E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κόλαφος» ο Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Ήταν ένα τίποτα ... Έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση»

«Διαφωνήσαμε, γιατί αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μην είναι συνεπής στη δουλειά του»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/5/2024 | 18:19

«Κόλαφος» ο Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Ήταν ένα τίποτα ... Έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση»

Το δικό του σχόλιο για την πολυσυζητημένη υπόθεση του Γιώργου και της Βάσως Μαζωνάκη έκανε ο Νίκος Μουρατίδης. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, που συνεργάστηκε στενά με τον τραγουδιστή στα πρώτα του βήματα στη μουσική, περιέγραψε τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας τους, ενώ έριξε και τα «βέλη» του προς την αδελφή του καλλιτέχνη ως προς το θέμα του management.

«Είμαι ο άνθρωπος που το καλοκαίρι του 1992 ανακάλυψα τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πάτρα. Ήταν ένα τίποτα, ένα παιδί 20 ετών που τραγουδούσε εκεί σε ένα μαγαζί. Τον πήρα στην Αθήνα και του έκανα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία. Του σχεδίασα όλη την πορεία και τον έκανα από το μηδέν super star», περιγράφει ο Νίκος Μουρατίδης.

«Η οικογένειά του τότε δεν ανακατευόταν, έκανα ό,τι ήθελα σε συνεννόηση με τον Γιώργο πάντα. Ήμουν από πίσω του σαν το σκυλί. Του έκανα ένα μεγάλο training, τον πήγαινα θέατρο, σινεμά, του έβαζα να ακούσει δίσκους. Έπαιρνε ο Μαζωνάκης τηλέφωνο τη μάνα του και της έλεγε: πεινάω. Εκείνη του τηγάνιζε τη μπριζόλα και την έστελνε με το ταξί ασυνόδευτο», αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός παραγωγός για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Η Βάσω Μαζωνάκη δεν έγινε ποτέ μάνατζερ του Γιώργου. Τον πήρε έτοιμο super star και του σήκωνε απλά τα τηλέφωνα, αυτό. Η δουλειά του μάνατζερ είναι μεγάλη υπόθεση, χτίζουν καριέρες οι μάνατζερ», ξεκαθάρισε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Αυτό που με γοήτευσε σε εκείνον ήταν η φωνή του. Δούλευε τα Σαββατοκύριακα σε μία χασαποταβέρνα και όταν πήγε μία μέρα στη Μαρινέλλα της είπε: χαίρω πολύ, συνάδελφος. Εκεί είπα: αυτός θα γίνει σίγουρα», παραδέχεται σε άλλο σημείο.

«Εγώ έκανα αυτό που ήθελα, τον έκανα πρώτο όνομα. Διαφωνήσαμε όμως σε πράγματα που έκανε στη ζωή του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μη μπορεί να είναι συνεπής στη δουλειά του. Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση όμως. Του έστειλα ένα πατρικό γράμμα που τον καλούσα να διαλέξει. Δεν διάλεξε εμένα, του την «έπεσαν» διάφοροι επιτήδειοι μετά να συνεργαστούν μαζί του και έτσι πήρε τη Βάσω να του σηκώνει τα τηλέφωνα», αποκάλυψε για τη μεταξύ τους συνεργασία ο Νίκος Μουρατίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εθεάθησαν να φιλιουνται με πάθος στο Coachella: Το νέο ζευγάρι που γεννήθηκε στο Coachella;

Tabloid 16.04.2026
Οι φήμες για ένα νέο, πιθανό ειδύλλιο στο Χόλιγουντ έχουν πάρει φωτιά

Μαρίζα Κωχ: «Είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι» ‑ Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Η Μαρίζα Κωχ αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, που την κρατά μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Ναταλία Αργυράκη: «Πάλεψα πολύ όλη αυτή τη χρονιά να υποστηρίξω την επιλογή που έκανα»

Tabloid Χτες
«Αν μια κακία, που δεν αποσκοπεί πουθενά, θεωρείται γνώμη... όχι, δεν θα την θεωρήσω γνώμη», ξεκαθάρισε

Η Μαντόνα επιστρέφει: Ανακοίνωσε το «Confessions on a Dance Floor 2» μέσω Instagram

Tabloid Χτες
Η Μαντόνα προκάλεσε «σεισμό» στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ώρες, ανακοινώνοντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ!

Ερωτευμένος ο Αναστάσης Ροϊλός: Ποια είναι η γνωστή ηθοποιός που διατηρεί σχέση εδώ και 2 χρόνια

Tabloid Χτες
Ο Αναστάσης Ροϊλός φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο μίας γοητευτικής ηθοποιού, η οποία έχει εμφανιστεί σε διάφορες επιτυχημένες σειρές στην τηλεόραση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θα με πάει πίσω επαγγελματικά το να μετακομίσω στα Χανιά»

Tabloid Χτες
Η αθλητικογράφος μίλησε για την επιθυμία της να ζήσει στο νησί με την οικογένειά της μέσα στα επόμενα χρόνια

Κλέλια Ανδριολάτου: Απαντά για τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Tabloid Χτες
Την Κλέλια Ανδριολάτου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και η δημοσιογράφος, Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Έγκυος η Λίλα Μπακλέση: Το τρυφερό βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Tabloid Χτες
Την πιο όμορφη στιγμή στη ζωή της βιώνει η Λίλα Μπακλέση, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία ενώ έκανε ηλιοθεραπεία

Social Χτες
«Το καλύτερο μακιγιάζ είναι του ήλιου και της καλής διάθεσης»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αποχώρησε από το Happy Day μετά το λιποθυμικό επεισόδιο του Γιώργου Μυλωνάκη

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος αποχώρησε από την εκπομπή όταν ενημερώθηκε ότι ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Η Δώρα Παντέλη με φλοράλ μπικίνι αναπολεί τις διακοπές στην Πάρο

Social Χτες
«Χωρίς σχέδιο, μόνο συναισθήματα» έγραψε η Δώρα Παντέλη στην ανάρτησή της στο Instagram