E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είμαστε Σουηδοί, αλλά είναι αμήχανο να βγούμε ζευγάρια»

«Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ»

Δημοσίευση 13/6/2024 | 16:33

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είμαστε Σουηδοί, αλλά είναι αμήχανο να βγούμε ζευγάρια»

Στο τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και τη σχέση με την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και στη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου.

«Μακάρι να είχαμε εκπομπή, δεν έχουμε εκπομπή. Είναι αυτό που είπε και ο Φίλιππος, δε μας θέλουν τα κανάλια, θα το κάνουμε στο Youtube. Δε ξέρω γιατί δε μας θέλουν, μας έχει φάει το κύκλωμα. Αστειεύομαι, θα το κάνουμε εκελι που μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχει χώρος και χρόνος για όλους, ο δικός μας χώρος μάλλον είναι στο Youtube.

Δεν έχω συμφωνήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Όλα είναι ρευστά. Τόσα χρόνια είμαι με τη Σίσσυ, γιατί να μη δεχτώ να συνεχίσω;» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σε άλλο σημείο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τον χωρισμό τους λέγοντας, «Έχει δίκιο και η Ευρυδίκη που είπε ότι δε μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα. Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά δεν είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια; Είμαστε Σουηδία με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; … Κάνουμε όση παρέα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι; Ο καθένας επέλεξε να πάρει έναν δρόμο, η ζωή συνεχίζεται».

«Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Celebrity Stories 16.02.2026
Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz Χτες
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz Χτες
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid Χτες
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid Χτες
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories Χτες
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Προχτές
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας