E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βάνα Μπάρμπα: «Δε γίνεται το Καλλιμάρμαρο να είναι μέσα στην τσίκνα»

Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε ότι σέβεται τους μικροπωλητές και τη δουλειά τους, αλλά εξέφρασε την ενόχλησή της με το θέαμα έξω από το Καλλιμάρμαρο

Δημοσίευση 26/5/2024 | 19:35

Βάνα Μπάρμπα: «Δε γίνεται το Καλλιμάρμαρο να είναι μέσα στην τσίκνα»

Την αντίδραση της Βάνας Μπάρμπα προκάλεσε η παρουσία πάγκων μικροπωλητών με φαγητά έξω από το Καλλιμάρμαρο κατά τη συναυλία των Πυξ Λαξ. Η Βάνα Μπάρμπα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με φόντο το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Καθισμένη σε ένα παγκάκι, η Βάνα Μπάρμπα ευχαρίστησε αρχικά όσους της έστειλαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάvατο της μητέρας της. Στη συνέχεια, τόνισε ότι σέβεται τους μικροπωλητές και τη δουλειά τους, αλλά εξέφρασε την ενόχλησή της με το θέαμα έξω από το Καλλιμάρμαρο.

Η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση σας, σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλες αυτές τις μέρες, όμως σήμερα νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για να πω κάτι που είδαμε χθες το εδώ στο Καλλιμάρμαρο».

Προς Θεού μη θεωρήσει κανείς ότι είμαστε εναντίον των μικροπωλητών. Είναι εξαιρετικοί, μεγαλώσαμε στην επαρχία, μεγαλώσαμε σε πανηγύρια, αγαπάμε τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά, όμως οι ιθύνοντες πρέπει να καταλάβουν να ξεχωρίζουν την ήρα από το στάχυ. Δε γίνεται το Καλλιμάρμαρο χθες να 'ναι στην τσίκνα, τα λουκάνικα τα σουβλάκια… Να έρχονται ξένοι τουρίστες και να βλέπουν αυτό το υπέροχο εθνικό μνημείο και μπροστά να είναι όλο αυτό.

Υπήρχαν πολύ ωραία δομημένα τα περίπτερα που είχαν τα ψυγεία, ανθρώπινα και πολιτισμένα. Για ποιο λόγο να γίνει αυτό χθες; Ντρεπόμασταν που το βλέπαμε. Ντρεπόμασταν ως Έλληνες. Γιατί; Αυτοί που είναι ιθύνοντες για το Καλλιμάρμαρο, λίγο προσοχή ρε παιδιά. Σκεφτείτε τώρα έναν ξένο τουρίστα που έρχεται να δει το Καλλιμάρμαρο, που έρχονται από το πρωί μέχρι το βράδυ για να δούνε αυτό το υπέροχο μνημείο. Έλεος πια. Τόσο πίσω πρέπει να πηγαίνουμε; Ντροπή».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι μουσικοί που έδωσαν συναυλία μέσα στη φυλακή

Celebrity Stories 27.07.2024
Η μουσική έχει την δύναμη να συνδέει τους ανθρώπους και να υπερβαίνει σύνορα, ακόμα και τα τείχη των φυλακών

Κρήτη: Κατσίκες δίψασαν και έκαναν... ντου σε πισίνα σπιτιού

Παράξενα Χτες
Τουλάχιστον εννέα κατσίκες έκαναν... ντου

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την είδα με την καινούργια της σχέση, είναι αμήχανο»

Tabloid Χτες
«Αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά, να γίνει. Αλλά τώρα είναι δύσκολο να είμαστε φίλοι»

Η επική φάρσα που ετοίμασε ένας άνδρας στην κηδεία του

Παράξενα Χτες
Οι παρευρισκόμενοι έκλαιγαν από τα γέλια

Ντέμη Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή για τον θάνατό της

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για το σηπτικό σοκ που υπέστη η 39χρονη σεφ