E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: «Έσβησε» η 33χρονη Μαριάννα Γκοτσοπούλου από σπάνια ασθένεια

Αφησε πίσω της ένα παιδί μόλις 18 μηνών

Δημοσίευση 23/5/2024 | 16:17

Πάτρα: «Έσβησε» η 33χρονη Μαριάννα Γκοτσοπούλου από σπάνια ασθένεια

Έσβησε για πάντα το φωτεινό χαμόγελο από το όμορφο πρόσωπο της αξιαγάπητης νηπιαγωγού Μαριάννας Γκοτσοπούλου.

Η χαρισματική εκπαιδευτικός το τελευταίο διάστημα έζησε έντονες θλίψεις αλλά και μεγάλη χαρά. Από τη μία έχασε πρόωρα τον πατέρα της, επίσης εκπαιδευτικό Παναγιώτη Γκοτσόπουλο, από την άλλη έφερε στον κόσμο τον γιο της Γιάννη, που σήμερα είναι μόλις 18 μηνών. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να τον απολαύσει και να τον δει να μεγαλώνει. Μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε γενναία, με θάρρος και αισιοδοξία τη μάχη με τη ασθένειά της από την οποία όμως νικήθηκε. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία το Πάσχα.


«Η Μαριάννα ήρθε ως αναπληρώτρια νηπιαγωγός για παράλληλη στήριξη στο νηπιαγωγείο μας. Ηταν ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια. Πολύ πρόσχαρη, άψογη επαγγελματίας, πολύ φιλική, χαμογελαστή, βοηθητική προς όλους τους συναδέλφους. Ενα πολύ καλό και φωτεινό πλάσμα. Ηταν Ανθρωπος με όλη την έννοια της λέξεως. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην την αγαπήσει. Η απώλειά της είναι για εμάς βαρύ πλήγμα» μας είπε η συνάδελφός της και προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Βελιτσών Ειρήνη Χειμωνά.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας αναφέρει: «Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τη συναδέλφισσα αναπληρώτρια νηπιαγωγό Μαριάννα Γκοτσοπούλου, κόρη του αείμνηστου συνάδελφου Παναγιώτη Γκοτσόπουλου, η οποία έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 33 ετών χάνοντας τη γενναία μάχη που έδωσε με τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετώπιζε, αφήνοντας πίσω ένα παιδί μόλις 18 μηνών! Η Μαριάννα υπηρετούσε στο Νηπιαγωγείο των Βελιτσών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον μονάκριβο γιο της Ιωάννη, τον σύζυγό της Ανδρέα, λοιπούς οικείους της και συναδέλφους που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Λόρα είναι στην Αθήνα»: Ο λόγος που δεν ταξιδεύουν οι γονείς της στην πρωτεύουσα

Ελλάδα 17.01.2026
Για ένατη συνεχόμενη ημέρα παραμένει αγνοούμενη η 16χρονη

Τρεις Ιεράρχες 2026: Έτσι θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Ελλάδα 17.01.2026
Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα λάβουν μέρος στον εκκλησιασμό.

Απίστευτο περιστατικό στους Αγ. Αναργύρους: Ρομά έκλεψε οστά και ζητούσε λύτρα για να τα επιστρέψει

Ελλάδα 17.01.2026
Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Αγίων Αναργύρων έχει αναλάβει την προανάκριση.

Ολλανδία: Πρόσφυγες βίαζαν και κακοποιούσαν φοιτητές επί χρόνια

Κόσμος 17.01.2026
Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι η αστυνομία αδιαφόρησε

Μηνύσεις κατά παντός υπεύθυνου για το βίντεο με τα «γαλλικά», προανήγγειλε ο Ανεστίδης

Ελλάδα 17.01.2026
Με μηνύσεις ετοιμάζεται να απαντήσει ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης

Πιθανό ένα νέο black out στο FIR Αθηνών! Καμπανάκι κινδύνου από τον πρόεδρο των αεροελεγκτών

Ελλάδα 17.01.2026
Tο σύστημα είναι τόσο παλιό που δεν εγγυάται κάποιος τη λειτουργία του

Ψυχρή «εισβολή» από σήμερα – «Βουτιά» 8 βαθμών – Τα ύψη των χιονοπτώσεων

Καιρός 17.01.2026
Ραγδαία είναι η αλλαγή που θα παρουσιάσει από σήμερα, Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο καιρός.

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.