E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο – «Δεν μπορώ να κρυφτώ»

Απτόητος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Φιλιππίδης, γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, αν και έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο

Δημοσίευση 28/5/2024 | 17:40

Δημήτρης Φιλιππίδης: Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη έχασε το βραβείο Χορν για μία ψήφο – «Δεν μπορώ να κρυφτώ»

Ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης Φιλιππίδης ήταν υποψήφιος στα θεατρικά βραβεία Χορν, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει στα χέρια του το βραβείο, για έναν μόλις βαθμό από την αρμόδια κριτική επιτροπή.

«Έτσι είναι αυτά, αυτή είναι η διαδικασία, δεν πτοούμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αλλά ούτε και να κρυφτώ μπορώ φυσικά. Εννοείται ότι θα ήθελα να είμαι κι εγώ ένας από τους νικητές αλλά είναι αρκετά τιμητικό και μόνο το να είσαι υποψήφιος για κάτι τέτοιο. Σου δίνει μεγάλη χαρά και καλύπτει την όποια στεναχώρια», δήλωσε μιλώντας σήμερα (28.05.2024) ο Δημήτρης Φιλιππίδης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Είναι μεγάλη χαρά που θα συμμετάσχω στον “Κατά φαντασίαν ασθενή” το καλοκαίρι. Όλα τα χρόνια που είμαι στον χώρο, αν και δεν είναι πολλά, έχω συναντήσει εξαίρετους συναδέλφους», παραδέχεται ο νεαρός ηθοποιός για την καλοκαιρινή περιοδεία που θα ακολουθήσει.

«Δε θα έλεγα ότι ζητάω συμβουλές από τους μεγαλύτερους, είναι περισσότερο συνομιλίες. Είναι σπουδαίο να συναντάς ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο, που έχουν τόσα χιλιόμετρα και να μπορείς να συνομιλήσεις μαζί τους», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Δημήτρης Φιλιππίδης.

«Φυσικά και θα με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση. Αν μου γίνει κάποια πρόταση, γιατί όχι;», κατέληξε.

Σταμάτης Φασουλής: «Επικοινωνώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Στη βραδιά απονομής, παραβρέθηκε και ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ρωτήθηκε για την επιστροφή του θεσμού που ο ίδιος εισηγήθηκε, καθώς και για τις επαφές που διατηρεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είναι διπλή η συγκίνηση. Κάθε φορά που δίνουμε ένα βραβείο Χορν είναι για μένα μεγάλη συγκίνηση και μεγαλύτερη συγκίνηση είναι όταν βλέπω ότι με τα χρόνια όλοι αυτοί που έχουν βραβευτεί έκαναν μία καριέρα καταπληκτική. Εμείς όταν τους βραβεύσαμε ήταν παιδάκια, 1-2 χρόνια στο Θέατρο, από τον Λούλη μέχρι τον Αλευρά και έγιναν πρωταγωνιστές», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

«Εγώ τα είχα αποφασίσει από πριν για το ποιους θα ψηφίσω. Δεν έπεσα μακριά τελικά στους 3, τους είχα λατρέψει όλους», παραδέχεται ο θεατρικός σκηνοθέτης.

«Δε σκέφτηκα ότι μπορεί να παραβρεθεί στη βραδιά και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Βεβαίως, και επικοινωνώ μαζί του, δεν έχω ακούσει όμως για τη θεατρική του επιστροφή», απαντά ο Σταμάτης Φασουλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid Χτες
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz Χτες
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου