E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βάνα Μπάρμπα: «Δε γίνεται το Καλλιμάρμαρο να είναι μέσα στην τσίκνα»

Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε ότι σέβεται τους μικροπωλητές και τη δουλειά τους, αλλά εξέφρασε την ενόχλησή της με το θέαμα έξω από το Καλλιμάρμαρο

Δημοσίευση 26/5/2024 | 19:35

Βάνα Μπάρμπα: «Δε γίνεται το Καλλιμάρμαρο να είναι μέσα στην τσίκνα»

Την αντίδραση της Βάνας Μπάρμπα προκάλεσε η παρουσία πάγκων μικροπωλητών με φαγητά έξω από το Καλλιμάρμαρο κατά τη συναυλία των Πυξ Λαξ. Η Βάνα Μπάρμπα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με φόντο το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Καθισμένη σε ένα παγκάκι, η Βάνα Μπάρμπα ευχαρίστησε αρχικά όσους της έστειλαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάvατο της μητέρας της. Στη συνέχεια, τόνισε ότι σέβεται τους μικροπωλητές και τη δουλειά τους, αλλά εξέφρασε την ενόχλησή της με το θέαμα έξω από το Καλλιμάρμαρο.

Η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση σας, σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλες αυτές τις μέρες, όμως σήμερα νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για να πω κάτι που είδαμε χθες το εδώ στο Καλλιμάρμαρο».

Προς Θεού μη θεωρήσει κανείς ότι είμαστε εναντίον των μικροπωλητών. Είναι εξαιρετικοί, μεγαλώσαμε στην επαρχία, μεγαλώσαμε σε πανηγύρια, αγαπάμε τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά, όμως οι ιθύνοντες πρέπει να καταλάβουν να ξεχωρίζουν την ήρα από το στάχυ. Δε γίνεται το Καλλιμάρμαρο χθες να 'ναι στην τσίκνα, τα λουκάνικα τα σουβλάκια… Να έρχονται ξένοι τουρίστες και να βλέπουν αυτό το υπέροχο εθνικό μνημείο και μπροστά να είναι όλο αυτό.

Υπήρχαν πολύ ωραία δομημένα τα περίπτερα που είχαν τα ψυγεία, ανθρώπινα και πολιτισμένα. Για ποιο λόγο να γίνει αυτό χθες; Ντρεπόμασταν που το βλέπαμε. Ντρεπόμασταν ως Έλληνες. Γιατί; Αυτοί που είναι ιθύνοντες για το Καλλιμάρμαρο, λίγο προσοχή ρε παιδιά. Σκεφτείτε τώρα έναν ξένο τουρίστα που έρχεται να δει το Καλλιμάρμαρο, που έρχονται από το πρωί μέχρι το βράδυ για να δούνε αυτό το υπέροχο μνημείο. Έλεος πια. Τόσο πίσω πρέπει να πηγαίνουμε; Ντροπή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής