E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έκαψαν το σπίτι μου, εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα»: Τι λέει η σύζυγος του δολοφόνου της 11χρονης

Φόβοι για βεντέτα εκφράζονται μετά τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία

Δημοσίευση 13/6/2024 | 13:49

«Έκαψαν το σπίτι μου, εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα»: Τι λέει η σύζυγος του δολοφόνου της 11χρονης

Φόβοι για βεντέτα εκφράζονται μετά τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της. Την ώρα της κηδείας του κοριτσιού χθες, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο παράπηγμα που διαμένει η οικογένεια του καθ’ ομολογία δολοφόνου.

Η σύζυγος του δράστη της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία μίλησε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Σε ό,τι αφορά τη φωτιά που ξέσπασε χθες σε ένα παράπηγμα στην περιοχή, είπε ότι «ναι, ήταν το σπίτι που έμεναν τα παιδάκια», συμπληρώνοντας πως ευτυχώς την ώρα της φωτιάς δεν ήταν μέσα κανένα από τα παιδιά της, ούτε η ίδια. «Εμένα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε. Ήταν περίπου μία ώρα μετά την κηδεία, αλλά δεν ξέρω τι και πώς… Είχαν πάει εκεί δύο άτομα και έβαλαν τη φωτιά και καταστράφηκε όλο το μπροστινό μέρος».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως δεν έχει κάπου άλλου να μείνει μαζί με τα παιδιά της, απλά έλειπε γιατί καθόταν κάπου άλλου «μέχρι να περάσει αυτός ο θυμός».

Εξήγησε ότι δεν θέλει πλέον να έχει καμιά σχέση με τον σύζυγό της, αναφέροντας, «ποιος άνθρωπος θα ήθελε να έχει σχέση μαζί του; Πολλοί με κατηγορούν γι’ αυτό και μπορεί να έχουν και δίκιο να μην το κατάλαβα. Ναι, το γνώριζα (προφανώς για την κατηγορία βιασμού που τον βάραινε), αλλά όλοι πίστευαν, όλο το χωριό πίστευε, πως ήταν αθώος. Είχα πάρει τη δικηγόρο του και μου είπε όλα καλά. Στο Εφετείο θα αθωωθεί. Κι εκεί πείστηκα. Κανένα παιδάκι δεν αξίζει αυτό που έπαθε η Βασιλική. Με την Ιουλία είμαστε αδερφές, παιδικές φίλες. Τη θεωρούσα αδερφή μου και πάντα θα τη θεωρώ και θα ήθελα πάρα πολύ αυτήν τη στιγμή με αυτό που περνάει να είμαι μαζί της».

«Δεν θέλω να τον δω κι εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα. Για μένα δεν υπάρχει. Και μόνο που λένε “ο σύζυγός σου” με εξοργίζει. Έχω πει ήδη στα μεγάλα ότι δεν υπάρχει πλέον για αυτά, έχει πεθάνει, γιατί έκανε αυτό στη Βάσω μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.