E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μίνα Αρναούτη: Ιερόδουλη να ήμουν, δεν δικαιούμαι αποζημίωση εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι;

Αυτό που λέω και δεν το πιστεύει κανείς είναι ότι ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος, δήλωσε

Δημοσίευση 3/6/2024 | 16:39

Μίνα Αρναούτη: Ιερόδουλη να ήμουν, δεν δικαιούμαι αποζημίωση εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι;

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε για τη ζωή της μετά το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, για την οικογένεια του τραγουδιστή, αλλά και για την αποζημίωση που διεκδικεί, σε εμφάνισή της στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στις 8.20 το πρωί της Πέμπτης, 18 Φεβρουαρίου 2016, σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Στο ίδιο αμάξι βρισκόταν η Μίνα Αρναούτη και μία ακόμη φίλη του τραγουδιστή, η Ευφροσύνη Κυριακού.

Η Μίνα Αρναούτη στη συνέντευξή της στην εκπομπή, αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της, η οποία ακόμα δεν έχει επανέλθει πλήρως, τονίζοντας της σημασία της χρηματικής αποζημίωσης που διεκδικεί. Όπως είπε: «Η υγεία μου δεν μπορεί να αποκατασταθεί και να γίνει η ζωή μου όπως πριν. Μετά από 17 χειρουργεία παίρνω παυσίπονα πολλά βράδια για να κοιμηθώ. Στο ΚΕΠΑ μου έβγαλαν 43% αναπηρία».

Επιπλέον, επεκτάθηκε πάνω στο θέμα της αποζημίωσης: «Έχω αγωνία για την αποζημίωση. Δεν θέλω τα χρήματα για να κάνω διακοπές. Το δικαστήριο μου επιδίκασε λιγότερα από 90.000 ευρώ, δεν φτάνουν για τα 17 χειρουργεία που έχω κάνει». Συγχρόνως, ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα στην καθημερινότητά της: «Εμένα καταστράφηκε η ζωή μου. Δεν πούλησα στα media το πρόβλημα που μου προκάλεσε το ατύχημα. Δέχομαι μέχρι και σήμερα απειλές για τη ζωή μου. Δεν έχω καταφέρει να σβήσω από το μυαλό μου την ημέρα του δυστυχήματος. Έχω μετατραυματικό στρες και φοβάμαι να ταξιδέψω».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε ότι δεν βρίσκεται σε επικοινωνία με την οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή. «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με την οικογένεια του Παντελή, δεν ήρθαν ποτέ να με συναντήσουν. Εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από αυτή την ιστορία, ενώ η οικογένεια Παντελίδη έχει πάρει από μένα 11.500 ευρώ, δικαίως τα πήρε, γιατί έτσι έβγαλε το δικαστήριο. Έχω κάνει αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμιση, για δικές τους αναρτήσεις, κάτι κρεμάλες που έβαζε η μητέρα του Παντελή», ανέφερε.

Επίσης, έπειτα από σχετική ερώτηση η Μίνα Αρναούτη είπε πως «αν ήξερα τι θα μου συμβεί δεν θα έμπαινα στο αυτοκίνητο, με τις συνθήκες που ήταν θα ξαναέμπαινα».

Τέλος, τόνισε: «Αυτό που λέω και δεν το πιστεύει κανείς είναι ότι ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος. Αν δεν μείνω ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, θα πάω στον Άρειο Πάγο και δεν θα δεχτώ με τίποτα για τον Γολγοθά που πέρασα να μην αποζημιωθώ γιατί έφαγα και τρομερό bullying - το μεγαλύτερο που έφαγα στη χώρα - μετά το δυστύχημα και μέχρι σήμερα. Ιερόδουλη να ήμουν δεν δικαιούμαι εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι αποζημίωση;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Flashdance: Πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια Jennifer Beals

Celebrity Stories 07.04.2026
Σήμερα, στα 60 της, παραμένει εντυπωσιακότατη

Αυτή είναι η σκηνή που κόπηκε από τη θρυλική σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

TV Buzz Χτες
Στη σειρά, τον Ιησού ενσάρκωσε ο Ρόμπερτ Πάουελ

Σοφία Κουρτίδου: «Η παχυσαρκία είναι νόσος. Με το σώμα μας δεν πρέπει να είμαστε σε μάχη»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno ήταν σήμερα 6 Απριλίου η Σοφία Κουρτίδου

Gigi Hadid: Το όνομά της είναι στα αρχεία Έπσταϊν ‑ Τι δήλωσε για την σχέση τους

Tabloid Χτες
Η απάντησή της για την εμφάνιση του δικού της ονόματος και της αδελφής της στα αρχεία Έπσταϊν

Αννα Βίσση: Ο κιθαρίστας της Κάρλος Πέρεζ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους

Tabloid Χτες
«Δεν έχω καλύτερο από το να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να βάζω τα δυνατά μου για να την κάνω να λάμψει», έγραψε μεταξύ άλλων ο κιθαρίστας στο Instagram

Λίζα Κούντροου: Κανείς δεν νοιαζόταν για μένα στα «Φιλαράκια», με αποκαλούσαν απλώς «η έκτη φίλη»

Social Χτες
Δεν υπήρχε κάποιο όραμα για μένα, δήλωσε η 62χρονη ηθοποιός

Ο Ιάσονας Μανδηλάς έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του, δείτε βίντεο

Social Χτες
Ο τραγουδιστής ζήτησε από τον σύντροφό του να παντρευτούν σε ταξίδι τους στην Πράγα

Τhylane Blondeau: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» έκλεισε τα 25

Social Χτες
Η Γαλλίδα καλλονή βρέθηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν στα 5 της φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue

Αννα Βίσση – Χριστίνα Πολίτη: Τέλος στη φιλία τους μετά από 30 χρόνια; Tο unfollow στο Instagram

Tabloid Χτες
«Οι δύο γυναίκες δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου

Αρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση για την κροτίδα, τα χρέη και τη δικαστική διαμάχη