E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βάνα Μπάρμπα: «Δε γίνεται το Καλλιμάρμαρο να είναι μέσα στην τσίκνα»

Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε ότι σέβεται τους μικροπωλητές και τη δουλειά τους, αλλά εξέφρασε την ενόχλησή της με το θέαμα έξω από το Καλλιμάρμαρο

Δημοσίευση 26/5/2024 | 19:35

Βάνα Μπάρμπα: «Δε γίνεται το Καλλιμάρμαρο να είναι μέσα στην τσίκνα»

Την αντίδραση της Βάνας Μπάρμπα προκάλεσε η παρουσία πάγκων μικροπωλητών με φαγητά έξω από το Καλλιμάρμαρο κατά τη συναυλία των Πυξ Λαξ. Η Βάνα Μπάρμπα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με φόντο το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Καθισμένη σε ένα παγκάκι, η Βάνα Μπάρμπα ευχαρίστησε αρχικά όσους της έστειλαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάvατο της μητέρας της. Στη συνέχεια, τόνισε ότι σέβεται τους μικροπωλητές και τη δουλειά τους, αλλά εξέφρασε την ενόχλησή της με το θέαμα έξω από το Καλλιμάρμαρο.

Η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση σας, σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλες αυτές τις μέρες, όμως σήμερα νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για να πω κάτι που είδαμε χθες το εδώ στο Καλλιμάρμαρο».

Προς Θεού μη θεωρήσει κανείς ότι είμαστε εναντίον των μικροπωλητών. Είναι εξαιρετικοί, μεγαλώσαμε στην επαρχία, μεγαλώσαμε σε πανηγύρια, αγαπάμε τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά, όμως οι ιθύνοντες πρέπει να καταλάβουν να ξεχωρίζουν την ήρα από το στάχυ. Δε γίνεται το Καλλιμάρμαρο χθες να 'ναι στην τσίκνα, τα λουκάνικα τα σουβλάκια… Να έρχονται ξένοι τουρίστες και να βλέπουν αυτό το υπέροχο εθνικό μνημείο και μπροστά να είναι όλο αυτό.

Υπήρχαν πολύ ωραία δομημένα τα περίπτερα που είχαν τα ψυγεία, ανθρώπινα και πολιτισμένα. Για ποιο λόγο να γίνει αυτό χθες; Ντρεπόμασταν που το βλέπαμε. Ντρεπόμασταν ως Έλληνες. Γιατί; Αυτοί που είναι ιθύνοντες για το Καλλιμάρμαρο, λίγο προσοχή ρε παιδιά. Σκεφτείτε τώρα έναν ξένο τουρίστα που έρχεται να δει το Καλλιμάρμαρο, που έρχονται από το πρωί μέχρι το βράδυ για να δούνε αυτό το υπέροχο μνημείο. Έλεος πια. Τόσο πίσω πρέπει να πηγαίνουμε; Ντροπή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αμπερ Χερντ

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και για τον Έλον Μασκ.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ πόζαρε με φύλλα νούφαρου στο στήθος της, δείτε φωτογραφία

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το 41χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε μέσα στο νερό και ξαπλωμένη στην άμμο

Μουντιάλ 2026: Τρέλα στους δρόμους της Παραγουάης για την επική πρόκριση επί της Γερμανίας, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ασουνσιόν, της πρωτεύουσας της Παραγουάης, για να πανηγυρίσουν μόλις τη δεύτερη φορά που η χώρα τους κερδίζουν αγώνα σε φάση νοκ άουτ Μουντιάλ

Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ για «προσωπικούς λόγους»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Οδεύει προς τον Ant1;

Η Chrissy Teigen με διάφανο πουκάμισο σε φωτογράφιση ‑ «Ελπίζω να επιζήσετε μετά από αυτό»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το 40χρονο μοντέλο αντέδρασε με χιούμορ στα αρνητικά σχόλια, ενώ ο σύζυγός της έσπευσε να τη στηρίξει.

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης

Η Emily Ratajkowski μίλησε για τον μεγαλύτερο φόβο κάθε γυναίκας και το internet πήρε φωτιά

E-Daily 3.Left 30.06.2026
«Ο λάθος άντρας μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή»: Η Emily Ratajkowski άνοιξε μια μεγάλη συζήτηση