E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ στον αέρα για την Ήβη Αδάμου ‑ «Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι πέθαινα…», λέει επιβάτης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/6/2024 | 15:59

Θρίλερ στον αέρα για την Ήβη Αδάμου ‑ «Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι πέθαινα…», λέει επιβάτης

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε η γνωστή τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου, την Παρασκευή, πάνω από το αεροδρόμιο της Αττάλειας, στην Τουρκία, όπου ταξίδεψε λόγω προγραμματισμένης συναυλίας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια και οι συνεργάτες της αναχώρησαν από την Αθήνα με πρώτο προορισμό τους την Κωνσταντινούπολη, απ’ όπου στη συνέχεια πέταξαν για την Αττάλεια.

Ωστόσο, όταν το αεροσκάφος ξεκίνησε την προσγείωση, μία έντονη καταιγίδα που ξέσπασε ξαφνικά προκάλεσε δυνατές αναταράξεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός, με τους επιβάτες του αεροπλάνου να κλαίνε και να ουρλιάζουν, δεδομένου πως το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα λίγες εβδομάδες μετά την πτήση του τρόμου της Singapore Airlines, όταν κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Λονδίνο – Σιγκαπούρη, λόγω των ισχυρών αναταράξεων, ένας επιβάτης έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 30 τραυματίστηκαν. Οι αναταράξεις ήταν τόσο έντονες, που κάποιοι νόμισαν ότι θα επαναλαμβανόταν το σκηνικό του τρόμου στον αέρα.

Ο πιλότος τότε, σύμφωνα πάντα και με την Espresso, προκειμένου να μη γίνει τέτοιο κακό και στην Τουρκία, αποφάσισε να πετάξει και πάλι το αεροσκάφος, πηγαίνοντας αυτήν τη φορά στο αεροδρόμιο του Μπόντρουμ.

Εκεί το αεροπλάνο έμεινε για τρεις ώρες, μέχρι που κόπασαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα και στη συνέχεια επέστρεψε με ασφάλεια στην Αττάλεια. Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση στο Instagram ενός από τους επιβάτες του αεροσκάφους, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα οχήματα της πυροσβεστικής που είχαν κληθεί για λόγους ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Αττάλειας, γράφοντας: «Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα ότι πέθαινα…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Τώρα θα σε φτιάξω πουλάκι μου» – Τι είπε ο ιδιοκτήτης ελληνικού εστιατορίου για την επίσκεψη του Σενγκούν

Tabloid Χτες
Ο διεθνής Τούρκος μπασκετμπολίστας ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του EuroBasket 2025 και μπήκε στο στόχαστρο των Ελλήνων φιλάθλων λόγω της κόντρας που άνοιξε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον ημιτελικό.

Γιώργος Μαζωνάκης: Οικογενειακή κόντρα για το ακίνητο στη Μύκονο και τον εγκλεισμό – Οι καταθέσεις περί ναρκωτικών και η μάχη εικόνας

Tabloid Χτες
«Υπήρχε φόβος η κατάσταση να οδηγήσει σε τραγωδία» δήλωσε η μικρότερη αδελφή του, Μαρία

GNTM 6: Η «ξανθιά από το ΣΕΦ» επέστρεψε και εντυπωσίασε

Tabloid Χτες
Δείτε την audition της. Τι της είπαν οι κριτές.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για τις φήμες περί απαίτησης 100.000 ευρώ

Tabloid Χτες
«Εγώ δεν έχω να πω κάτι παιδιά»Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού για τις φήμες περί απαίτησης 100.000 ευρώ, προκειμένου να τραγουδήσει για την Εθνική Ομάδα μπάσκετ

Πηνελόπη Πλάκα: Οι πόζες της με μπικίνι στη Σέριφο

Tabloid Χτες
H ηθοποιός δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής φωτογραφίες από το ταξίδι στη Σέριφο

GNTM: Η κόρη του βολεϊμπολίστα Αντρέι Κράβαρικ εντυπωσίασε τους κριτές

Tabloid Χτες
Η Μιχαέλα Κράβαρικ εξασφάλισε τέσσερα «ναι», περνώντας στο Bootcamp

Λευτέρης Πανταζής: «Ο Μάριος είναι φίλος μου, δεν μπορεί να μου απαγορεύσει η Κόνι να κάνω παρέα»

Tabloid Χτες
«Με έναν άνθρωπο που ζούσαμε στο ίδιο σπίτι 6 χρόνια, έχουμε δεθεί και σαν φίλοι», εξήγησε για τον πρώην άντρα της κόρης του

Πέθανε η σκυλίτσα του Γιώργου Μαζωνάκη, Αρίθα – Δύσκολες στιγμές για τον τραγουδιστή

Tabloid Προχτές
Είχε υιοθετήσει την Αρίθα μετά τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με τα αρνητικά σχόλια μου γυρνάει ο εγκέφαλος, είμαι αρκετά νευρικός»

Tabloid Προχτές
«Είμαι ο Γιάννης και είμαι καλά», είπε με χιούμορ.