E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κηφισιά: Πόρτα καταπλάκωσε μαθητές σε δημοτικό σχολείο ‑ Σοβαρά τραυματισμένος ένας ανήλικος

Παραλίγο να έχουμε θύματα σε σχολείο στην Κηφισιά όταν η πόρτα καταπλάκωσε μαθητές δημοτικού

Δημοσίευση 21/5/2024 | 16:00

Κηφισιά: Πόρτα καταπλάκωσε μαθητές σε δημοτικό σχολείο ‑ Σοβαρά τραυματισμένος ένας ανήλικος

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε εννιάχρονος μαθητής του 3ου δημοτικού σχολείου Κηφισιάς, ο οποίος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα την ώρα του σχολάσματος.

Η πόρτα, που είχε τοποθετηθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες, αλλά δεν είχε στερεωθεί. Την ώρα που η πόρτα έπεσε και χτύπησε το αγοράκι μαζί του βρίσκονταν άλλα δύο παιδάκια που ευτυχώς δε χτύπησαν.

Το παιδί έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και  υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία καθώς παραπονιόταν για πόνους στη σπονδυλική στήλη. Διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά παραμένει προληπτικά στο νοσοκομείο. Ο εργολάβος έχει συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ έχουν προσαχθεί άλλα δύο άτομα - εργάτες που είχαν πάρει μέρος στις εργασίες.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, στην περίφραξη του σχολείο γίνονταν εργασίες και τοποθετήθηκε νέα καγκελόπορτα. Πηγές από το δήμο Κηφισιάς αναφέρουν ότι ο εργολάβος είχε ζητήσει «να μην πειράξουν την πόρτα», αφού οι εργασίες δεν είχαν ολοκληρωθεί.  Αυτό είναι πρακτικά ανέφικτο, όταν στο χώρο κινούνται παιδιά από 6 έως 12 ετών και είναι απορίας άξιο πώς και από ποιον έγινε δεκτό το «αίτημα» του εργολάβου και κυρίως γιατί οι εργασίες έγιναν σε ώρες λειτουργίας του σχολείου. 

«Το παιδί δε χειρουργείται, βρίσκεται σε θάλαμο του νοσοκομείου. Εγώ και η μητέρα του βρισκόμαστε στο πλευρό του. Έχει πόνους στο κεφάλι και στη μέση αλλά εμφανή χτυπήματα δεν υπάρχουν. Είναι σοκαρισμένος ο μικρός αλλά ψύχραιμος» λέει στο protothema.gr ο Γιάννης Παντελεάκης, αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Κηφισιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λάρισα: Έκανε όπισθεν και τραυμάτισε τρίχρονο κοριτσάκι– Νοσηλεύεται στο νοσοκομείo

Ελλάδα 17.01.2026
To κοριτσάκι που διέμενε σε χωριό του δήμου Τυρνάβου

Χειμερινές εκπτώσεις: Ποιες Κυριακές είναι ανοικτά τα καταστήματα

Οικονομία 17.01.2026
Λόγω χειμερινών εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν τις Κυριακές, 18 και 25 Ιανουαρίου

Κωνσταντινούπολη: Ανήλικος μαχαίρωσε θανάσιμα 17χρονο – Σοκάρει η ομολογία του

Κόσμος 17.01.2026
Αγρια δολοφονία μπροστά σε κάμερα ασφαλείας

Αγρίνιο: Ομολόγησε ο δράστης για τη δολοφονία του 50χρονου – Στο μικροσκόπιο ερωτικό κίνητρο

Ελλάδα 17.01.2026
Σοκ στη Μακρύνεια από τον θάνατο του Κώστα Αλεξανδρή

«Κόκκινος Συναγερμός» για την επιτραπέζια ελιά – Απειλείται από τη συμφωνία με τη Mercosur

Οικονομία 17.01.2026
Η συμφωνία ΕΕ – Mercosur απειλεί τη βιωσιμότητα του κλάδου και στρεβλώνει τον ανταγωνισμό

«Να μάθουμε τι συνέβη» – Πέντε οικογένειες μηνύουν το TikTok για τους θανάτους των παιδιών τους

Κόσμος 17.01.2026
Βρετανοί γονείς οδηγούν το TikTok σε αμερικανικό δικαστήριο σε μια υπόθεση-ορόσημο για την ευθύνη των social media

«Η Λόρα είναι στην Αθήνα»: Ο λόγος που δεν ταξιδεύουν οι γονείς της στην πρωτεύουσα

Ελλάδα 17.01.2026
Για ένατη συνεχόμενη ημέρα παραμένει αγνοούμενη η 16χρονη

Τρεις Ιεράρχες 2026: Έτσι θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Ελλάδα 17.01.2026
Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα λάβουν μέρος στον εκκλησιασμό.