E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο – «Δεν μπορώ να κρυφτώ»

Απτόητος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, αν και έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο

Δημοσίευση 28/5/2024 | 17:40

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο – «Δεν μπορώ να κρυφτώ»

Ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης Φιλιππίδης ήταν υποψήφιος στα θεατρικά βραβεία Χορν, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει στα χέρια του το βραβείο, για έναν μόλις βαθμό από την αρμόδια κριτική επιτροπή.

«Έτσι είναι αυτά, αυτή είναι η διαδικασία, δεν πτοούμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αλλά ούτε και να κρυφτώ μπορώ φυσικά. Εννοείται ότι θα ήθελα να είμαι κι εγώ ένας από τους νικητές αλλά είναι αρκετά τιμητικό και μόνο το να είσαι υποψήφιος για κάτι τέτοιο. Σου δίνει μεγάλη χαρά και καλύπτει την όποια στεναχώρια», δήλωσε μιλώντας σήμερα (28.05.2024) ο Δημήτρης Φιλιππίδης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Είναι μεγάλη χαρά που θα συμμετάσχω στον “Κατά φαντασίαν ασθενή” το καλοκαίρι. Όλα τα χρόνια που είμαι στον χώρο, αν και δεν είναι πολλά, έχω συναντήσει εξαίρετους συναδέλφους», παραδέχεται ο νεαρός ηθοποιός για την καλοκαιρινή περιοδεία που θα ακολουθήσει.

«Δε θα έλεγα ότι ζητάω συμβουλές από τους μεγαλύτερους, είναι περισσότερο συνομιλίες. Είναι σπουδαίο να συναντάς ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο, που έχουν τόσα χιλιόμετρα και να μπορείς να συνομιλήσεις μαζί τους», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Δημήτρης Φιλιππίδης.

«Φυσικά και θα με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση. Αν μου γίνει κάποια πρόταση, γιατί όχι;», κατέληξε.

Σταμάτης Φασουλής: «Επικοινωνώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Στη βραδιά απονομής, παραβρέθηκε και ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ρωτήθηκε για την επιστροφή του θεσμού που ο ίδιος εισηγήθηκε, καθώς και για τις επαφές που διατηρεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είναι διπλή η συγκίνηση. Κάθε φορά που δίνουμε ένα βραβείο Χορν είναι για μένα μεγάλη συγκίνηση και μεγαλύτερη συγκίνηση είναι όταν βλέπω ότι με τα χρόνια όλοι αυτοί που έχουν βραβευτεί έκαναν μία καριέρα καταπληκτική. Εμείς όταν τους βραβεύσαμε ήταν παιδάκια, 1-2 χρόνια στο Θέατρο, από τον Λούλη μέχρι τον Αλευρά και έγιναν πρωταγωνιστές», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

«Εγώ τα είχα αποφασίσει από πριν για το ποιους θα ψηφίσω. Δεν έπεσα μακριά τελικά στους 3, τους είχα λατρέψει όλους», παραδέχεται ο θεατρικός σκηνοθέτης.

«Δε σκέφτηκα ότι μπορεί να παραβρεθεί στη βραδιά και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Βεβαίως, και επικοινωνώ μαζί του, δεν έχω ακούσει όμως για τη θεατρική του επιστροφή», απαντά ο Σταμάτης Φασουλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left Χτες
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left Χτες
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.