E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Λύγισε» η viral μαμά των social media Έλενα Χαραλαμπούδη: «Τον έχω χάσει εδώ και χρόνια, έχω σταματήσει να μετράω»

Η ηθοποιός, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/5 καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες»

Δημοσίευση 26/5/2024 | 12:53

«Λύγισε» η viral μαμά των social media Έλενα Χαραλαμπούδη: «Τον έχω χάσει εδώ και χρόνια, έχω σταματήσει να μετράω»

Η Έλενα Χαραλαμπούδη, η viral μαμά των social media έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τα βίντεό της στα οποία παρουσιάζει με τον δικό της τρόπο τύπους και συμπεριφορές μαμάδες που όλοι έχουμε συναντήσει στην καθημερινότητά μας.

Η ηθοποιός, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/5 καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μέσα σε όλα μίλησε για τον σύντροφό της, Λάζαρο και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της με την αναφορά στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Ειδικότερα, η Έλενα Χαραλαμπούδη σημείωσε για τον σύντροφο της, Λάζαρο πως «πατάει πάρα πολύ γερά στα πόδια του. Στην αρχή της σχέσης μας, οι φίλες μου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ταιριάξαμε. Ακόμα και όταν έμεινα έγκυος, η μαμά μου ήταν σε φάση… «Είσαι σίγουρη; Είσαι εντάξει με αυτό;». Τους φάνηκε πολύ παράξενο το γεγονός ότι ο Λάζαρος ήταν ένας πολύ σταθερός χαρακτήρας, με μια πολύ σταθερή δουλειά και σταθερό πνεύμα».

«Μήπως σου θύμιζε κάποιον; Μήπως σου θύμιζε τον μπαμπά σου» αναρωτήθηκε τότε ο Τάσος Ιορδανίδης για να συγκινηθεί η καλεσμένη του και να δηλώσει τα εξής. «Αχ τώρα, τι μου κάνεις! Η αλήθεια είναι ότι ο μπαμπάς μου ήταν ένας πάρα πολύ σταθερός χαρακτήρας. πολύ αερικό με μια άλλη οπτική αλλά ήταν ένας πάρα πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Τον έχω χάσει εδώ και έναν χρόνο, ενάμιση, δύο… Δεν ξέρω, έχω σταματήσει να μετράω».

«Οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί και οι δύο, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πάρει αυτή την ανατροφή. Ναι, ο Λάζαρος έχει πάρα πολλά στοιχεία από τον μπαμπά μου και τα καλά του και τα άσχημα του. Δηλαδή μου τον θυμίζει σε πάρα πολλά πράγματα, κυρίως σε αυτόν τον αυθορμητισμό του» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Έλενα Χαραλαμπούδη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Λιάγκας: Στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα – Το πρώτο μήνυμά του

Tabloid 07.01.2026
Ατύχημα τον κράτησε εκτός «Πρωινού»

Βασιλική Ανδρίτσου: Η απάντηση για την απουσία του Ρήγα από την πρεμιέρα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Tabloid 07.01.2026
Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», δύο ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

Μπαμπάς για δεύτερη φορά πασίγνωστος ηθοποιός

Tabloid 07.01.2026
Η πρώτη φωτό με το νεογέννητο

Η Ρία Ελληνίδου και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανταλλάσσουν καρδιές στο Instagram

Social 07.01.2026
Το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια και το πρώην μοντέλο είναι μαζί, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τις σχετικές φήμες

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά με τον Γιάνη Βαρουφάκη: «Έχουμε πάθει σοκ»

TV Buzz 07.01.2026
«Είναι ντροπή, επιτρέπεται αυτός ο λόγος;»

Χρυσή και αποκαλuπτική για περιοδικό η Σίντνεϊ Σουίνι, δείτε φωτογραφίες

Social 07.01.2026
Η 28χρονη ηθοποιός πόζαρε στον φακό του Tyrone Lebon φορώντας μόνο ένα κολιέ Chopard Haute Joaillerie

Eurovision: Τα ηχηρά ονόματα που έμειναν εκτός εθνικού τελικού

Media 07.01.2026
Ανάμεσά τους βρέθηκαν νέα πρόσωπα αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες

Πρόωρο τέλος για την Ελένη Τσολάκη στο «Πρωινό Σαββατοκύριακο» του ΑΝΤ1

TV Buzz 07.01.2026
Η Ελένη Τσολάκη βρίσκεται, σε συζητήσεις με το κανάλι

Από το πλατό στις φήμες: Το Hollywood μιλά για το πιο καυτό duo της στιγμής

Tabloid 07.01.2026
Χημεία που δεν κρύβεται: Είναι απλώς συνεργασία ή κάτι παραπάνω;

Σκιέρ μετέτρεψαν τα σκαλιά της Σακρ Κερ σε πίστα σκι – Δείτε εντυπωσικά βίντεο από το χιονισμένο Παρίσι

Παράξενα Χτες
Πιστιρικάδες κάνουν σλάλομ με χιοπέδιλα στην Μονμάρτη