E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Wolt Market: Γιορτάζει 3 χρόνια λειτουργίας με μοναδικά δώρα και προσφορές!

Το Wolt Market, συμπληρώνει 3 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας, και το γιορτάζει με μοναδικά δώρα και προσφορές!

Δημοσίευση 5/6/2024 | 12:39

Wolt Market: Γιορτάζει 3 χρόνια λειτουργίας με μοναδικά δώρα και προσφορές!

Συγκεκριμένα, από τις 3 έως τις 9 Ιουνίου, οι καταναλωτές, πραγματοποιώντας τις παραγγελίες τους στο Wolt Market, θα μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές από 40% και πάνω σε εκατοντάδες προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.

Παράλληλα, μέσα από διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα, όπως δωροεπιταγές για το Wolt Market, Playstation 5, Laptops, Air fryers και πολλά ακόμη! Για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει παραγγελίες από το Wolt Market το διάστημα 3-9 Ιουνίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Το Wolt Market δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με συνολικά 10 καταστήματα. Οι χρήστες του app της Wolt μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από το Wolt Market, από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, μεταξύ 06.00-03.00 στην Αθήνα και μεταξύ 08.00-24.00 σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Ο μέσος χρόνος παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας είναι τα 20 λεπτά, ενώ οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με κάρτα ή με μετρητά. Ακόμη, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών της πλατφόρμας, υπάρχει η δυνατότητα του live tracking, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της παραγγελίας τους.

Το Wolt Market παρουσιάζει ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ συνεχίζει σταθερά τη βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα, με στόχο να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις του κοινού, διευκολύνοντας τη ζωή του καταναλωτή, και παρέχοντάς του μία πληθώρα επιλογών.

Σχετικά με το Wolt Market:

Το Wolt Market είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που κάνει τις εβδομαδιαίες αγορές supermarket απίστευτα εύκολες. Οι πελάτες του Wolt Market μπορούν να προμηθευτούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας, σε περίπου 30 λεπτά, στην πόρτα τους, τα ψώνια supermarket. Με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, η επιλογή να γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Για τη διευκόλυνση των πελατών, οι συναλλαγές γίνονται με κάρτα ή με μετρητά, ενώ μέσω του live tracking, οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο. Οι καθημερινές αγορές προϊόντων supermarket μετατρέπονται σε μία άνετη και ξεχωριστή εμπειρία, χωρίς ουρές και αναμονή. Μάλιστα, σε περίπτωση που χρειαστεί, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους την ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery. Το Wolt Market ξεκίνησε τη λειτουργία του αρχικά στο Ελσίνκι το 2020 και σήμερα έχει παρουσία σε πολλές αγορές, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απόλυτη Halloween εμπειρία μόνο στα Museum of Illusions Αθήνας & Θεσσαλονίκης!

Better life Χτες
Τα Μουσεία Ψευδαισθήσεων Αθήνας και Θεσσαλονίκης μετατρέπονται στο πιο πρωτότυπο Halloween σκηνικό και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να φωνάξουν `Trick or Treat`!

Έλενα Παπαρίζου: 20 χρόνια My number one!

Better life Προχτές
Μαζί της βρέθηκαν και 3 υποψήφιοι καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό

H Ζενεβιέβ Μαζαρί στο AthensCon Cosplay Championship 2024!

Better life Προχτές
Η μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί, την οποία γνωρίζουμε μέσα από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και θα φέρει τη δική της ζεν ενέργεια!

Δείτε την ατζέντα και τους ομιλητές του eCommerce Pharmacy & Beauty Business Summit

Better life Προχτές
Το συνέδριο θα εστιάσει στις τρέχουσες τάσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που διαμορφώνουν το μέλλον του ηλεκτρονικού φαρμακείου και του beauty e-shop

Μαζί για το Παιδί: Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι»

Wellness Προχτές
Το φεστιβάλ περιλάμβανε μια πληθώρα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά

Mastercard: Athens Innovation Forum 2024 – Οδηγούμε μαζί την καινοτομία του μέλλοντος

Δράσεις Προχτές
Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εμπνευστικές ομιλίες και συζητήσεις

Lazy Duck Αthens: Urban vibes, casual ατμόσφαιρα και ένα μενού αφιερωμένο στα σάντουιτς

Wellness 17.10.2024
Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο ιστορικό κτίριο που στέγαζε το Tailor’s House άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του το Lazy Duck, έτοιμο να μας μυήσει στον δικό του χαλαρό τρόπο ζωής

Beefbar Athens: Το Beefy Brunch επιστρέφει με νέες γεύσεις και έναν ανανεωμένο χώρο για μοναδικές στιγμές!

Wellness 17.10.2024
Το πολυαναμενόμενο Beefy Brunch του Beefbar Athens επιστρέφει και αυτήν τη σεζόν για να ομορφύνει τα Σαββατοκύριακά σας

Halloween στο Athens Metro Mall

Better life 17.10.2024
Athens Metro Mall Halloween Shopping…γιατί η φάση είναι CREEPY!