E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το σεξιστικό καφέ που ξεσήκωσε αντιδράσεις: Oι άντρες κοιτούν τις γυναίκες από μια βιτρίνα

Το Mina Cafe διαθέτει δύο διαφορετικά δωμάτια για άνδρες και γυναίκες, που χωρίζονται από έναν γυάλινο τοίχο

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 11/6/2024 | 00:02

Το σεξιστικό καφέ που ξεσήκωσε αντιδράσεις: Oι άντρες κοιτούν τις γυναίκες από μια βιτρίνα
Mina Dating Cafe

Ένα καφέ τυφλών ραντεβού και γνωριμιών στην πόλη Χο Τσι Μινχ, στο Βιετνάμ, έχει δεχθεί δικαίως πυρά επειδή εγκατέστησε ένα παράθυρο μονής κατεύθυνσης που επιτρέπει στους άνδρες να βλέπουν τα κορίτσια με τα οποία μιλάνε, αλλά όχι το αντίστροφο.

Την 1η Ιουνίου το καφέ έγινε viral για έναν αμφιλεγόμενο λόγο. Σύμφωνα με πολλές αναφορές, το Mina Cafe διαθέτει δύο διαφορετικά δωμάτια για άνδρες και γυναίκες, που χωρίζονται από έναν γυάλινο τοίχο. Η διαμάχη έγκειται στο γεγονός ότι ο τοίχος διαφημίζεται ως καθρέφτης ενώ στην πραγματικότητα είναι μόνο ένας καθρέφτης από την πλευρά των γυναικών. Το δωμάτιο των ανδρών είναι σκοτεινό και μπορούν να δουν καθαρά το άτομο από την άλλη πλευρά. Βασικά, το μέρος του ραντεβού στα τυφλά ισχύει μόνο για τις γυναίκες, καθώς οι άντρες μπορούν ελεύθερα να θαυμάσουν τους πιθανούς συντρόφους τους όπως αντικείμενα που εκτίθενται!

Το Mina Cafe έγινε viral στο Βιετνάμ αφού ένας δημοφιλής χρήστης του TikTok δημοσίευσε ένα βίντεο σχετικά με αυτό, παρουσιάζοντας την εμπειρία από την οπτική γωνία ενός άνδρα. Εκτός από το μονόπλευρο παράθυρο, οι θεατές επέκριναν επίσης το γεγονός ότι οι ανδρικές θέσεις είναι σημαντικά χαμηλότερες από τις γυναικείες, κάτι που κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι πρόσφερε καλύτερη θέα στα πόδια των γυναικών. Άδικο θεωρείται και το γεγονός ότι για τα διάφορα πακέτα που προσφέρει το καφέ καλούνται να πληρώσουν μόνο άνδρες, ενώ οι γυναίκες παίρνουν δωρεάν ποτά αλλά αυτό μπροστά στα άλλα είναι απλώς παράπτωμα!

Αντιμέτωπη με τις αμφιλεγόμενες πρακτικές, η ιδιοκτήτρια του καφέ, μια γυναίκα με το όνομα Λίνα, είπε ότι "δεν έχει καμία πρόθεση να κλείσει το καφέ γνωριμιών επειδή δεν συνέβαινε τίποτα παράνομο". Ερωτηθείσα εάν οι γυναίκες ενημερώνονται για το μονόπλευρο παράθυρο που χωρίζει το χώρο τους από αυτό των ανδρών, η Λίνα είπε ότι το προσωπικό της κάνει ό,τι μπορεί για να ενημερώσει τους θαμώνες, αλλά μερικές φορές ξεχνούν και μερικά από τα κορίτσια δεν καταλαβαίνουν πάντα την κατάσταση. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι αγνόησε το θέμα μέχρι την πρόσφατη διαμάχη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι μουσικοί που έδωσαν συναυλία μέσα στη φυλακή

Celebrity Stories 27.07.2024
Η μουσική έχει την δύναμη να συνδέει τους ανθρώπους και να υπερβαίνει σύνορα, ακόμα και τα τείχη των φυλακών

Κρήτη: Κατσίκες δίψασαν και έκαναν... ντου σε πισίνα σπιτιού

Παράξενα Χτες
Τουλάχιστον εννέα κατσίκες έκαναν... ντου

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την είδα με την καινούργια της σχέση, είναι αμήχανο»

Tabloid Χτες
«Αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά, να γίνει. Αλλά τώρα είναι δύσκολο να είμαστε φίλοι»

Η επική φάρσα που ετοίμασε ένας άνδρας στην κηδεία του

Παράξενα Χτες
Οι παρευρισκόμενοι έκλαιγαν από τα γέλια

Ντέμη Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή για τον θάνατό της

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για το σηπτικό σοκ που υπέστη η 39χρονη σεφ