E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είμαστε Σουηδοί, αλλά είναι αμήχανο να βγούμε ζευγάρια»

«Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ»

Δημοσίευση 13/6/2024 | 16:33

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είμαστε Σουηδοί, αλλά είναι αμήχανο να βγούμε ζευγάρια»

Στο τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και τη σχέση με την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και στη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου.

«Μακάρι να είχαμε εκπομπή, δεν έχουμε εκπομπή. Είναι αυτό που είπε και ο Φίλιππος, δε μας θέλουν τα κανάλια, θα το κάνουμε στο Youtube. Δε ξέρω γιατί δε μας θέλουν, μας έχει φάει το κύκλωμα. Αστειεύομαι, θα το κάνουμε εκελι που μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχει χώρος και χρόνος για όλους, ο δικός μας χώρος μάλλον είναι στο Youtube.

Δεν έχω συμφωνήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Όλα είναι ρευστά. Τόσα χρόνια είμαι με τη Σίσσυ, γιατί να μη δεχτώ να συνεχίσω;» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σε άλλο σημείο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τον χωρισμό τους λέγοντας, «Έχει δίκιο και η Ευρυδίκη που είπε ότι δε μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα. Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά δεν είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια; Είμαστε Σουηδία με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; … Κάνουμε όση παρέα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι; Ο καθένας επέλεξε να πάρει έναν δρόμο, η ζωή συνεχίζεται».

«Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Χτες
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Χτες
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Χτες
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media

Γιώργος Τσαλίκης – Ξεσπά για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον «Φραπέ»: «Τι επίπεδο είναι αυτό;»

Tabloid Προχτές
Σχολιάζει με οργή τα αποσπάσματα από την εξεταστική της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Πένθος για Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Social Προχτές
«Ξεκουράσου ομορφιά μου σε αγαπώ πολύ», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση του

Ο Γιάννης Νταλιάνης ξεσπά: «Με στεναχωρούν κάποια σχόλια για την προσωπική μου ζωή»

Tabloid Προχτές
Η αναφορά στην κόρη του και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ερωτευμένος ο Ορέστης Τζιόβας: «Είμαι με μία κοπέλα και είμαστε μια χαρά»

Tabloid Προχτές
Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Χαμός στο First Dates για το ποιος θα πληρώσει: Η Αντα σηκώθηκε και έφυγε!

TV Buzz Προχτές
Ένα από τα πιο επεισοδιακά ραντεβού της σεζόν στο First Dates έκλεισε με καβγά, αιχμές για το ποιος «φοράει τα παντελόνια» και την Αντα να αποχωρεί έξαλλη από το τραπέζι

Τάσος Τεργιάκης: «Είναι ψέμα αυτό που λέει η Ιωάννα Τούνη, παίρνω την ευθύνη και το λέω»

TV Buzz Προχτές
«Έχουν υπογράψει συνεπιμέλεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Τέιλορ Σουίφτ: Ξέσπασε κλάματα μετά τη συνάντηση με επιζώντες της αιματηρής επίθεσης στο Σάουθπορτ

Tabloid Προχτές
Μετά από 20 χρόνια καριέρας, παραδέχεται ότι «ο φόβος πως κάτι μπορεί να συμβεί στους θαυμαστές μου είναι κάτι νέο»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω κάνει κάτι με τον Γιάννη Σπαλιάρα, έχει κρυφές χάρες ο κερατάς»

Tabloid Προχτές
«Δεν πιστεύω ότι έχει ενοχληθεί, δεν είπα κάτι που είναι ψέμα», πρόσθεσε

To video κόλαφος της Τούνη κατά του Αλεξάνδρου: «Ο Πάρης στην Αθήνα μεγαλώνει με μια Μπαλινέζα»

Tabloid Προχτές
Η Ιωάννα Τούνη με ένα ακόμη βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok απάντησε για ακόμη μια φορά