E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Λύγισε» η viral μαμά των social media Έλενα Χαραλαμπούδη: «Τον έχω χάσει εδώ και χρόνια, έχω σταματήσει να μετράω»

Η ηθοποιός, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/5 καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες»

Δημοσίευση 26/5/2024 | 12:53

«Λύγισε» η viral μαμά των social media Έλενα Χαραλαμπούδη: «Τον έχω χάσει εδώ και χρόνια, έχω σταματήσει να μετράω»

Η Έλενα Χαραλαμπούδη, η viral μαμά των social media έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τα βίντεό της στα οποία παρουσιάζει με τον δικό της τρόπο τύπους και συμπεριφορές μαμάδες που όλοι έχουμε συναντήσει στην καθημερινότητά μας.

Η ηθοποιός, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/5 καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μέσα σε όλα μίλησε για τον σύντροφό της, Λάζαρο και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της με την αναφορά στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Ειδικότερα, η Έλενα Χαραλαμπούδη σημείωσε για τον σύντροφο της, Λάζαρο πως «πατάει πάρα πολύ γερά στα πόδια του. Στην αρχή της σχέσης μας, οι φίλες μου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ταιριάξαμε. Ακόμα και όταν έμεινα έγκυος, η μαμά μου ήταν σε φάση… «Είσαι σίγουρη; Είσαι εντάξει με αυτό;». Τους φάνηκε πολύ παράξενο το γεγονός ότι ο Λάζαρος ήταν ένας πολύ σταθερός χαρακτήρας, με μια πολύ σταθερή δουλειά και σταθερό πνεύμα».

«Μήπως σου θύμιζε κάποιον; Μήπως σου θύμιζε τον μπαμπά σου» αναρωτήθηκε τότε ο Τάσος Ιορδανίδης για να συγκινηθεί η καλεσμένη του και να δηλώσει τα εξής. «Αχ τώρα, τι μου κάνεις! Η αλήθεια είναι ότι ο μπαμπάς μου ήταν ένας πάρα πολύ σταθερός χαρακτήρας. πολύ αερικό με μια άλλη οπτική αλλά ήταν ένας πάρα πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Τον έχω χάσει εδώ και έναν χρόνο, ενάμιση, δύο… Δεν ξέρω, έχω σταματήσει να μετράω».

«Οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί και οι δύο, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πάρει αυτή την ανατροφή. Ναι, ο Λάζαρος έχει πάρα πολλά στοιχεία από τον μπαμπά μου και τα καλά του και τα άσχημα του. Δηλαδή μου τον θυμίζει σε πάρα πολλά πράγματα, κυρίως σε αυτόν τον αυθορμητισμό του» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Έλενα Χαραλαμπούδη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 23.05.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left Χτες
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left Χτες
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz Χτες
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left Χτες
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»