E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κόλαφος» ο Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Ήταν ένα τίποτα ... Έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση»

«Διαφωνήσαμε, γιατί αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μην είναι συνεπής στη δουλειά του»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/5/2024 | 18:19

«Κόλαφος» ο Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Ήταν ένα τίποτα ... Έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση»

Το δικό του σχόλιο για την πολυσυζητημένη υπόθεση του Γιώργου και της Βάσως Μαζωνάκη έκανε ο Νίκος Μουρατίδης. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, που συνεργάστηκε στενά με τον τραγουδιστή στα πρώτα του βήματα στη μουσική, περιέγραψε τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας τους, ενώ έριξε και τα «βέλη» του προς την αδελφή του καλλιτέχνη ως προς το θέμα του management.

«Είμαι ο άνθρωπος που το καλοκαίρι του 1992 ανακάλυψα τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πάτρα. Ήταν ένα τίποτα, ένα παιδί 20 ετών που τραγουδούσε εκεί σε ένα μαγαζί. Τον πήρα στην Αθήνα και του έκανα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία. Του σχεδίασα όλη την πορεία και τον έκανα από το μηδέν super star», περιγράφει ο Νίκος Μουρατίδης.

«Η οικογένειά του τότε δεν ανακατευόταν, έκανα ό,τι ήθελα σε συνεννόηση με τον Γιώργο πάντα. Ήμουν από πίσω του σαν το σκυλί. Του έκανα ένα μεγάλο training, τον πήγαινα θέατρο, σινεμά, του έβαζα να ακούσει δίσκους. Έπαιρνε ο Μαζωνάκης τηλέφωνο τη μάνα του και της έλεγε: πεινάω. Εκείνη του τηγάνιζε τη μπριζόλα και την έστελνε με το ταξί ασυνόδευτο», αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός παραγωγός για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Η Βάσω Μαζωνάκη δεν έγινε ποτέ μάνατζερ του Γιώργου. Τον πήρε έτοιμο super star και του σήκωνε απλά τα τηλέφωνα, αυτό. Η δουλειά του μάνατζερ είναι μεγάλη υπόθεση, χτίζουν καριέρες οι μάνατζερ», ξεκαθάρισε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Αυτό που με γοήτευσε σε εκείνον ήταν η φωνή του. Δούλευε τα Σαββατοκύριακα σε μία χασαποταβέρνα και όταν πήγε μία μέρα στη Μαρινέλλα της είπε: χαίρω πολύ, συνάδελφος. Εκεί είπα: αυτός θα γίνει σίγουρα», παραδέχεται σε άλλο σημείο.

«Εγώ έκανα αυτό που ήθελα, τον έκανα πρώτο όνομα. Διαφωνήσαμε όμως σε πράγματα που έκανε στη ζωή του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μη μπορεί να είναι συνεπής στη δουλειά του. Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση όμως. Του έστειλα ένα πατρικό γράμμα που τον καλούσα να διαλέξει. Δεν διάλεξε εμένα, του την «έπεσαν» διάφοροι επιτήδειοι μετά να συνεργαστούν μαζί του και έτσι πήρε τη Βάσω να του σηκώνει τα τηλέφωνα», αποκάλυψε για τη μεταξύ τους συνεργασία ο Νίκος Μουρατίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Celebrity Stories 16.02.2026
Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz Χτες
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz Χτες
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid Χτες
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid Χτες
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories Χτες
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Προχτές
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας