«Κόλαφος» ο Γρηγόρης Γκουντάρας στα social: «Σιχαίνομαι τα θλιβερά ανθρωπάκια»
Στο πλευρό της συζύγου του ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στο Instagram
Δημοσίευση 25/5/2024 | 13:00

Έξαλλος είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας με ανθρώπους που πιθανότατα ενόχλησαν τη σύζυγό του. Ο δημοσιογράφος που φέτος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου με ένα αιχμηρό σχόλιο τοποθετήθηκε υπέρ της συζύγου του.
Ανεβάζοντας μια παλαιότερη φωτογραφία στην οποία βρίσκεται πλάι στη Ναταλί Κάκαβα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:
«Και επειδή σιχαίνομαι τα θλιβερά ανθρωπάκια, τους υποκριτές, την αδικία, τις κακότροπες συμπεριφορές, τις ΚΛΙΚΕΣ και τους ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ανθρώπους, Ναταλί αστέρι μου, να χαμογελάς και να ξέρεις πως τώρα αρχίζουν τα ωραία. Πρώτα η υγεία μας (σωματική και ψυχική) και η οικογένεια μας. Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο».
View this post on Instagram
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι του
Tabloid
01.08.2023
Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βαρέθηκα να με παίρνει η εισπρακτική 15 τηλέφωνα τη μέρα»
E-Daily 3.Left
02.08.2023
Γρηγόρης Γκουντάρας για Αλευρά – Καλούτα: «Ανευροι, άχρωμοι, άοσμοι και έκαναν χοντρά λάθη»
E-Daily 3.Left
08.05.2024
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο κρυφός λόγος που δεν αποχωρίζεται το «φτηνό» βραχιολάκι της
E-Daily 3.Left
21.07.2026
Το χειροποίητο κόσμημα που φοράει η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε κάθε εμφάνισή της κρύβει μια βαθιά συναισθηματική ιστορία αγάπης και οικογενειακής στήριξης.
Γιατί η Victoria Beckham δεν πήγε στον γάμο της Mel C ενώ της έραψε το νυφικό;
E-Daily 3.Left
21.07.2026
Η ξεχωριστή κίνηση που έκανε για τη φίλη της
Νέα εφαρμογή real.gr: Ειδήσεις, Real FM 97.8 και AI συνόψεις σε ένα app
Media
Χτες
Η πλήρως ανανεωμένη εφαρμογή του real.gr είναι διαθέσιμη δωρεάν για iOS και Android, με προσωποποιημένες λειτουργίες και ζωντανό ραδιόφωνο.
Μέσι: Το συγκινητικό μήνυμά του μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ 2026
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο αρχηγός της Αργεντινής μίλησε για τον πόνο της ήττας, ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του και συνεχάρη την Ισπανία για την κατάκτηση του τροπαίου.
Η αντίδραση του Πικέ που έγινε viral όταν άκουσε να τραγουδάει τη Σακίρα στον τελικό του Μουντιάλ
E-Daily 3.Left
Χτες
Ο Ζεράρ Πικέ παρέμεινε αμετακίνητος και σοβαρός ενώ οι γιοι του χόρευαν με το τραγούδι της Σακίρα στον τελικό Ισπανίας-Αργεντινής.
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξύρισε τα μούσια του και έγινε αγνώριστος
E-Daily 3.Left
Χτες
Η Ρία Ελληνίδου αναλαμβάνει τον βασικό γυναικείο ρόλο στο νέο σχήμα του Αργυρού, παίρνοντας τη θέση που άφησε η Δέσποινα Βανδή.
Η Δανάη Μπάρκα χορεύει σε beach bar και αυτοσαρκάζεται
E-Daily 3.Left
Χτες
Πλήθος προβολών, likes και σχολίων μάζεψε γρήγορα το βίντεο
Η Στεφανία Γουλιώτη στην παραλία με μπικίνι ‑ δείτε τι έκανε στην άμμο
E-Daily 3.Left
Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε τέσσερα στιγμιότυπα από τις ακροβατικές ασκήσεις της στην παραλία, με χιουμοριστικό σχόλιο.
Η Δούκισσα Νομικού χόρεψε στην άκρη πισίνας με φόντο τη θάλασσα, δείτε βίντεο
E-Daily 3.Left
Χτες
Όταν είμαι εκτός πόλης, έγραψε το μοντέλο
Ποιο διάσημο ζευγάρι «έκαψε» τις εξέδρες του τελικού του Μουντιάλ 2026
Tabloid
Χτες
Το διάσημο ζευγάρι ανταλλάσσοντας φιλιά στη σουίτα του γηπέδου έκλεψε την παράσταση από τον αγωνιστικό χώρο.
Τηλεθέαση: Ο τελικός του Μουντιάλ «τίναξε» την ΕΡΤ1 στα ύψη – Τι νούμερα έγραψε ο αγώνας
Media
Χτες
Η μετάδοση του τελικού Ισπανίας – Αργεντινής από την ΕΡΤ1 κατέγραψε μέσο όρο 69,9% στο δυναμικό κοινό, με αιχμή το εντυπωσιακό 77,3%.
Η Έλενα Παπαρίζου με μαγιό που κόβει την ανάσα ‑ δείτε πώς χαλάρωσε το καλοκαίρι
TV Buzz
Χτες
Η τραγουδίστρια απόλαυσε τις διακοπές της σε beach bar με πισίνα στον Κάλαμο, παρέα με τον αδερφό και τον ανιψιό της.






