E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που κέρδισε το ποσό των 100.000 ευρώ

`Πανικός` στην ανακοίνωση των κριτών για τον νέο, μεγάλο, νικητή του MasterChef!

Δημοσίευση 14/6/2024 | 09:33

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που κέρδισε το ποσό των 100.000 ευρώ

Για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef υποδέχθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης, οι τρεις κριτές την Χριστίνα Χριστοφή και τον Λευτέρη Ζαφειρόπουλο προκειμένου να λάβει χώρα η τελευταία πράξη του μεγάλου τελικού. Αυτή δηλαδή που στο τέλος της βραδιάς θα έδινε σε έναν παίκτη τον μεγάλο τίτλο αλλά και το τεράστιο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Φέτος είχαμε να κάνουμε με το πιο δύσκολο και πιο συναρπαστικό MasterChef που έχει γίνει ποτέ» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Κοντιζάς στο ξεκίνημα του τελευταίου επεισοδίου για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Κι αυτό έδωσε ακόμα μια ψυχολογική ώθηση στην 26χρονη μαγείρισσα και τον 30χρονο αντίπαλο της.

Μπροστά τους, άλλωστε, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είχαν να μονομαχήσουν στην τελευταία και πλέον απαιτητική γαστρονομική πρόκληση του MasterChef. Αυτήν που έμελλε να κρίνει και τον μεγάλο νικητή ή νικήτρια αυτού του κύκλου.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής του STAR τον βραβευμένο με δυο αστέρια Michelin, Βάσκο σεφ Andoni Luis Aduriz. Τη δική του υπογραφή θα είχα τα τελευταία πιάτα που θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά οι δυο φιναλίστ του MasterChef.

Τόσο η Χριστίνα όσο και ο Λευτέρης έδωσαν, για μια ακόμα φορά, τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες των τριών κριτών και βεβαίως να ενθουσιάσουν τον καλεσμένο τους. Έτσι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας τους, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον Andoni Luis Aduriz δοκίμασαν τα πιάτα και βεβαίως έδωσαν την τελική τους βαθμολογία.

Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, το μαγνητοσκοπημένο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef αποτελούσε παρελθόν και στις μικρές μας οθόνες πρωταγωνίστησε το live μέρος της σημαντικής αυτής βραδιάς για το ριάλιτι μαγειρικής.

Ποιος θα αποχωρούσε, λοιπόν, αυτή τη νύχτα από το πλατό του MasterChef με τον μεγάλο τίτλο και φυσικά το έπαθλο τον 100.000 ευρώ; Η Χριστίνα Χριστοφή ή ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος;

Οι τρεις κριτές άρχισαν να ανοίγουν έναν - έναν τους φακέλους με τη βαθμολογία των πιάτων και να ενημερώνουν τόσο τους δυο διαγωνιζόμενους όσο και το τηλεοπτικό κοινό. 14 – 14 έγραψε ο πίνακας το σκορ, ύστερα από την ανακοίνωση των βαθμών στο Mystery Box και στο Τεστ Δημιουργικότητας, με τους πάντες στο πλατό του ριάλιτι να αγωνιούν για το τέλος αυτής της μαγειρικής αναμέτρησης.

«Βαθμολογήθηκε με 9 από τον σεφ Aduriz και κερδίζει το φετινό MasterChef… ο Λευτέρης» αναφώνησε, λίγα λεπτά αργότερα, ο Σωτήρης Κοντιζάς για να δώσει οριστική απάντηση στο θρίλερ και να επικρατήσει «πανικός» στο πλατό για τον μεγάλο νικητή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

E-Daily 3.Left 06.06.2026
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης

Γυναίκα απείλησε την Χριστίνα Παππά και απελάθηκε: «Τη στείλανε στη χώρα της»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε στις τηλεοπτικές κάμερες τη δικαστική περιπέτεια που αντιμετώπισε

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μαγειρεύει, είμαι κι εγώ αυστηρός – Μας φέρνουν φαγητό στο σπίτι

Tabloid Χτες
«Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία και μας φέρνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό στο σπίτι», πρόσθεσε

Η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε Σελίν Ντιόν  σε μαγαζί της Μυκόνου και καθήλωσε τους πάντες

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Παλέρμο με τους γαμήλιους εορτασμούς της Ντούα Λίπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ντούα Λίπα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την οργή αρκετών κατοίκων, οι οποίοι την κατηγορούν ότι μετατρέπει την πόλη τους σε «σαλόνι» για τους εύπορους καλεσμένους της.

Μέμος Μπεγνής: «Οκτώ χρόνια προσπαθώ να απαλλαγώ από το χρέος, είναι ένα βάρος που με κρατά ξύπνιο τις νύχτες»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τη φετινή του πορεία στο YFSF, μέσα από το οποίο έχει ξεχωρίσει για τις μεταμφιέσεις του

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για δημοσίευμα περιοδικού που τη θέλει δεύτερη φορά έγκυο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί και έχει σχετικό τίτλο περί δεύτερης εγκυμοσύνης της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι

E-Daily 3.Left Χτες
«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην υπόθεση Diddy: Η πρώην σύντροφος του άνδρα συνοδού «αδειάζει» τον πρώην της και σώζει την Cassie

E-Daily 3.Left Χτες
Πώς οι δικηγόροι της Cassie χρησιμοποιούν το ιστορικό του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα!

Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

E-Daily 3.Left Χτες
Οι πρώτες on air δηλώσεις της ηθοποιού για το νυχτερινό μπλόκο της Τροχαίας στην Πατησίων!