E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν θα μπορούσα να κάνω εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, διαφέρουμε παρασάγγας»

«Διαφέρουμε στις απόψεις μας και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον Γιώργο Λιάγκα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/6/2024 | 18:28

Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν θα μπορούσα να κάνω εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, διαφέρουμε παρασάγγας»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα καλεσμένη η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια μίλησε για την «Οδό Ζαρίφη», ενώ τόνισε πως δεν θα μπορούσε να κάνει εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Περισσότερη αγωνία είχα κατά την μετάβαση στο να κάνω κάτι μόνη μου, όχι για το όνομα “Ζαρίφη” να πάρει τα πάνω του, αλλά να κάνω αυτή την μετάβαση και να διατηρήσω τα χαρακτηριστικά μου. Θεωρώ πολύ βασικό για τον άνθρωπο που ηγείται να διατηρήσει το χιούμορ του, αλλά να διατηρήσει και τις ισορροπίες», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι έχουμε λίγο μπερδευτεί στο τι σημαίνει το “σπάω αυγά”. Δεν είμαι καλή στο κομμάτι του να απαντήσω σε κάποιον. Δεν είναι θέμα διπλωματίας, γιατί σε αυτούς που δεν έχω απαντήσει, δεν έχω και καλές σχέσεις. Αν θιγεί η αξιοπρέπειά μου ή αν κάποιος θίξει κάτι που για εμένα είναι κόκκινη γραμμή, θα απαντήσω. Απαντάω σε ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια, δεν κρατιέμαι».

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε επίσης: «Είναι συνεπιμέλεια. Είμαι κάθετα αντίθετη στην λογική “αποφασίζουμε και διατάσσουμε”. Τώρα πια ξέρω και θα αλλάξω κάτι που δεν μου αρέσει στην εκπομπή. Δεν νομίζω ότι μπορώ να υπηρετήσω μια πρωινή καθημερινή εκπομπή. Είναι μια πολύ γοητευτική ζώνη, αλλά για εμένα το πρωινό πρέπει να το κάνεις μόνο αν είσαι ξεκάθαρος για το τι θες. Δηλαδή να είναι ξεκάθαρο αν θα κάνεις ψυχαγωγία ή ενημέρωση».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε για τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν θα μπορούσα να κάνουμε μαζί εκπομπή. Συμφωνώ ότι είναι ένας παρουσιαστής “πιστόλι”, αλλά διαφέρουμε παρασάγγας. Διαφέρουμε στις απόψεις μας και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Κάνιε Γουεστ μάλλον αποκάλυψε πως είναι γκέι

Tabloid Χτες
Η on line διαφωνία των fan του

Μπλέικ Λάιβλι: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη δικαστική διαμάχη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι

Tabloid Χτες
«Βλέπω τόσες πολλές γυναίκες γύρω μου να φοβούνται να μιλήσουν»

Τελείωνε τη χημειοθεραπεία της και πήγαινε να δει τον Βασίλη Καρρά, αποκάλυψε για την Σούζυ Καζαντζίδου η κόρη της

Media Χτες
Ήταν από το ίδιο χωριό, ήμασταν και συγγενείς, τρίτα ξαδέρφια, πρόσθεσε

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Media Χτες
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκινά μία νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ, με τίτλο «Μέλλον ένα». Στο πλευρό του η Παραολυμπιονίκης, Γεωργία Καλτσή

Αρης Μουγκοπέτρος: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του για να αρπάζουν χρήματα – Η προειδοποίηση του μουσικού

Tabloid Χτες
«Ενημερώνω τους ανθρώπους που με αγαπάνε πως δε θέλω να εξαπατηθούν από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση μαζί μου»

Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το δημόσιο μήνυμα

Tabloid Χτες
Την αποχώρησή της από τη «Γη της Ελιάς» ανακοίνωσε με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram η Δώρα Χρυσικού

Το φετινό μενού στο Κονκλάβιο: Τι τρώνε και τι δεν τρώνε οι Καρδινάλιοι

Tabloid Χτες
Η αυστηρή επιτήρηση του φαγητού στο Βατικανό

Σάκης Τανιμανίδης για τον Μαυρίδη: «Είναι 10 φορές πιο άξιος, βάσει στατιστικής η πορεία είναι να καταλήξεις στη φυλακή ή ναρκομανής»

Celebrity Stories Χτες
«Γνώριζα για τα παιδικά του χρόνια, γι` αυτό ήμουν επιεικής μαζί του, ακόμα και όταν δεν μιλούσαμε»

Αθηνά Οικονομάκου: Μονοήμερη σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων με τον Τσερέλα – Ο έντονος διάλογός του

Celebrity Stories Χτες
Τους τσάκωσαν την ώρα που η συζήτηση ανάμεσά τους σοβάρεψε

Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου

Celebrity Stories Χτες
Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι γιος του πατέρα μου ο Νίκος Θεοδωράκης, είπε η κόρη του μεγάλου συνθέτη