E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο όμιλος FSB διευρύνει τη διεθνή παρουσία του και έρχεται στην Αθήνα

Δημοσίευση 22/5/2024 | 16:37

Ο όμιλος FSB διευρύνει τη διεθνή παρουσία του και έρχεται στην Αθήνα
The Gypsy Queens

Ο Όμιλος FSB, μια ιταλική ομάδα ανεξάρτητων PR agencies με σταθερή διεθνή εμπειρία στους τομείς της μόδας, της πολυτέλειας, του design και του lifestyle, με χαρά ανακοινώνει ότι έρχεται στην Ελλάδα ανοίγοντας στην Αθήνα ένα νέο υποκατάστημα του agency Fasten Seat Belt.

Σε μια περίοδο αυξανόμενου ενδιαφέροντος στην luxury αγορά στην Ελλάδα, η Fasten Seat Belt αξιοποιεί την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί αυτή τη συνθήκη. Το άνοιγμα του νέου υποκαταστήματος στην Αθήνα σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στη διεθνή επέκταση του ομίλου FSB.

Έβελυν Καζαντζόγλου 

Andrea Reina, Χάρης Ντάβλας, Filippo Richeri, Cristina Rigamonti, Chiara Fornari, Gianluca Reina 

Elizabeth Farkas, Μαρίνα Βερνίκου 

Χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία της στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκδηλώσεων, η Fasten Seat Belt είναι διάσημη για τη δημιουργία δημιουργικών μορφών, πρωτότυπων παραγωγών και συναρπαστικών αφηγήσεων, προκειμένου να αξιοποιήσει κάθε ξεχωριστή πτυχή των brands. Αυτή η ειδίκευση επιτρέπει την εδραίωση σημαντικών συνδέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων και της ελληνικής αγοράς, εμπλουτίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών και διευρύνοντας τις ευκαιρίες επιτυχίας.

Τζοβάννα Βλαχάβα, Λία Μακρυγένη, Εύα Βλαχάβα 

Κοσμάς Κουμιανός, Χάρης Ντάβλας, Άρης Δούκας

Μαρία Φύλλα, Μαριάννα Κίκιζα, Τατιάνα Βάρδα, Χάρης Ντάβλας

Χάρης Ντάβλας, Μαρία Λεμονιά 

«Η αξεπέραστη γοητεία και ο εξαιρετικός πολιτιστικός πλούτος της Ελλάδας στον κόσμο της μόδας και της πολυτέλειας μας εμπνέουν. Σήμερα, η ελληνική αγορά και ολόκληρη η περιοχή της νότιας Ευρώπης αποτελούν ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για τα luxury brands. Με το άνοιγμα του νέου υποκαταστήματός μας στην Αθήνα, είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία και να συνεργαστούμε με τις επιχειρήσεις για να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες τους. Η Ελλάδα, με τη χιλιετή ιστορία της και τον εκλεπτυσμένο πολιτισμό της, παρέχει ένα μοναδικό πλαίσιο για την αριστεία στον τομέα και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτού και που θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δηλώνει ο Filippo Richeri Vivaldi Pasqua, CEO της Fasten Seat Belt, εταιρεία που ιδρύθηκε το 2009 με τους Gianluca και Andrea Reina.

Andrea Reina, Χάρης Ντάβλας, Filippo Richeri, Cristina Rigamonti, Chiara Fornari, Francesca Nicoli, Gianluca Reina

Σωτηρία Δημάκη

The Gypsy Queens 

Η εκδήλωση για το άνοιγμα του κεντρικού γραφείου της Fasten Seat Belt στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Pharaoh στην καρδιά της πόλης. Το πάρτι διοργάνωσε με επιτυχία η εταιρεία επικοινωνίας Davlas PR. Το «παρών» έδωσαν προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας και του luxury, εκπρόσωποι διεθνών brands, μοντέλα, ηθοποιοί και καλλιτέχνες.

 

Σχετικά με τη Fasten Seat Belt

Η Fasten Seat Belt, ιδρύθηκε το 2009 και υπό την ηγεσία του CEO Filippo Richeri Vivaldi Pasqua, αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες εκδηλώσεων στον τομέα του luxury και της μόδας. Η αποστολή της είναι να προσφέρει μια μοναδική και καινοτόμο οπτική του κόσμου των εκδηλώσεων, δημιουργώντας αποκλειστικές και κομψές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία και τις ξεχωριστές αξίες κάθε brand. Χάρη στο πρωτοποριακό της όραμα στον τομέα των εκδηλώσεων, η Fasten Seat Belt έχει κερδίσει τη φήμη στο να δημιουργεί ευκαιρίες που επιτρέπουν στα brands να εκφράσουν την ταυτότητά τους με μοναδικό τρόπο, εμπλέκοντας τους συμμετέχοντες σε εκπληκτικές εμπειρίες. Με εξειδίκευση στον κόσμο του luxury, κάθε εκδήλωση που διοργανώνει ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό και τις λεπτομέρειές της. Η Fasten Seat Belt διακρίνεται για την ανάπτυξη δημιουργικών μορφών, μη συμβατικών παραγωγών και νέων γλωσσών αφήγησης που συνδυάζουν εμπειρίες offline και online. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τη δημιουργία και παραγωγή εκδηλώσεων, εμπειρίες μάρκετινγκ λιανικής, στρατηγική IP και συμβουλευτική, καθώς και προσαρμοσμένες εμπειρίες.

