχόλια από τα τουρκικά ΜΜΕ «Δε ντρέπεστε λιγάκι;»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Το δίδυμο του «10 Παντού» αντέδρασε έντονα στον τρόπο που τουρκικό κανάλι σχολίασε την υποδοχή Μητσοτάκη στην Αγκυρα με Γενίτσαρους και οθωμανικούς παιάνες.

Κέρδισε 13,9 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά δεν μπορεί να αγγίξει ούτε ένα ευρώ – Τι συνέβη με το τυχερό δελτίο

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μητέρα δύο παιδιών από τη Νότια Ουαλία ισχυρίζεται ότι κέρδισε το τζάκποτ των 12 εκατ. λιρών, αλλά το δελτίο της πετάχτηκε στα σκουπίδια αφού χαρακτηρίστηκε λανθασμένα ως μη κερδισμένο.

Χάρης Βαρθακούρης: Η γυναίκα μου με τον σκούφο μιας χρήσης δείχνει σαν τοπ μόντελ και εγώ σαν ελαιοχρωματιστής

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο τραγουδιστής έκανε χιουμοριστικό σχόλιο σε φωτογραφία από την οικογενειακή του απόδραση στα Λουτρά Αιδηψού.

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάθισε στην πρώτη σειρά του σόου της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε custom δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας στην επίδειξη Haute Couture Φθινόπωρο/Χειμώνας 2026 στο Παρίσι.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τι δημοσίευσε στο Instagram και έκανε τους θαυμαστές της να αναστατωθούν

Social 09.07.2026
Η 45χρονη supermodel μοιράστηκε εικόνες από την παραλία με λευκό μπικίνι και τόπλες πόζες, συνοδεύοντάς τες με ποιητική λεζάντα.

Η οργή του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τους λαγοκέφαλους που ψάρεψε: «Aπό τούς μαλ...ες δεν γλυτώνεις πουθενά!»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η αντίδραση του ηθοποιού περιελάμβανε αρκετά «γαλλικά» για τους λαγοκέφαλους