E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Λύγισε» η viral μαμά των social media Έλενα Χαραλαμπούδη: «Τον έχω χάσει εδώ και χρόνια, έχω σταματήσει να μετράω»

Η ηθοποιός, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/5 καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες»

Δημοσίευση 26/5/2024 | 12:53

«Λύγισε» η viral μαμά των social media Έλενα Χαραλαμπούδη: «Τον έχω χάσει εδώ και χρόνια, έχω σταματήσει να μετράω»

Η Έλενα Χαραλαμπούδη, η viral μαμά των social media έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τα βίντεό της στα οποία παρουσιάζει με τον δικό της τρόπο τύπους και συμπεριφορές μαμάδες που όλοι έχουμε συναντήσει στην καθημερινότητά μας.

Η ηθοποιός, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/5 καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μέσα σε όλα μίλησε για τον σύντροφό της, Λάζαρο και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της με την αναφορά στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Ειδικότερα, η Έλενα Χαραλαμπούδη σημείωσε για τον σύντροφο της, Λάζαρο πως «πατάει πάρα πολύ γερά στα πόδια του. Στην αρχή της σχέσης μας, οι φίλες μου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ταιριάξαμε. Ακόμα και όταν έμεινα έγκυος, η μαμά μου ήταν σε φάση… «Είσαι σίγουρη; Είσαι εντάξει με αυτό;». Τους φάνηκε πολύ παράξενο το γεγονός ότι ο Λάζαρος ήταν ένας πολύ σταθερός χαρακτήρας, με μια πολύ σταθερή δουλειά και σταθερό πνεύμα».

«Μήπως σου θύμιζε κάποιον; Μήπως σου θύμιζε τον μπαμπά σου» αναρωτήθηκε τότε ο Τάσος Ιορδανίδης για να συγκινηθεί η καλεσμένη του και να δηλώσει τα εξής. «Αχ τώρα, τι μου κάνεις! Η αλήθεια είναι ότι ο μπαμπάς μου ήταν ένας πάρα πολύ σταθερός χαρακτήρας. πολύ αερικό με μια άλλη οπτική αλλά ήταν ένας πάρα πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Τον έχω χάσει εδώ και έναν χρόνο, ενάμιση, δύο… Δεν ξέρω, έχω σταματήσει να μετράω».

«Οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί και οι δύο, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πάρει αυτή την ανατροφή. Ναι, ο Λάζαρος έχει πάρα πολλά στοιχεία από τον μπαμπά μου και τα καλά του και τα άσχημα του. Δηλαδή μου τον θυμίζει σε πάρα πολλά πράγματα, κυρίως σε αυτόν τον αυθορμητισμό του» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Έλενα Χαραλαμπούδη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το χιουμοριστικό βίντεο της Ρένας Μόρφη, κάλεσε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους να... βρουν πόσα μπότοξ έχει κάνει

E-Daily 3.Left 20.05.2026
Η τραγουδίστρια φαίνεται να κάνει αστείες γκριμάτσες για να διαπιστωθεί, αν έχει παρέμβει στο πρόσωπό της

Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το πρόωρο τέλος του

E-Daily 3.Left 20.05.2026
Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου και τον μερικό ακρωτηριασμό του ποδιού του

Αιμίλιος Χειλάκης: Το ρουσφέτι υγείας που ζήτησε απ’ τον Αδωνι Γεωργιάδη

E-Daily 3.Left 20.05.2026
Για τον Αλέξη Τσίπρα, την Αριστερά αλλά και το ρουσφέτι μίλησαν το βράδυ της Τρίτης (19/5) ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα

Γιώργος Λιάγκας για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Ακόμα κι αν σταματήσω που είναι πιθανό, δε θα βγω ποτέ να πω γιατί σταμάτησα»

E-Daily 3.Left 20.05.2026
Στο τηλεοπτικό του μέλλον αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1

Ελεονώρα Μελέτη: Το τρυφερό βίντεο για την επέτειο της σχέσης της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Tabloid 20.05.2026
Με ένα τρυφερό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γιόρτασε η Ελεονώρα Μελέτη την 9η επέτειο της σχέσης της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη

Κάιλι Μινόγκ: Διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο ‑ «Ευτυχώς τα κατάφερα»

E-Daily 3.Left 20.05.2026
Σε νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, η 57χρονη δήλωσε ότι «τα κατάφερε ξανά» αναφερόμενη στη μάχη που είχε δώσει και το 2005 με τον καρκίνο του μαστού

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

E-Daily 3.Left 20.05.2026
Το σπαρακτικό μήνυμα για τον θάνατο του πατέρα του

«Τελικά το δισκοπότηρο δεν ήταν από χρυσό»: Διαγωνιζόμενος στο Cash or Trash αποχώρησε δηλώνοντας θύμα απάτης

E-Daily 3.Left 20.05.2026
Ο εκτιμητής εξήγησε στον παίκτη ότι το δισκοπότηρο που παρουσίασε δεν ήταν φτιαγμένο από χρυσό, ασήμι και πολύτιμες πέτρες

Ημίγυμνη στα 60 της η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, δίνει συμβουλές για τις καλύτερες φωτογραφίες με μαγιό

E-Daily 3.Left 20.05.2026
Ξαπλωμένη ανάμεσα σε κίτρινα λουλούδια, η Χάρλεϊ φόρεσε ένα ίδιου χρώματος μονοκίνι

Lily Collins στη Μύκονο: Η συμπεριφορά ντίβας που έχει κάνει αίσθηση στο νησί

E-Daily 3.Left 20.05.2026
Η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» γυρίζει στη Μύκονο αλλά η στάση της απέναντι σε κατοίκους και συνεργάτες έχει γίνει το κεντρικό θέμα συζήτησης