E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι καρμπόν ο Ντάνος, είναι κούκλος ο άντρας μου» ‑ Η νέα ζωή μετά τη γέννηση της κόρης της

«Φαντάσου το σε θηλυκό...Θα έχουμε προβλήματα μεγαλώνοντας»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/6/2024 | 15:34

Δήμητρα Βαμβακούση: «Είναι καρμπόν ο Ντάνος, είναι κούκλος ο άντρας μου» ‑ Η νέα ζωή μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 13/6 στην εκπομπή Πρωινό Σουσού με την σύζυγο του Γιώργου Αγγελόπουλου να μιλάει για την όμορφη οικογένεια, που έχουν δημιουργήσει και τον ερχομό της κόρης τους.

Το ζευγάρι μπορεί να ήρθε αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις από την αρχή της σχέσης, σήμερα όμως περνάνε μοναδικές, οικογενειακές στιγμές. Μέσα από δηλώσεις της Βαμβακούση αντιλαμβανόμαστε την ευτυχία που ζει.

Η νέα μανούλα αισθάνεται κουρασμένη, όπως ανέφερε καθώς έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης από την κούραση. Η κόρη της όμως, η οποία είναι ίδια ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή της.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Βαμβακούση για την οικογένειά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Τα έχω πει και εγώ ότι η μικρή είναι καρμπόν ο Ντάνος. Μου αρέσει αυτό, αφού είναι κούκλος ο άντρας μου. Φαντάσου το σε θηλυκό αυτό το πράγμα. Θα έχουμε προβλήματα μεγαλώνοντας το βλέπω. Είμαι χαρούμενη μαμά, αισθάνομαι ότι όλα βαίνουν καλώς, υπάρχει λίγο κούραση έως πολύ ανάλογα τις ημέρες, όμως συνεργαζόμαστε και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον και έχουμε μια πολύ ωραία οικογένεια και μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι.

Αλλάζουν γρήγορα τα παιδιά. Ανυπομονώ να μιλήσει, για την ηλικία της νομίζω τα πιάνει εύκολα. Προσπαθώ και περνάμε πάρα πολύ χρόνο μαζί. Είμαι κυρίως με το μωρό και όποτε χρειάζεται να κάνω κάποια πράγματα είναι η μαμά μου, αλλά και ο Γιώργος με βοηθάει πάρα πολύ που ξέρει να κάνει τα πάντα. Εμπιστεύομαι τον Γιώργο πάρα πολύ δεν χρειάζεται να ανησυχώ για κάτι. Το βράδυ ξυπνάω πιο πολύ εγώ, γιατί ο Γιώργος δουλεύει πάρα πολύ την ημέρα. Ξυπνάει και ο Γιώργος.

Δεν έχω άλλα κιλά να χάσω, αλλά αντέχω. Καλό είναι να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα για να μην νομίζει ο κόσμος ότι δεν είναι δύσκολα. Απλά όταν γέννησα, η μικρή είχε αλλεργία στο γάλα αγελάδας, οπότε δεν έτρωγα πάρα πολλά πράγματα. Προσπάθησα να κάνω γυμναστική αλλά οι πρώτοι δύο μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά ήταν εύκολο να χαθούν τα κιλά με τον θηλασμό κλπ. Έχασα 22 κιλά, αλλά ήταν δύσκολος ο δρόμος.

Δεν μπορούσα να θηλάσω άλλο, είχα χάσει όλα τα κιλά και επειδή δεν μπορούσα να φάω μια γκάμα τροφίμων έτσι το κόψαμε μαζί με τον γιατρό. Έδωσα ό,τι καλύτερο είχα», είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλίας Βρεττός: Πώς συνέβη ο ξυλοδαρμός στην Κύπρο – «Ήταν χοντρό»

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Όσα εξομολογήθηκε ο Ηλίας Βρεττός

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τους έκλεψαν το σκάφος, βρήκαν πού το έκρυψαν... και το έκλεψαν πίσω

Παράξενα 09.05.2026
Viral έχουν γίνει οι ιδιοκτήτες ενός κλεμμένου σκάφους στις ΗΠΑ, οι οποίοι όταν εντόπισαν την περιουσία τους αποφάσισαν να αναλάβουν δράση

Γιώργος Γρηγοριάδης: Στο χειρουργείο ο δημοσιογράφος

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Μετά από πρόβλημα υγείας

Ο Κέβιν Μπέικον δέχτηκε επίθεση από σμήνος μελισσών: Η κόρη του έκανε αναπαράσταση της αντίδρασής του, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 09.05.2026
«Με τσιμπούσαν παντού, ακόμη και κάτω από το πουκάμισό μου», είπε ο ηθοποιός

Γυναίκα χώρισε τον σύντροφό της αφού είδε τι συζήταγε με το ChatGPT

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Η στιγμή που διάβασε το ιστορικό συνομιλιών του και κατάλαβε πως η σχέση τους είχε ήδη τελειώσει

Πώς σχολιάστηκε στις εκπομπές η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ

E-Daily 3.Left 09.05.2026
«Χειροκροτώ», «Τη θαύμασα πολύ και τη ζήλεψα»

«Αθήνα, ξύπνα!»: Η ανάρτηση των Metallica λίγο πριν την μεγάλη συναυλία

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Έκαναν ανάρτηση στις 6 το πρωί!

Τι τηλεθέαση έκανε η Σία Κοσιώνη στο τελευταίο της δελτίο στον ΣΚΑΪ;

Media 09.05.2026
To γενικό σύνολο στο φινάλε της δημοσιογράφου

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα

Κώστας Τσουρός: Το αντίο του στη Σία Κοσιώνη – «Όλοι οι κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν πολλές φορές πολύ καλύτεροι»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε on air τη Σία Κοσιώνη, η οποία σήμερα εκφωνεί το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΙ έπειτα από δύο δεκαετίες

Σία Κοσιώνη: Το συγκινητικό αντίο στο τελευταίο δελτίο του ΣΚΑΙ – «Ήμουν 26, είμαι 46, εις το επανιδείν»

Media Χτες
Με βουρκωμένα μάτια και χειροκρότημα από τους συνεργάτες της έκλεισε η δημοφιλής παρουσιάστρια 20 χρόνια στον σταθμό

Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Παντρεύονται στην Αττική! Η προαγγελία του γάμου τους

E-Daily 3.Left Χτες
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα αναμένεται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους