E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: «Έχει δείξει ότι είναι αχάριστος, λιπόψυχος, υπερόπτης με ελλιπείς γνώσεις»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές σχολίασε το πολιτικό παρασκήνιο

Δημοσίευση 3/6/2024 | 14:42

Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: «Έχει δείξει ότι είναι αχάριστος, λιπόψυχος, υπερόπτης με ελλιπείς γνώσεις»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για τη στάση που κράτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέναντί του, μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο.

«Ορισμένοι με κανιβάλισαν αρκετά, άλλοι με στήριξαν όμως και τους ευχαριστώ. Από την πολιτική απογοητεύτηκα, ο κανιβαλισμός στην πολιτική μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μάλιστα σε ένα αριστερό κόμμα στο οποίο υποτίθεται ότι θα έπρεπε να επικρατεί συντροφικότητα. Μετά την απαράδεκτη και μη τίμια συμπεριφορά απέναντί μου, έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Με απαξίωνε με τρόπο απαράδεκτο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Και συνέχισε: «Ήρθε η Σοφία Μπεκατώρου και άρχισε να έχει απαιτήσεις του τύπου ή αυτός ή εγώ. Είμαι 30 χρόνια σε αυτό τον χώρο και αυτή ήρθε προχθές. Είναι πράγματα τρελά, απαράδεκτα και μη τίμια. Αυτά τα φτηνά και ευτελή που γίνονται στην αριστερά θα τα υπογραμμίζω και σε όποιον αρέσει. Πολλοί σύντροφοι συμφωνούν με εμένα πως εδώ έχουμε ξεπουληθεί σαν κόμμα. Το να γίνει κάποια στιγμή ο κύριος Κασσελάκης πρωθυπουργός, για εμένα είναι τραγωδία. Έχει δείξει ότι είναι αχάριστος, λιπόψυχος, με ελλιπείς γνώσεις, υπερόπτης. Δε θα τον άφηνα ούτε έξω από το Μαξίμου να περάσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέμπη: 50 σωματεία του πολιτισμού στο πλευρό του απεργού πείνας Πάνο Ρούτσι

Ελλάδα 20.09.2025
Απευθύνουν κάλεσμα στο Σύνταγμα την Κυριακή (21/9)

Γιάμαλη: «Θέλουμε να μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι και ασφαλείς είτε είμαστε μαύροι, γκέι, είτε φοράμε κοντές φούστες»

Ελλάδα 20.09.2025
Το σχόλιο της Αναστασίας Γιάμαλη για την ισότητα και την ελευθερία, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ένα ζευγάρι ανδρών.

Πάνος Ρούτσι: Έχω υποσχεθεί στο παιδί μου ότι θα βρω τους δολοφόνους και θα τους βάλω στη φυλακή

Ελλάδα 20.09.2025
Ο πατέρας του Ντένις Ρούτσι συνεχίζει την απεργία πείνας έξω από τη Βουλή, ζητώντας να του χορηγηθεί άδεια εκταφής του παιδιού του, προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του.

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ανδρας έπνιξε την αδερφή του με σακούλα

Ελλάδα 20.09.2025
Σύμφωνα ο άνδρας ήταν εκείνος που κάλεσε στο 100 και ενημέρωσε την Αστυνομία για το έγκλημα.

Σέρρες: Οργή αγροτών κατά του υφυπουργού Ανάπτυξης – Φυγαδεύτηκε από την αστυνομία

Ελλάδα 20.09.2025
Δεκάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν, από το πρωί του Σαββάτου, στο χώρο της Serexpo, στις Σέρρες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα που πλήττουν τον πρωτογενή τομέα.

Μαρία Καρυστιανού: «Βρώμικοι και απάνθρωποι Μητσοτάκης, Καραμανλής, Τριαντόπουλος»

Ελλάδα 20.09.2025
Κατάθεση ψυχής από τη Μαρία Καρυστιανού. «Αγγιξα κάθε οστό του παιδιού μου, ως τελευταίο χάδι και αναγνώρισα κάτι που δεν ανέφερε καμία ιατροδικαστική» – Τι απαντά σχετικά με το 25% δημοσκόπησης που δείχνει επιθυμία να δημιουργήσει κόμμα;

«Αγώνας δρόμου» για την πιστοποίηση στα ασανσέρ ‑ Έρχονται σφραγίσεις και πρόστιμα

Ελλάδα 20.09.2025
Στην πράξη, η εφαρμογή αυτών των απαιτήσεων αποδεικνύεται εξαιρετικά προβληματική.

To NATO στις επάλξεις: Στόχευαν το Ταλίν τα ρωσικά αεροσκάφη; «Στο κόκκινο» η κατάσταση στη Βαλτική

Κόσμος 20.09.2025
Το πρωί η Πολωνία απογείωσε εσπευσμένα μαχητικά αεροσκάφη

Χάος από κυβερνοεπίθεση σε ευρωπαϊκά αεροδρόμια

Κόσμος 20.09.2025
Στόχος τα συστήματα check-in και επιβίβασης