E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Κόλαφος» ο Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Ήταν ένα τίποτα ... Έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση»

«Διαφωνήσαμε, γιατί αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μην είναι συνεπής στη δουλειά του»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/5/2024 | 18:19

«Κόλαφος» ο Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Ήταν ένα τίποτα ... Έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση»

Το δικό του σχόλιο για την πολυσυζητημένη υπόθεση του Γιώργου και της Βάσως Μαζωνάκη έκανε ο Νίκος Μουρατίδης. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, που συνεργάστηκε στενά με τον τραγουδιστή στα πρώτα του βήματα στη μουσική, περιέγραψε τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας τους, ενώ έριξε και τα «βέλη» του προς την αδελφή του καλλιτέχνη ως προς το θέμα του management.

«Είμαι ο άνθρωπος που το καλοκαίρι του 1992 ανακάλυψα τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πάτρα. Ήταν ένα τίποτα, ένα παιδί 20 ετών που τραγουδούσε εκεί σε ένα μαγαζί. Τον πήρα στην Αθήνα και του έκανα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία. Του σχεδίασα όλη την πορεία και τον έκανα από το μηδέν super star», περιγράφει ο Νίκος Μουρατίδης.

«Η οικογένειά του τότε δεν ανακατευόταν, έκανα ό,τι ήθελα σε συνεννόηση με τον Γιώργο πάντα. Ήμουν από πίσω του σαν το σκυλί. Του έκανα ένα μεγάλο training, τον πήγαινα θέατρο, σινεμά, του έβαζα να ακούσει δίσκους. Έπαιρνε ο Μαζωνάκης τηλέφωνο τη μάνα του και της έλεγε: πεινάω. Εκείνη του τηγάνιζε τη μπριζόλα και την έστελνε με το ταξί ασυνόδευτο», αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός παραγωγός για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Η Βάσω Μαζωνάκη δεν έγινε ποτέ μάνατζερ του Γιώργου. Τον πήρε έτοιμο super star και του σήκωνε απλά τα τηλέφωνα, αυτό. Η δουλειά του μάνατζερ είναι μεγάλη υπόθεση, χτίζουν καριέρες οι μάνατζερ», ξεκαθάρισε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Αυτό που με γοήτευσε σε εκείνον ήταν η φωνή του. Δούλευε τα Σαββατοκύριακα σε μία χασαποταβέρνα και όταν πήγε μία μέρα στη Μαρινέλλα της είπε: χαίρω πολύ, συνάδελφος. Εκεί είπα: αυτός θα γίνει σίγουρα», παραδέχεται σε άλλο σημείο.

«Εγώ έκανα αυτό που ήθελα, τον έκανα πρώτο όνομα. Διαφωνήσαμε όμως σε πράγματα που έκανε στη ζωή του, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μη μπορεί να είναι συνεπής στη δουλειά του. Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση όμως. Του έστειλα ένα πατρικό γράμμα που τον καλούσα να διαλέξει. Δεν διάλεξε εμένα, του την «έπεσαν» διάφοροι επιτήδειοι μετά να συνεργαστούν μαζί του και έτσι πήρε τη Βάσω να του σηκώνει τα τηλέφωνα», αποκάλυψε για τη μεταξύ τους συνεργασία ο Νίκος Μουρατίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τάσος Ιορδανίδης: Πέρασα 3,5 μήνες πάρα πολύ δύσκολα σε οικογενειακό επίπεδο λόγω θέματος υγείας

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Πάνω από όλα να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα έρχονται, δήλωσε ο ηθοποιός

Γιώργος Θεοφάνους για Θεοδωρίδου: Δεν διαφωνώ με την καλλιτέχνιδα Νατάσα, αλλά με τον άνθρωπο

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Είμαι τόσο υπερήφανος που είπε τα τραγούδια μου, κανείς δεν θα τα έλεγε τόσο ωραία, σχολίασε ο συνθέτης και στιχουργός

Ελένη Καρακάση για τη διαδικασία αναδοχής παιδιού: Έχει μέρα νύχτα χαρά και κλάμα, θέλει πολλή δουλειά

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Έχει όλο αυτό το σκαμπανέβασμα που έχει μια γυναίκα στην εγκυμοσύνη, είπε η ηθοποιός

ΜΕΤ GALA: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Υπερπαραγωγές που θα συζητάμε για καιρό

H Olivia Wilde δίνει μαθήματα διαχείρησης...social media: Πώς απάντησε στα χειρότερα σχόλια χρηστών

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Φρανσίσκο

Τα κράτησε από το Rocky και ζουν ακόμη μαζί του: Η απίθανη ιστορία του Stallone που συγκινεί τους fans

E-Daily 3.Left 05.05.2026
Δύο μικρές χελώνες από μια σκηνή του 1976 έγιναν οι πιο πιστοί σύντροφοι του σταρ σχεδόν μισό αιώνα μετά

Κηδεία στην Ταϊλάνδη έγινε viral, 58χρονος είχε ζητήσει αποχαιρετισμό με πάρτι και χορεύτριες ‑ Δείτε βίντεο

Παράξενα Χτες
Η τελετή περιλάμβανε μουσική και χορεύτριες γύρω από το φέρετρο, δημιουργώντας μια εικόνα που διέφερε αισθητά από τις παραδοσιακές κηδείες

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δήλωσε ένοχη για επικίνδυνη οδήγηση για να αποφύγει τη φυλακή

E-Daily 3.Left Χτες
Είχε συλληφθεί με την υποψία οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών

Η Σίντνεϊ Σουίνι δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της 28χρονης ηθοποιού με τον 44χρονο μάνατζερ έγινε γνωστή τον περασμένο Σεπτέμβριο

Η Αφροδίτη Χατζημηνά αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα: «Έχω μία κόρη 4,5 ετών»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μου μοιάζει, μοιάζει στον πατέρα της», πρόσθεσε η τραγουδίστρια η οποία μεταμορφώθηκε σε Νατάσα Θεοδωρίδου

Κάμερον Ντίαζ: Μητέρα για τρίτη φορά στα 53 της – Η τρυφερή ανακοίνωση

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κάμερον Ντίαζ και ο σύζυγός της Μπέντζι Μάντεν έγιναν για τρίτη φορά γονείς

Οι stars που ΔΕΝ θα δεις στο Met Gala 2026: Μποϊκοτάζ, απαγορεύσεις και δημόσιες κόντρες

Celebrity Stories Χτες
Από πολιτικές εντάσεις μέχρι καυστικά σχόλια, ορισμένα μεγάλα ονόματα φαίνεται πως μένουν εκτός της πιο λαμπερής βραδιάς της μόδας