E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν άντεχα από τον πόνο και τα χάπια»

«Πέρασα από τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής μου, είχα κάτι ... », είπε ο τραγουδιστής

Δημοσίευση 8/6/2024 | 13:36

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Δεν άντεχα από τον πόνο και τα χάπια»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε συνέντευξη στο Open και αανφέρθηκε για πρώτη φορά στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό με την μέση του.

«Έχω πάρει λίγο τα κιλά μου τώρα και θα σου πω γιατί. Γιατί πέρασα από τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής μου, είχα κάτι πάρα σοβαρό που το έχει περάσει αρκετός κόσμος. Έχω δυο κήλες στη μέση και τι γίνεται τώρα. Γυμναζόμουν και γυμνάζομαι ακόμα, προσπαθώ να κρατάω μια σειρά επειδή χρειάζεται να δυναμώσω κοιλιακούς και ραχιαίους, λόγω του tour που έκανα σε όλο τον πλανήτη δεν προλάβαινα να γυμναστώ και να κάνω κάποια πράγματα. Εκεί λοιπόν, στο tour, έπαθα κρίση. Δυο μέρες πριν τη συναυλία μού βγήκε η κήλη πιο έξω, ακούμπησε επάνω στο νεύρο και στον μυελό και έπαθα drop foot».

«Έπεσε το πέλμα στο πόδι μου και έσερνα το πόδι μου. Μου έβαλαν έκχυση κορτιζόνης στη σπονδυλική στήλη. Το περνάει αρκετός κόσμος αυτό με τη μέση, το ξέρει, γιατί η μέση είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα. Όλο αυτό έγινε στην Αμερική. Ξεκίνησε από εκεί και μέχρι και τον Μάρτιο, δηλαδή από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο, δεν ένιωθα το πόδι μου. Ατρόφησε το πόδι, είχα προβλήματα στη μέση, γενικότερα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα και πραγματικά δεν ήθελα να πω κάτι».

«Ευτυχώς, δόξα τω Θεώ, το ξεπεράσαμε με τους φυσικοθεραπευτές και με όλους τους γιατρούς που είχα για να μπορέσω να ανταπεξέλθω ξανά και να είμαι όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη όπου δούλευα. Με αυτό που τράβηξα στη Θεσσαλονίκη, το ξέρουν όλοι οι συνεργάτες και δεν μ’ αρέσει κιόλας να το λέω, απλά νιώθω άσχημα προς τον κόσμο που δεν έδωσα το 100% που μπορούσα».

«Βασικά το έδωσα το 100% απλά δεν άντεχα από τον πόνο και από τα χάπια που έπαιρνα. Τώρα ξεκίνησα πάλι φυσικοθεραπείες, γυμναστικές και τα λοιπά αλλά χρειάζεται μια συνέπεια αυτό το πράγμα από τη στιγμή που επιλέγω να μην κάνω επέμβαση. Τέλος καλό, όλα καλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο νέο επεισόδιο του Survivor οι «Αθηναίοι» παλεύουν για τη ρεβάνς

Media 12.01.2026
Οι «Επαρχιώτες» όμως δεν έχουν καμία διάθεση να καταθέσουν τα όπλα, δείτε το τρέιλερ

Χρυσές Σφαίρες 2026: Οι κονκάρδες που φόρεσαν οι διάσημοι στα βραβεία έγιναν σύμβολο διαμαρτυρίας

Tabloid 12.01.2026
Διασημότητες στις Χρυσές Σφαίρες φόρεσαν κονκάρδες “ICE OUT” και “BE GOOD” καταγγέλλοντας τη βία της ICE μετά την πρόσφατη δολοφονία.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με πήρε μια γυναίκα τηλέφωνο και μου είπε ότι θα σας κατασχέσουμε τα πάντα»

Tabloid 12.01.2026
Κάποιες δύσκολες στιγμές πέρασε το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες

Φαίη Σκορδά: «Όταν πήγα στον ΣΚΑΪ δεν είχα άλλη επιλογή»

Tabloid 12.01.2026
όσα ανέφερε για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Tabloid 12.01.2026
Στο σπίτι της βρίσκεται η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο κέντρο της Αθήνας

Αντιδράσεις για διαφήμιση μαγαζιού: Δείχνει τον Γιώργο Παπαδάκη να κερνάει καφέ στον παράδεισο

Social 12.01.2026
Το συγκεκριμένο κατάστημα είχε κάνει παρόμοια διαφήμιση με τον πάπα Φραγκίσκο

Στο νοσοκομείο η σεφ Μαρία Εκμετσίογλου

Tabloid 12.01.2026
Η γνωστή κυρία της γαστρονομίας δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Golden Globes: Οι καλοντυμένες της βραδιάς

Celebrity Stories 12.01.2026
Τι φόρεσαν στο κόκκινο χαλί

Τζένιφερ Λόρενς στις Χρυσές Σφαίρες: Με σι θρου φόρεμα έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί

Tabloid 12.01.2026
Η 35χρονη ηθοποιός ήταν υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε δραματική ταινία για την ερμηνεία της στην ταινία «Die My Love»