 

Σχετικά με τον Όμιλο FSB

Ο Όμιλος FSB, μια ιταλική ομάδα ανεξάρτητων PR agencies με σταθερή εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, ιδρύθηκε το 2009 με έδρα το Μιλάνο. Με εξειδίκευση στους τομείς του luxury, της μόδας, της ομορφιάς, του design, του lifestyle και της ψυχαγωγίας, ο όμιλος συγκεντρώνει τα καλύτερα ταλέντα και τους κορυφαίους ειδικούς στην επικοινωνία και το μάρκετινγκ, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων και πολυδιάστατων υπηρεσιών, που κυμαίνονται από τη στρατηγική-συμβουλευτική, τις δημόσιες σχέσεις, το ψηφιακό μάρκετινγκ, τις εκδηλώσεις, το brand experience έως τη δημιουργικότητα και την παραγωγή. Αποτελείται από ένα σύνολο πρακτορείων, καθένα από τα οποία είναι κορυφαίο στον τομέα του, όπως οι Fasten Seat Belt, The Airline, Ready2Fly, Pilot Room, Take Off και Red•Eye. Ο όμιλος FSB λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια, μοιράζοντας τις αναπόσπαστες αξίες της αριστείας, της ποιότητας και της καινοτομίας, σε συνδυασμό με ένα τολμηρό και δημιουργικό όραμα που στοχεύει στη δημιουργία και στην παροχή εξατομικευμένων, σημαντικών εμπειριών όχι μόνο για τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και για τους ανθρώπους. www.fsbgroup.it

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναδείχθηκαν οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024

Better life 18.07.2024
Επιχείρηση της Χρονιάς η Metlen Energy & Metals

Απόλαυσε τέλεια, ανορθωμένη επιδερμίδα με το FOREO BEAR™ 2 go

Ομορφιά - Στυλ 18.07.2024
Εξερευνήστε την τέλεια αντιγηραντική ρουτίνα ομορφιάς με το FOREO BEAR™ 2 go και ταξιδέψτε χωρίς προβλήματα!

Ζω & τραγουδώ, Δεν εξαρτώμαι 2024: Η συναυλία που για 2η συνεχόμενη χρονιά, ηχηρά περνά το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Nαρκωτικών

Δράσεις 16.07.2024
Μια πρωτοβουλία του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου Νέου Ψυχικού (Μ.Ε.Ο.) και του ΚΕΘΕΑ Στροφή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Nαρκωτικών

Έφτασε η νέα στιλάτη συλλεκτική σειρά της essence, Hello Kitty!

Ομορφιά - Στυλ 15.07.2024
H συνεργασία που όλοι περιμέναμε είναι επιτέλους εδώ!

Η Wolt προχωρά σε συνεργασία με τα Pet City!

Better life 15.07.2024
Πρόκειται για μία συνεργασία που αυξάνει ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές στην online πλατφόρμα delivery ακόμα και για το κατοικίδιό σου

Greek summer addict by Avgerinos Cosmetics

Ομορφιά - Στυλ 15.07.2024
Η πιο καλοκαιρινή συλλογή επιστρέφει ανανεωμένη με ακόμα πιο ελκυστική εμφάνιση και την προσθήκη δύο νέων προϊόντων

8α Μαθητικά βραβεία «YouSmile Awards» 2024: Συμμετοχή περισσότερων από 5.500 μαθητών και 155 Σχολείων

Δράσεις 12.07.2024
«Ποτέ δεν είσαι πολύ μικρός για να αλλάξεις τον κόσμο!»

Νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Advanced Care: 24ωρη αίσθηση ενυδάτωσης απευθείας από το ντους!

Ομορφιά - Στυλ 11.07.2024
Ήξερες ότι η αίσθηση ενυδάτωσης που απολαμβάνεις στο ντους μπορεί να σε ακολουθεί όπου κι αν είσαι, διαρκώντας 24 ώρες;

Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024: Ξεκίνησαν οι εγγραφές εκθετών

Better life 10.07.2024
Πρόσκληση Χορηγών για το μοναδικό γεγονός του θαλάσσιου τουρισμού στη Ρόδο