E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έκαψαν το σπίτι μου, εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα»: Τι λέει η σύζυγος του δολοφόνου της 11χρονης

Φόβοι για βεντέτα εκφράζονται μετά τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία

Δημοσίευση 13/6/2024 | 13:49

«Έκαψαν το σπίτι μου, εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα»: Τι λέει η σύζυγος του δολοφόνου της 11χρονης

Φόβοι για βεντέτα εκφράζονται μετά τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της. Την ώρα της κηδείας του κοριτσιού χθες, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο παράπηγμα που διαμένει η οικογένεια του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Η σύζυγος του δράστη της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία μίλησε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Σε ό,τι αφορά τη φωτιά που ξέσπασε χθες σε ένα παράπηγμα στην περιοχή, είπε ότι «ναι, ήταν το σπίτι που έμεναν τα παιδάκια», συμπληρώνοντας πως ευτυχώς την ώρα της φωτιάς δεν ήταν μέσα κανένα από τα παιδιά της, ούτε η ίδια. «Εμένα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε. Ήταν περίπου μία ώρα μετά την κηδεία, αλλά δεν ξέρω τι και πώς… Είχαν πάει εκεί δύο άτομα και έβαλαν τη φωτιά και καταστράφηκε όλο το μπροστινό μέρος».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως δεν έχει κάπου άλλου να μείνει μαζί με τα παιδιά της, απλά έλειπε γιατί καθόταν κάπου άλλου «μέχρι να περάσει αυτός ο θυμός».

Εξήγησε ότι δεν θέλει πλέον να έχει καμιά σχέση με τον σύζυγό της, αναφέροντας, «ποιος άνθρωπος θα ήθελε να έχει σχέση μαζί του; Πολλοί με κατηγορούν γι’ αυτό και μπορεί να έχουν και δίκιο να μην το κατάλαβα. Ναι, το γνώριζα (προφανώς για την κατηγορία βιασμού που τον βάραινε), αλλά όλοι πίστευαν, όλο το χωριό πίστευε, πως ήταν αθώος. Είχα πάρει τη δικηγόρο του και μου είπε όλα καλά. Στο Εφετείο θα αθωωθεί. Κι εκεί πείστηκα. Κανένα παιδάκι δεν αξίζει αυτό που έπαθε η Βασιλική. Με την Ιουλία είμαστε αδερφές, παιδικές φίλες. Τη θεωρούσα αδερφή μου και πάντα θα τη θεωρώ και θα ήθελα πάρα πολύ αυτήν τη στιγμή με αυτό που περνάει να είμαι μαζί της».

«Δεν θέλω να τον δω κι εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα. Για μένα δεν υπάρχει. Και μόνο που λένε “ο σύζυγός σου” με εξοργίζει. Έχω πει ήδη στα μεγάλα ότι δεν υπάρχει πλέον για αυτά, έχει πεθάνει, γιατί έκανε αυτό στη Βάσω μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αθηνών‑Κορίνθου και Αττική Οδό

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Μεγάλες καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο - Αυξημένη η κίνηση εν όψει Σαββατοκύριακου  και στο λιμάνι του Πειραιά - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και στην Πανεπιστημίου λόγω τροχαίου

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος.

Ποιες γωνίες λήψης απαγόρευσαν EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τους αθλητές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Νέες κατευθυντήριες γραμμές από EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θέτουν περιορισμούς σε 13 γωνίες λήψης για να αντιμετωπιστεί η σeξουαλικοποίηση των αθλητριών στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Xάπι κατά της παχυσαρκίας μόλις πήρε το «πράσινο φως» στην Ευρώπη

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε για πρώτη φορά αγωνιστή GLP-1 σε μορφή χαπιού για τη διαχείριση του σωματικού βάρους σε ενήλικες με παχυσαρκία.

Μουντιάλ 2026: Ποιοι παίζουν στον μεγάλο τελικό και πού θα τον δείτε

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Το πρόγραμμα του μικρού και του μεγάλου τελικού, με ώρες και κανάλια μετάδοσης για το ελληνικό κοινό.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.