E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έκαψαν το σπίτι μου, εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα»: Τι λέει η σύζυγος του δολοφόνου της 11χρονης

Φόβοι για βεντέτα εκφράζονται μετά τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία

Δημοσίευση 13/6/2024 | 13:49

«Έκαψαν το σπίτι μου, εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα»: Τι λέει η σύζυγος του δολοφόνου της 11χρονης

Φόβοι για βεντέτα εκφράζονται μετά τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της. Την ώρα της κηδείας του κοριτσιού χθες, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο παράπηγμα που διαμένει η οικογένεια του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Η σύζυγος του δράστη της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία μίλησε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Σε ό,τι αφορά τη φωτιά που ξέσπασε χθες σε ένα παράπηγμα στην περιοχή, είπε ότι «ναι, ήταν το σπίτι που έμεναν τα παιδάκια», συμπληρώνοντας πως ευτυχώς την ώρα της φωτιάς δεν ήταν μέσα κανένα από τα παιδιά της, ούτε η ίδια. «Εμένα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε. Ήταν περίπου μία ώρα μετά την κηδεία, αλλά δεν ξέρω τι και πώς… Είχαν πάει εκεί δύο άτομα και έβαλαν τη φωτιά και καταστράφηκε όλο το μπροστινό μέρος».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως δεν έχει κάπου άλλου να μείνει μαζί με τα παιδιά της, απλά έλειπε γιατί καθόταν κάπου άλλου «μέχρι να περάσει αυτός ο θυμός».

Εξήγησε ότι δεν θέλει πλέον να έχει καμιά σχέση με τον σύζυγό της, αναφέροντας, «ποιος άνθρωπος θα ήθελε να έχει σχέση μαζί του; Πολλοί με κατηγορούν γι’ αυτό και μπορεί να έχουν και δίκιο να μην το κατάλαβα. Ναι, το γνώριζα (προφανώς για την κατηγορία βιασμού που τον βάραινε), αλλά όλοι πίστευαν, όλο το χωριό πίστευε, πως ήταν αθώος. Είχα πάρει τη δικηγόρο του και μου είπε όλα καλά. Στο Εφετείο θα αθωωθεί. Κι εκεί πείστηκα. Κανένα παιδάκι δεν αξίζει αυτό που έπαθε η Βασιλική. Με την Ιουλία είμαστε αδερφές, παιδικές φίλες. Τη θεωρούσα αδερφή μου και πάντα θα τη θεωρώ και θα ήθελα πάρα πολύ αυτήν τη στιγμή με αυτό που περνάει να είμαι μαζί της».

«Δεν θέλω να τον δω κι εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα. Για μένα δεν υπάρχει. Και μόνο που λένε “ο σύζυγός σου” με εξοργίζει. Έχω πει ήδη στα μεγάλα ότι δεν υπάρχει πλέον για αυτά, έχει πεθάνει, γιατί έκανε αυτό στη Βάσω μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Γιώργος Μαρίνος

Ελλάδα 11.03.2026
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο ΔΟΕ εισηγείται άνευ προηγουμένου αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου

Κόσμος 11.03.2026
Θα αποδεσμευτούν πάνω από τα 182 εκατομμύρια βαρέλια

Αναστασία Ντραγκομίροβα: Θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο 5αθλο

Αθλητικά Νέα 11.03.2026
Η 23χρονη αθλήτρια που γράφει ιστορία με μια ξεχωριστή εκπροσώπηση

ΗΠΑ: 12χρονη πέθανε μετά από καβγά με κοπέλα στον δρόμο, bullying καταγγέλλει η μητέρα της

Κόσμος 11.03.2026
Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο βίντεο, ο καβγάς ξεκίνησε αφού τα δύο κορίτσια διώχθηκαν από το σχολικό λεωφορείο

Τραμπ: Υπονοεί σύντομο τέλος στον πόλεμο με το Ιράν εν μέσω πιέσεων από το πετρέλαιο και τις εκλογές

Κόσμος 11.03.2026
Οι αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας και η πτώση της στήριξης των Αμερικανών ενισχύουν τα σενάρια αναζήτησης εξόδου από τη σύγκρουση

Το Ιράν ετοιμάζει ναυτικές νάρκες για να μπλοκάρει τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος Χτες
Ο χειρότερος εφιάλτης για την παγκόσμια οικονομία - Στα Στενά του Ορμούζ παραμένουν εγκλωβισμένα περί τα 3.200 τάνκερ - Προειδοποίηση από Τραμπ

Στασιμοπληθωρισμός 2.0: Πώς το πετρέλαιο μας γυρίζει βίαια στη δεκαετία του ’70

Οικονομία Χτες
Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή εκτοξεύει το πετρέλαιο, αναζωπυρώνει τον στασιμοπληθωρισμό και φέρνει τις κεντρικές τράπεζες σε αδιέξοδο, θυμίζοντας τη δεκαετία του ’70