E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάρνηθα: «Δέχτηκα πέντε μαχαιριές, έχασα πολύ αίμα» λέει θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης

Όπως περιγράφει μιλώντας στην εκπομπή Tlive τον χτύπησαν με μένος ενώ ήταν στην Πάρνηθα και κινδύνευσε.

Δημοσίευση 27/5/2024 | 16:52

Πάρνηθα: «Δέχτηκα πέντε μαχαιριές, έχασα πολύ αίμα» λέει θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης

Τους δράστες της πρωτοφανούς επίθεσης κατά των εθελοντών στην Πάρνηθα αναζητά η αστυνομία την ώρα που τα όσα λέει ένα από τα θύματα συγκλονίζουν.

Όπως περιγράφει μιλώντας στην εκπομπή Tlive τον χτύπησαν με μένος ενώ ήταν στην Πάρνηθα και κινδύνευσε. Οι εικόνες που έρχονται στο φως από τα δύο θύματα σοκάρουν. Έχουν δεχτεί βάναυσα χτυπήματα που παραλίγο να αποβούν μοιραία. Την ίδια ώρα η αστυνομία αναζητά δύο αυτοκίνητα που έχουν καταγραφεί σε βίντεο.

Ο 32χρονος εθελοντής που δέχτηκε πέντε μαχαιριές περιέγραψε στο Tlife περιγράφει τη νύχτα τρόμου που έζησε…« Δεν είμαι και πολύ καλά, προσπαθώ. Έχω δεχτεί πέντε μαχαιριές και έχω και σπασμένη μύτη. Εμείς κοιμόμασταν εκεί σε μια πηγή που έχει ένα υπόστεγο και ήρθαν δύο αυτοκίνητα και αυτοί ήταν 7 με 8 άτομα».

Αρχικά όπως είπε τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν… «Στην αρχή ήρθαν και μας πλησίασαν, φώναζαν για να μας ξυπνήσουν. Εμείς ξυπνήσαμε, ήρθαν και μας πλησίασαν. Μας μιλούσαν φιλικά στην αρχή, με ρωτούσαν εμένα αν είμαι αναρχικός και τι ομάδα είμαστε. Τους είπαμε ότι είμαστε εθελοντές. Στην αρχή μιλούσαμε κανονικά, δηλαδή μας ρώτησαν ‘’τι κάναμε εδω’’. Τους είπαμε ότι έχουμε έρθει και μαζεύουμε σκουπίδια, απομακρύνθηκαν και γύρισαν πίσω».

Στην συνέχεια ανέφερε… «Συγκεκριμένα έφυγαν και επέστρεψαν μετά από λίγο και ήρθαν κατευθείαν και ήρθαν να μας χτυπάνε και να μας μαχαιρώνουν, εμένα δηλαδή. Ο φίλος μου πρόλαβε και άρχισε να τρέχει και γλίτωσε. Δέχτηκα στο τέλος και μία κλωτσιά όταν ήμουν πεσμένος κάτω δυνατά στη μύτη και μας παράτησαν πάνω στο βουνό. Ευτυχώς που ήταν ο φίλος μας ο Σφακιανόπουλος δεν τον είχαν αντιληφθεί οι δράστες ήταν κλεισμένος πίσω από ένα εκκλησάκι και με πήγε στο νοσοκομείο.

Έχασα πολύ αίμα. Μας έριχναν τους φακούς στα μάτια για να μην βλέπουμε τα χαρακτηριστικά τους. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για το μένος που είχαν απέναντί μας. Οι δράστες ακούμπησαν και το κράνος του φίλου μου, οπότε θα μπορέσουμε να πάρουμε και δακτυλικά αποτυπώματα».

Η εκπομπή Tlife έφερε στο φως βίντεο δύο αυτοκίνητα για τα οποία κάνει έρευνες η αστυνομία προκειμένου να διαπιστώσει αν ανήκουν στους δράστες της επίθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δολοφόνησε τον γείτονά του όταν πήγε να του γκρεμίσει το σπίτι με εκσκαφέα: Αθωώθηκε από το δικαστήριο

Κόσμος Χτες
Το τραγικό περιστατικό στην Ιταλία είχε σημειωθεί ενώ η οικογένεια του 54χρονου δολοφόνου, Σάντρο Μουνιάι, έτρωγε παραδοσιακά εδέσματα, παραμονή των Θεοφανίων

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και Αντικύθηρα

Ελλάδα Χτες
Το εστιακό βάθος είναι στα 23,9 χιλιόμετρα

Μετρό Θεσσαλονίκης: Επαναλειτουργεί τη Δευτέρα η βασική γραμμή

Ελλάδα Χτες
Το ωράριο για την εορταστική περίοδο

Ορειβάτης άφησε τη σύντροφό του στο ψηλότερο βουνό της Αυστρίας για να φέρει βοήθεια και αυτή πέθανε από το κρύο

Κόσμος Χτες
Ο άνδρας αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για ανθρωποκτονία από βαριά αμέλεια

60.000 αφρικανικοί πιγκουίνοι πέθαναν από ασιτία καθώς τα αποθέματα σαρδέλας καταρρέουν

Tech + Science Χτες
Το 2024, το είδος κατατάχθηκε επισήμως «κρισίμως κινδυνεύον», με λιγότερα από 10.000 ζευγάρια σε αναπαραγωγική ηλικία

Συναγερμός για τους «τιμωρούς των παιδόφιλων» στη Θεσσαλονίκη – Οι τρεις ενέδρες και οι ξυλοδαρμοί

Ελλάδα Χτες
Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πίσω από τους ξυλοδαρμούς βρίσκονται άτομα που έχουν αναλάβει το ρόλο των τιμωρών των παιδόφιλων

Τελεσίγραφο των ΗΠΑ στην ΕΕ: Αναλάβετε την πλειονότητα των δαπανών για το ΝΑΤΟ έως το 2027

Κόσμος Χτες
Αν η προθεσμία δεν τηρηθεί, η Ουάσινγκτον μπορεί να σταματήσει να συμμετέχει σε ορισμένους μηχανισμούς συντονισμού άμυνας του ΝΑΤΟ

Κακοκαιρία Byron: «Βούλιαξε» η Λάρισα ‑ Θύμισαν «Βενετία» τα Μεσάγγαλα

Ελλάδα Χτες
Εικόνες χάους στη Λάρισα με το σφοδρό σφυροκόπημα της κακοκαιρίας Byron

Κατηγορούμενος που δικαζόταν για ενδοοικογενειακή βία πέθανε στην Ευελπίδων πριν ακούσει την απόφαση του δικαστηρίου

Ελλάδα Χτες
Κατέρρευσε σε διακοπή της δίκης και δεν υπήρξε χρόνος ούτε καν να χρησιμοποιηθεί απινιδωτής που υπάρχει στα δικαστήρια

Υπερχείλιση φρεατίου λόγω της κακοκαιρίας στην Καλλιθέα – Η απάντηση του Δήμου

Ελλάδα Χτες
Το γεγονός κατέγραψαν πολίτες σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα

Εγκρίθηκε η Νομική του πανεπιστημίου Λευκωσίας UNIC Athens ‑ Ποιες κόπηκαν

Ελλάδα Χτες
Με ένα ναι και δύο όχι από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των Νομικών Σχολών των μη κρατικών πανεπιστημίων