E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εφιάλτης για 33χρονη στην Ομόνοια ‑ 27χρονος τη μαχαίρωσε, τη βίασε και την κλείδωσε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Τη γυναίκα εντόπισαν οι αστυνομικοί - Φώναζε για βοήθεια

Δημοσίευση 31/5/2024 | 09:35

Εφιάλτης για 33χρονη στην Ομόνοια ‑ 27χρονος τη μαχαίρωσε, τη βίασε και την κλείδωσε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Ένα ατέλειωτο εφιάλτη έζησε στα χέρια ενός 27χρονου μία γυναίκα 33 ετών στην Ομόνοια καθώς ο άνδρας φέρεται να την χτύπησε, να τη μαχαίρωσε στον μηρό, να τη βίασε και στη συνέχεια να την έδεσε και να την κλείδωσε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η φρικτή ιστορία άρχισε να αποκαλύπτεται το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (27/5), όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, διερχόμενοι από τη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου, στην Αθήνα, έκριναν ύποπτο τον 27χρονο και σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, όπου και συνελήφθη.

Στη συνέχεια, περίπου στις 21:20 το βράδυ της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, διερχόμενοι από την οδό Ξούθου στην Αθήνα, άκουσαν ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια από εμφανώς εγκαταλελειμμένο κτίριο. Άμεσα οι Αστυνομικοί μετέβησαν στον 1ο όροφο του κτιρίου, απ' όπου προέρχονταν οι εκκλήσεις βοήθειας, όπου εντόπισαν μία πόρτα κλειδωμένη με λουκέτο και στη πίσω μεριά αυτής, άτομο να ζητάει να το απεγκλωβίσουν.

Άμεσα οι αστυνομικοί έσπασαν το λουκέτο και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό, την 33χρονη κοπέλα από την Αλβανία πάνω στο κρεβάτι ακινητοποιημένη με υφασμάτινα δεσμά σε όλα της τα άκρα και εμφανώς τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. Παράλληλα η νεαρή έφερε ένα τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό της μηρό.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μετέφεραν τη γυναίκα στο Τ.Α. Ομονοίας όπου κατήγγειλε ότι υπαίτιος της κατάστασής της ήταν ο κατηγορούμενος, τον οποίο αναγνώρισε ανεπιφύλακτα. Εν συνεχεία παρασχέθηκαν στην ανωτέρω οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ, ο οποίος, αφού την εξέτασε, την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Επιπλέον, στον ανωτέρω χώρο ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών και ένα αιχμηρό κομμάτι ξύλου το οποίο φέρει κηλίδες αίματος, τα οποία σύμφωνα με την παθούσα, ο κατηγορούμενος χρησιμοποίησε σε βάρος της.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη (28/5), μετέβησαν στο «Γεννηματάς» αστυνομικοί προκειμένου η κοπέλα να τους πει ακριβώς τι συνέβη.

Η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τον 27χρονο και πως τον συνάντησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/5). Όπως είπε, οι δυο τους συμφώνησαν να μεταβούν στο σπίτι του προκειμένου να έρθουν σε σeξουαλική επαφή.

Έτσι και έγινε. Αφού η γυναίκα εισήλθε στην οικία του, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε, χτυπώντας τη και την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα, παρά την θέληση της, κατά τη διάρκεια του οποίου εξακολουθούσε να τη χτυπάει, ενώ από εκείνη τη στιγμή και μετέπειτα δε μπορούσε να ανακαλέσει τίποτα στη μνήμη της. Όταν ξύπνησε κάλεσε σε βοήθεια, με τους αστυνομικούς να την εντοπίζουν ακολούθως.

Ο συλληφθείς, πρωινές ώρες της Τρίτης (28/5) οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης στην 26ο Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών, όπου διατάχθηκε η επαναπροσαγωγη του για σήμερα Παρασκευή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ξυλείας στο Ηράκλειο – Καίγονται τρία σπίτια – Πυκνοί καπνοί κάλυψαν την περιοχή

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Ο μαύρος καπνός που βγαίνει από το εργοστάσιο είναι ορατός από πολλές περιοχές του Ηρακλείου

Θλίψη για τον θάνατο 27χρονης από την Κρήτη που έδινε μάχη με τη νόσο ALS

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Την απώλεια της νεαρής γυναίκας γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ελληνικός Σύλλογος Ατόμων με Νόσους του Κινητικού Νευρώνα

Υπόθεση αιμομιξίας στις ΗΠΑ: Τι ποινή πήρε ο πατέρας που οδήγησε την 18χρονη κόρη του στην αυτοκτονία

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Η καταδίκη του 41χρονου Στίβεν Τσάβεζ σε μόλις ένα χρόνο φυλάκιση κομητείας προκάλεσε οργή στην Καλιφόρνια, καθώς η εισαγγελία είχε ζητήσει την επιβολή της μέγιστης ποινής.

Θάνατος 30χρονου επιβάτη σε πτήση από Λάρνακα προς Μάντσεστερ: Έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Η αστυνομία ανέφερε ότι διερευνά αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο άνδρας είχε συμπεριφερθεί επιθετικά, διαταράσσοντας την τάξη κατά τη διάρκεια της πτήσης, και ότι ο πιλότος είχε ζητήσει προτεραιότητα προσγείωσης

Μουντιάλ 2026: Το μυστήριο του ρολογιού και το αίτημα της Τουρκίας για επανάληψη

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η Τουρκία ζήτησε επανάληψη του αγώνα με την Παραγουάη λόγω επεισοδίου με τον διαιτητή και το ρολόι, αλλά η FIFA απέρριψε το αίτημα

Βίντεο ντοκουμέντο: Η πτώση του πυροσβεστικού ελικοπτέρου ‑ Κολύμπησαν για να σωθούν οι χειριστές

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
O χειριστής και ο συγκυβερνήτης που επέβαιναν στο ελικόπτερο είναι καλά στην υγεία τους

Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στο Μέτσοβο

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Εν ζωή οι δύο επιβαίνοντες

Ο Μπιλ Γκέιτς λέει ότι μόνο αυτά τα τέσσερα επαγγέλματα θα επιβιώσουν από την Τεχνητή Νοημοσύνη

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποτελεί τη λέξη-κλειδί των τελευταίων 12 μηνών, με τη ραγδαία εξάπλωσή της τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στις επιχειρήσεις να έχει ήδη σημαντικό αντίκτυπο σε ολόκληρο τον κόσμο

Απίστευτο: Ξεκίνησαν δεήσεις σε εκκλησίες για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Κληρικοί του παλαιού ημερολογίου σε Αττική και Εύβοια προσεύχονται για να σταματήσει η εξάπλωση του εισβολικού είδους

results.it.minedu.gov.gr: Βγήκαν οι βαθμολογίες για τις Πανελλαδικές 2026

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Ηλεκτρονικά μέσω ειδικής πλατφόρμας και με SMS η ενημέρωση των υποψηφίων - Ανοίγει ο δρόμος για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου