E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Λύγισε» η viral μαμά των social media Έλενα Χαραλαμπούδη: «Τον έχω χάσει εδώ και χρόνια, έχω σταματήσει να μετράω»

Η ηθοποιός, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/5 καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες»

Δημοσίευση 26/5/2024 | 12:53

«Λύγισε» η viral μαμά των social media Έλενα Χαραλαμπούδη: «Τον έχω χάσει εδώ και χρόνια, έχω σταματήσει να μετράω»

Η Έλενα Χαραλαμπούδη, η viral μαμά των social media έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τα βίντεό της στα οποία παρουσιάζει με τον δικό της τρόπο τύπους και συμπεριφορές μαμάδες που όλοι έχουμε συναντήσει στην καθημερινότητά μας.

Η ηθοποιός, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/5 καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μέσα σε όλα μίλησε για τον σύντροφό της, Λάζαρο και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της με την αναφορά στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Ειδικότερα, η Έλενα Χαραλαμπούδη σημείωσε για τον σύντροφο της, Λάζαρο πως «πατάει πάρα πολύ γερά στα πόδια του. Στην αρχή της σχέσης μας, οι φίλες μου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ταιριάξαμε. Ακόμα και όταν έμεινα έγκυος, η μαμά μου ήταν σε φάση… «Είσαι σίγουρη; Είσαι εντάξει με αυτό;». Τους φάνηκε πολύ παράξενο το γεγονός ότι ο Λάζαρος ήταν ένας πολύ σταθερός χαρακτήρας, με μια πολύ σταθερή δουλειά και σταθερό πνεύμα».

«Μήπως σου θύμιζε κάποιον; Μήπως σου θύμιζε τον μπαμπά σου» αναρωτήθηκε τότε ο Τάσος Ιορδανίδης για να συγκινηθεί η καλεσμένη του και να δηλώσει τα εξής. «Αχ τώρα, τι μου κάνεις! Η αλήθεια είναι ότι ο μπαμπάς μου ήταν ένας πάρα πολύ σταθερός χαρακτήρας. πολύ αερικό με μια άλλη οπτική αλλά ήταν ένας πάρα πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Τον έχω χάσει εδώ και έναν χρόνο, ενάμιση, δύο… Δεν ξέρω, έχω σταματήσει να μετράω».

«Οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί και οι δύο, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πάρει αυτή την ανατροφή. Ναι, ο Λάζαρος έχει πάρα πολλά στοιχεία από τον μπαμπά μου και τα καλά του και τα άσχημα του. Δηλαδή μου τον θυμίζει σε πάρα πολλά πράγματα, κυρίως σε αυτόν τον αυθορμητισμό του» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Έλενα Χαραλαμπούδη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατέκτησε Ολυμπιακό μετάλλιο τρία χρόνια μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Tabloid 19.02.2026
Ποια είναι η Piper Gilles που τα έβαλε με καρκίνο των ωοθηκών

Γενέθλια στον αέρα για τον Αντώνη Κανάκη

Tabloid Χτες
Η έκπληξη και το δώρο του Γιάννη Σερβετά

Ιαπωνία: Συγκινεί το κοινό σε όλο τον κόσμο η ιστορία της ορφανής μαϊμούς με το λούτρινο

Social Χτες
Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2025, όταν η μητέρα της Punch-kun την εγκατέλειψε μετά την γέννηση της

Margot Robbie: Χορεύει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και γίνεται viral

Social Χτες
Το στιγμιότυπο από την τελευταία ημέρα γυρισμάτων σαρώνει στα social media, την ώρα που η νέα ταινία φαίνεται να σπάει τα ταμεία

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρα του για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Περιμένω να γυρίσεις»

Tabloid Χτες
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον πόνο μου»

Tabloid Χτες
Οι αναρτήσεις που έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Super Κική: Μετά το τριώροφο της επιχείρησής της, μας δείχνει το νέο της «χλιδάτο» σπίτι

Tabloid Χτες
Μετά τη μετακόμιση της επιχείρησής της σε τριώροφο κτήριο, η Super Κική ανοίγει την πόρτα του νέου της υπερπολυτελούς σπιτιού στο TikTok

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid Χτες
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid Χτες
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid Χτες
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Προχτές
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Προχτές
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε