E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είμαστε Σουηδοί, αλλά είναι αμήχανο να βγούμε ζευγάρια»

«Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ»

Δημοσίευση 13/6/2024 | 16:33

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη είμαστε Σουηδοί, αλλά είναι αμήχανο να βγούμε ζευγάρια»

Στο τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και τη σχέση με την πρώην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και στη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου.

«Μακάρι να είχαμε εκπομπή, δεν έχουμε εκπομπή. Είναι αυτό που είπε και ο Φίλιππος, δε μας θέλουν τα κανάλια, θα το κάνουμε στο Youtube. Δε ξέρω γιατί δε μας θέλουν, μας έχει φάει το κύκλωμα. Αστειεύομαι, θα το κάνουμε εκελι που μπορούμε να το κάνουμε, υπάρχει χώρος και χρόνος για όλους, ο δικός μας χώρος μάλλον είναι στο Youtube.

Δεν έχω συμφωνήσει κάτι για την επόμενη σεζόν. Όλα είναι ρευστά. Τόσα χρόνια είμαι με τη Σίσσυ, γιατί να μη δεχτώ να συνεχίσω;» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σε άλλο σημείο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τον χωρισμό τους λέγοντας, «Έχει δίκιο και η Ευρυδίκη που είπε ότι δε μπορούμε να κάνουμε κολλητή παρέα. Έχουμε μια τυπική φιλική σχέση, αλλά δεν είναι λίγο αμήχανο να βγούμε ζευγάρια; Είμαστε Σουηδία με την Ευρυδίκη αλλά πόσο πια; … Κάνουμε όση παρέα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει. Ήμασταν έξι χρόνια μαζί, τι θα κάνουμε τώρα; Θα είμαστε τσακωμένοι; Ο καθένας επέλεξε να πάρει έναν δρόμο, η ζωή συνεχίζεται».

«Δεν παντρεύομαι, θα το μάθετε αν παντρευτώ. Θα καλέσω φίλους, γνωστούς και δημοσιογράφους που συμπαθώ» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το άγνωστο περιστατικό: Η στιγμή που όλα άλλαξαν στο παλάτι ‑ Τι συνέβη ανάμεσα σε Meghan, William και Kate

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το βασιλικό τραπέζι που μετατράπηκε σε πεδίο μάχης

Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Τι απέγινε η Soleil Moon Frye

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το κορίτσι που έγινε διάσημο στα 7 του

Ιωάννα Τούνη: «Αν το να είσαι βασίλισσα του real estate, κουκλάρα και πετυχημένη είναι έγκλημα, συλλάβετέ με»

Tabloid Χτες
«Δηλώνω ένοχη, αξιότιμο δικαστήριο», έγραψε χιουμοριστικά η influencer στη λεζάντα της ανάρτησής της

Σάκης Ρουβάς: Το βίντεο με Κάτια Ζυγούλη και Ρένα Μόρφη στη Σίφνο ‑ Μια αξέχαστη στιγμή με μοναδική θέα

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής απόλαυσε τις διακοπές του στο νησί με τη γυναίκα του και συναντήθηκε με τη συνάδελφό του για βόλτα στο κάστρο

Η Κέλλυ Κελεκίδου παρακολούθησε συναυλία του Μπρούνο Μαρς στο Μιλάνο και βγήκε φωτογραφία μαζί του

Tabloid Χτες
«Υπάρχουν βραδιές που τις ζεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους και μένουν για πάντα στην καρδιά σου», έγραψε η τραγουδίστρια

Η Ρένια Λουιζίδου ντύνεται μοναχή και αποκαλύπτει τον νέο της ρόλο

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στα «Φόνοι στο καμπαναριό» αλλά και στο «Σόι σου», με διπλό ρόλο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Κατερίνα Βρανά από το νοσοκομείο: «Πού και πού συμβαίνουν μικροπράγματα και πρέπει να τσεκάρω ότι είναι όλα εντάξει»

Social Χτες
«Δεν έγινε κάτι σοβαρό, μην αγχώνεστε», έγραψε με χιούμορ η stand-up comedian στην ανάρτησή της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Καβγάς για θέση πάρκινγκ – «Με είπαν τσόκαρο και βλήμα»

Social Χτες
Η αθλητικογράφος αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram όσα της συνέβησαν, αφιερώνοντας μάλιστα μια χαρακτηριστική χειρονομία στη γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί με ιερέα που παρακολούθησε τη συναυλία της

E-Daily 3.Left Χτες
«Ωραίος, ωραίος» είπε η τραγουδίστρια στον παπά, ο οποίος της φίλησε το χέρι

Η ελεφαντίνα που «έκλεψε» τσουγκράνα από αγρότη για να ξυστεί – το βίντεο που λατρεύει όλο το ίντερνετ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Khamphong, μια ελεφαντίνα από την Ταϊλάνδη, άρπαξε επιδέξια τσουγκράνα από αγρότη, την χρησιμοποίησε για να ξυστεί και την επέστρεψε με απόλυτη ευγένεια.

Θαυμασμός για το γιωτ των 220.000.000 του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι που αγκυροβόλησε στην Ψαρρού

E-Daily 3.Left Χτες
Μαγνήτης έχει γίνει το χλιδάτο σκάφος Mar, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ψαρρούς

Ταύρος 900 κιλών μπήκε σε μπαρ στην Ισπανία – Δείτε πώς αντέδρασε ο σερβιτόρος

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζώο παρέμεινε στο κατάστημα λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να τραυματίσει κανέναν ούτε να προκαλέσει υλικές ζημιές.