E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι καρμπόν ο Ντάνος, είναι κούκλος ο άντρας μου» ‑ Η νέα ζωή μετά τη γέννηση της κόρης της

«Φαντάσου το σε θηλυκό...Θα έχουμε προβλήματα μεγαλώνοντας»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/6/2024 | 15:34

Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι καρμπόν ο Ντάνος, είναι κούκλος ο άντρας μου» ‑ Η νέα ζωή μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 13/6 στην εκπομπή Πρωινό Σουσού με την σύζυγο του Γιώργου Αγγελόπουλου να μιλάει για την όμορφη οικογένεια, που έχουν δημιουργήσει και τον ερχομό της κόρης τους.

Το ζευγάρι μπορεί να ήρθε αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις από την αρχή της σχέσης, σήμερα όμως περνάνε μοναδικές, οικογενειακές στιγμές. Μέσα από δηλώσεις της Βαμβακούση αντιλαμβανόμαστε την ευτυχία που ζει.

Η νέα μανούλα αισθάνεται κουρασμένη, όπως ανέφερε καθώς έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης από την κούραση. Η κόρη της όμως, η οποία είναι ίδια ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή της.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Βαμβακούση για την οικογένειά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Τα έχω πει και εγώ ότι η μικρή είναι καρμπόν ο Ντάνος. Μου αρέσει αυτό, αφού είναι κούκλος ο άντρας μου. Φαντάσου το σε θηλυκό αυτό το πράγμα. Θα έχουμε προβλήματα μεγαλώνοντας το βλέπω. Είμαι χαρούμενη μαμά, αισθάνομαι ότι όλα βαίνουν καλώς, υπάρχει λίγο κούραση έως πολύ ανάλογα τις ημέρες, όμως συνεργαζόμαστε και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε μια πολύ ωραία οικογένεια και μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι.

Αλλάζουν γρήγορα τα παιδιά. Ανυπομονώ να μιλήσει, για την ηλικία της νομίζω τα πιάνει εύκολα. Προσπαθώ και περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί. Είμαι κυρίως με το μωρό και όποτε χρειάζεται να κάνω κάποια πράγματα είναι η μαμά μου, αλλά και ο Γιώργος με βοηθάει πάρα πολύ που ξέρει να κάνει τα πάντα. Εμπιστεύομαι τον Γιώργο πάρα πολύ δεν χρειάζεται να ανησυχώ για κάτι. Το βράδυ ξυπνάω πιο πολύ εγώ, γιατί ο Γιώργος δουλεύει πάρα πολύ την ημέρα. Ξυπνάει και ο Γιώργος.

Δεν έχω άλλα κιλά να χάσω, αλλά αντέχω. Καλό είναι να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα για να μην νομίζει ο κόσμος ότι δεν είναι δύσκολα. Απλά όταν γέννησα, η μικρή είχε αλλεργία στο γάλα αγελάδας, οπότε δεν έτρωγα πάρα πολλά πράγματα. Προσπάθησα να κάνω γυμναστική αλλά οι πρώτοι δύο μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά ήταν εύκολο να χαθούν τα κιλά με τον θηλασμό κλπ. Έχασα 22 κιλά, αλλά ήταν δύσκολος ο δρόμος.

Δεν μπορούσα να θηλάσω άλλο, είχα χάσει όλα τα κιλά και επειδή δεν μπορούσα να φάω μια γκάμα τροφίμων έτσι το κόψαμε μαζί με τον γιατρό. Έδωσα ό,τι καλύτερο είχα», είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οικογενειακό δράμα: Όσα αποκαλύπτει ο Brooklyn Beckham για πρώτη φορά είναι ντροπιαστικά

Celebrity Stories 21.01.2026
Brooklyn Beckham: «Δεν με ελέγχει η γυναίκα μου – με έλεγχαν οι γονείς μου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε βίντεο από το γραφείο του Γιώργου Παπαδάκη: «Ένιωσα την ανάγκη να το κάνω»

Social Χτες
Κάθε φορά που περνάω σκέφτομαι τον Γιώργο Παπαδάκη, είπε ο παρουσιαστής για τον αείμνηστο δημοσιογράφο

Ριφιφί: Φινάλε με ρεκόρ τηλεθέασης το σήριαλ του Σωτήρη Τσαφούλια

Media Χτες
Το ίντερνετ αποθέωσε τους ηθοποιούς της σειράς

Αναστασία: Της πέταξαν καναπέ στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε

Tabloid Χτες
«Μετακομίσεις κάνουμε», είπε με χιούμορ η τραγουδίστρια

Γέννησε η Ευλαμπία Ρέβη

Tabloid Χτες
Στιγμές ευτυχίας για την παρουσιάστρια

Στράτος Τζώρτζογλου: Απαντά πρώτη φορά για το διαζύγιο ‑ «Χωρίσαμε, αλλά δεν χωρίσαμε»

Tabloid Χτες
Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Buongiorno

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο – «Είμαι στα καλύτερα χέρια»

Tabloid Χτες
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου, με συνέπεια να είναι εκτός εκπομπής στον Alpha

Η Rihanna «έφαγε πόρτα» από τον σωματοφύλακά της: «Τι τζέντλεμαν που είσαι!»

Tabloid Χτες
Αλλοι ζήτησαν την απόλυση του σωματοφύλακα και άλλοι επέκριναν την τραγουδίστρια που περίμενε κάποιος να της κρατήσει την πόρτα

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Κατηγορεί τους γονείς του για ψέματα και και παρέμβαση στον γάμο του

Tabloid Χτες
Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ αποκάλυψε ότι η μητέρα του έφτασε στο σημείο να καταστρέψει τη μέρα του γάμου του χορεύοντας ανάρμοστα πάνω του

Φώτης Σπύρος: Η πρώτη εμφάνιση on camera μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο (Βίντεο)

Tabloid Χτες
«Έφυγαν πολλοί άνθρωπο από δίπλα μου στην περιπέτεια της υγείας μου. Αποδείχθηκαν λίγοι...»