E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βάνα Μπάρμπα: «Δε γίνεται το Καλλιμάρμαρο να είναι μέσα στην τσίκνα»

Η Βάνα Μπάρμπα τόνισε ότι σέβεται τους μικροπωλητές και τη δουλειά τους, αλλά εξέφρασε την ενόχλησή της με το θέαμα έξω από το Καλλιμάρμαρο

Δημοσίευση 26/5/2024 | 19:35

Βάνα Μπάρμπα: «Δε γίνεται το Καλλιμάρμαρο να είναι μέσα στην τσίκνα»

Την αντίδραση της Βάνας Μπάρμπα προκάλεσε η παρουσία πάγκων μικροπωλητών με φαγητά έξω από το Καλλιμάρμαρο κατά τη συναυλία των Πυξ Λαξ. Η Βάνα Μπάρμπα ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με φόντο το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Καθισμένη σε ένα παγκάκι, η Βάνα Μπάρμπα ευχαρίστησε αρχικά όσους της έστειλαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάvατο της μητέρας της. Στη συνέχεια, τόνισε ότι σέβεται τους μικροπωλητές και τη δουλειά τους, αλλά εξέφρασε την ενόχλησή της με το θέαμα έξω από το Καλλιμάρμαρο.

Η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση σας, σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλες αυτές τις μέρες, όμως σήμερα νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για να πω κάτι που είδαμε χθες το εδώ στο Καλλιμάρμαρο».

Προς Θεού μη θεωρήσει κανείς ότι είμαστε εναντίον των μικροπωλητών. Είναι εξαιρετικοί, μεγαλώσαμε στην επαρχία, μεγαλώσαμε σε πανηγύρια, αγαπάμε τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά, όμως οι ιθύνοντες πρέπει να καταλάβουν να ξεχωρίζουν την ήρα από το στάχυ. Δε γίνεται το Καλλιμάρμαρο χθες να 'ναι στην τσίκνα, τα λουκάνικα τα σουβλάκια… Να έρχονται ξένοι τουρίστες και να βλέπουν αυτό το υπέροχο εθνικό μνημείο και μπροστά να είναι όλο αυτό.

Υπήρχαν πολύ ωραία δομημένα τα περίπτερα που είχαν τα ψυγεία, ανθρώπινα και πολιτισμένα. Για ποιο λόγο να γίνει αυτό χθες; Ντρεπόμασταν που το βλέπαμε. Ντρεπόμασταν ως Έλληνες. Γιατί; Αυτοί που είναι ιθύνοντες για το Καλλιμάρμαρο, λίγο προσοχή ρε παιδιά. Σκεφτείτε τώρα έναν ξένο τουρίστα που έρχεται να δει το Καλλιμάρμαρο, που έρχονται από το πρωί μέχρι το βράδυ για να δούνε αυτό το υπέροχο μνημείο. Έλεος πια. Τόσο πίσω πρέπει να πηγαίνουμε; Ντροπή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Netflix εξαγοράζει τη Warner Bros. και την HBO σε συμφωνία ‑ μαμούθ

Media 05.12.2025
Ανατρέπεται ο χάρτης της παγκόσμιας ψυχαγωγίας

Βίκυ Βολιώτη: Ήταν πολύ αυτονόητη για μένα η υιοθεσία. Ίσως να φοβόμουν και την εγκυμοσύνη

Tabloid 05.12.2025
Η Βίκυ Βολιώτη μιλά για την υιοθετημένη κόρη της και το πώς την άλλαξε

Ο Τζακ Νίκολσον αγκαλιά με τα δύο παιδιά του – Η σπάνια εμφάνιση του 88χρονου ηθοποιού

Tabloid 05.12.2025
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του στο Instagram

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά στον Τάσο Ξιαρχό: Γιατί θεωρείται κακό το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι;

Tabloid 05.12.2025
Αν εγώ σε κράζω επειδή εσύ τραγουδάς σε πανηγύρια, δεν φταίω, είχε πει ο χορογράφος για την τραγουδίστρια και άλλοτε φίλη του

Νέα Ζηλανδία: Γλάρος τραυμάτισε δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση – Δείτε βίντεο

Παράξενα 05.12.2025
Το βίντεο έγινε viral μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα

Εβελίνα Σκίτσκο για τη μάχη με τον καρκίvo: «Αγνοούσα τα έντονα συμπτώματα, έκανα έναν χρόνο να πάω στον γιατρό»

Tabloid 05.12.2025
Tην Εβελίνα Σκίτσκο φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου στο Buongiorno η Φαίη Σκορδά