E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο – «Δεν μπορώ να κρυφτώ»

Απτόητος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, αν και έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο

Δημοσίευση 28/5/2024 | 17:40

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο – «Δεν μπορώ να κρυφτώ»

Ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης Φιλιππίδης ήταν υποψήφιος στα θεατρικά βραβεία Χορν, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει στα χέρια του το βραβείο, για έναν μόλις βαθμό από την αρμόδια κριτική επιτροπή.

«Έτσι είναι αυτά, αυτή είναι η διαδικασία, δεν πτοούμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αλλά ούτε και να κρυφτώ μπορώ φυσικά. Εννοείται ότι θα ήθελα να είμαι κι εγώ ένας από τους νικητές αλλά είναι αρκετά τιμητικό και μόνο το να είσαι υποψήφιος για κάτι τέτοιο. Σου δίνει μεγάλη χαρά και καλύπτει την όποια στεναχώρια», δήλωσε μιλώντας σήμερα (28.05.2024) ο Δημήτρης Φιλιππίδης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Είναι μεγάλη χαρά που θα συμμετάσχω στον “Κατά φαντασίαν ασθενή” το καλοκαίρι. Όλα τα χρόνια που είμαι στον χώρο, αν και δεν είναι πολλά, έχω συναντήσει εξαίρετους συναδέλφους», παραδέχεται ο νεαρός ηθοποιός για την καλοκαιρινή περιοδεία που θα ακολουθήσει.

«Δε θα έλεγα ότι ζητάω συμβουλές από τους μεγαλύτερους, είναι περισσότερο συνομιλίες. Είναι σπουδαίο να συναντάς ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο, που έχουν τόσα χιλιόμετρα και να μπορείς να συνομιλήσεις μαζί τους», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Δημήτρης Φιλιππίδης.

«Φυσικά και θα με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση. Αν μου γίνει κάποια πρόταση, γιατί όχι;», κατέληξε.

Σταμάτης Φασουλής: «Επικοινωνώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Στη βραδιά απονομής, παραβρέθηκε και ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ρωτήθηκε για την επιστροφή του θεσμού που ο ίδιος εισηγήθηκε, καθώς και για τις επαφές που διατηρεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είναι διπλή η συγκίνηση. Κάθε φορά που δίνουμε ένα βραβείο Χορν είναι για μένα μεγάλη συγκίνηση και μεγαλύτερη συγκίνηση είναι όταν βλέπω ότι με τα χρόνια όλοι αυτοί που έχουν βραβευτεί έκαναν μία καριέρα καταπληκτική. Εμείς όταν τους βραβεύσαμε ήταν παιδάκια, 1-2 χρόνια στο Θέατρο, από τον Λούλη μέχρι τον Αλευρά και έγιναν πρωταγωνιστές», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

«Εγώ τα είχα αποφασίσει από πριν για το ποιους θα ψηφίσω. Δεν έπεσα μακριά τελικά στους 3, τους είχα λατρέψει όλους», παραδέχεται ο θεατρικός σκηνοθέτης.

«Δε σκέφτηκα ότι μπορεί να παραβρεθεί στη βραδιά και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Βεβαίως, και επικοινωνώ μαζί του, δεν έχω ακούσει όμως για τη θεατρική του επιστροφή», απαντά ο Σταμάτης Φασουλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κανείς δεν το περίμενε: Η καλλονή Έστερ Εξπόζιτο σε τρυφερά τετ α τετ με σούπερ σταρ της μπάλας

Tabloid Χτες
Παπαράτσι τους «τσάκωσαν» μαζί: Το νέο καυτό ζευγάρι που συζητά όλος ο πλανήτης

Καινούργιου για Χριστοπούλου: «Έπαθα σοκ με αυτό που είπε, πόσο βαθιά μισογυνιστικό σχόλιο»

Tabloid Χτες
Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Έλενα Χριστοπούλου και το σχόλιό της στο Real View

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θέλω να παντρευτώ μέσα στο 2026 γιατί περνάνε τα χρόνια»

Tabloid Χτες
Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο

Τζέσικα Αλμπα: Ρομαντικό ταξίδι στο Μεξικό με τον Ντάνι Ραμίρεζ

Tabloid Χτες
Η σχέση της Αλμπα με τον Ραμίρεζ έγινε γνωστή το καλοκαίρι του 2025, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Κας Γουόρεν

Παντρεύεται διάσημος Έλληνας τραγουδιστής: Ήρθε η ώρα, έγραψε

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής και η Γαλάτεια Βασιλειάδη έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά

Ντόρα Μπακογιάννη: «Και τι προτείνετε τώρα που έχω παιδί αγνώστου πατρός; Να το καταπιώ;»

Tabloid Χτες
Η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να αποκαλύψει την άγνωστη ιστορία από το μαιευτήριο

Μάκης Δελαπόρτας για Βασίλη Λογοθετίδη: Η γυναίκα του ερωτεύτηκε τον δάσκαλο οδήγησης και πήγαν να αυτοκτονήσουν

TV Buzz Χτες
Έπεσαν σε έναν γκρεμό και σκοτώθηκε εκείνος ενώ εκείνη δεν σκοτώθηκε, εξήγησε ο ηθοποιός