E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει η Μαρίνα Ψάλτη για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη: «Ήταν μια φρικτή ανακούφιση»

Η Μαρίνα Ψάλτη αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του συζύγου της Γιάννη Φέρτη

Δημοσίευση 7/6/2024 | 20:17

Συγκλονίζει η Μαρίνα Ψάλτη για τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη: «Ήταν μια φρικτή ανακούφιση»

Η γνωστή ηθοποιός Μαρίνα Ψάλτη, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του συζύγου της, Γιάννη Φέρτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

«Ο θάνατός του ήταν μια φρικτή ανακούφιση, ντρέπεσαι που το λες… Είμαι ειλικρινής, μέχρι τώρα δεν βγήκα να μιλήσω, ενώ διάφοροι άνθρωποι ήθελαν. Είμαι από αυτούς που λένε ότι δεν είναι όλα για πούλημα. Δεν θα το έκανα ποτέ όσο ζούσε ο Γιάννης. Είναι και ένας τρόπος να το ξορκίσω, να το πω και να τελειώνει. Το πέρασε και η μητέρα μου, αλλά είναι μια διαφορετική συνθήκη γιατί ξέρεις ότι ο γονιός θα φύγει κάποια στιγμή. Κι ας μην είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ο Γιάννης ήταν τρία χρόνια μικρότερος από τους γονείς μου, ήταν σχεδόν συνομήλικοι.

«Το σπίτι είναι άδειο, πονάει πολύ…»

Τον Γιάννη, όμως, που ήταν ο σύντροφός μου δεν τον έβλεπα ποτέ ως έναν γέρο που θα φύγει. Ενώ με τους γονείς μου έλεγα θα φύγουν κάποια στιγμή, ήμουν εξοικειωμένη. Το σπίτι είναι άδειο, πονάει πολύ… Όταν αναγκάστηκε να νοσηλευτεί για ενάμιση μήνα, υπήρξαν στιγμές που λύγισα» εξομολογήθηκε η Μαρίνα Ψάλτη.

«Τον έβλεπα στο νοσοκομείο στα πολύ δύσκολα του και είπα ότι πρέπει να φύγει… Δεν είναι αυτό ζωή, ούτε στον εχθρό μου. Όταν έγινε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έλεγα ότι δεν θα τον ξαναδώ, δεν θα τον ξανακούσω… Δεν ήταν ζωή αυτή» συμπλήρωσε η τελευταία σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz 05.07.2025
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media 05.07.2025
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid 05.07.2025
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media 05.07.2025
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.

Ζήσης Ρούμπος: «Τον Μάιο του 2024 διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος»

Tabloid 05.07.2025
Είμαι από τους τυχερούς που το ανακάλυψαν τυχαία, πρόσθεσε ο κωμικός

Βίντεο: Ρίγη συγκίνησης στη συναυλία των Οasis στο Κάρντιφ, αφιέρωσαν το «Live Forever» στον αδικοχαμένο Ζότα

Social 05.07.2025
To θρυλικό συγκρότημα, την πρώτη νύχτα της επανένωσής του, απέτισε φόρο τιμής στον επιθετικό της Λίβερπουλ που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Viral Κουτσούμπας στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πας τις λαχών αρχίδιον…»

Social Χτες
Μία αρχαιοελληνική ρήση χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή, αναφερόμενος στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, και έβαλε «φωτιά» στα social media

Γιάννης Πάριος: Καμιά φορά είναι ατυχία για τα παιδιά μου να έχουν πατέρα τον Πάριο

TV Buzz Χτες
Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Γιάννη Πάριου στη Φαίη Σκορδά. Η αναφορά στην οικογένεια και τα παιδιά του.

Μπέττυ Μαγγίρα: Τι απαντά για την τηλεοπτική επιστροφή στην ΕΡΤ

TV Buzz Χτες
«Εγώ πολλά θα ήθελα να κάνω. Το βράδυ είναι κάτι μου αρέσει πολύ», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.