E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ναταλία Γερμανού: «Ο Φωκάς Ευαγγελινός στενοχωρήθηκε με τη θέση, η Σάττι είχε ισχυρή άποψη, δεν παρουσιάστηκε η πρότασή του»

Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα

Δημοσίευση 19/5/2024 | 18:38

Ναταλία Γερμανού: «Ο Φωκάς Ευαγγελινός στενοχωρήθηκε με τη θέση, η Σάττι είχε ισχυρή άποψη, δεν παρουσιάστηκε η πρότασή του»

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στο Καλύτερα Δε Γίνεται την επικοινωνία που είχε με τον Φωκά Ευαγγελινό μετά τη Eurovision, σημειώνοντας πως ο επιτυχημένος χορογράφος είναι στενοχωρημένος για τα σχόλια που ακούστηκαν για τη συμμετοχή της Ελλάδας με τη Μαρίνα Σάττι.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν είχε ουσιαστικά μεγάλη ανάμειξη στο τελικό αποτέλεσμα και ότι είχε μία άλλη πρόταση που δεν υλοποιήθηκε, αφού η Μαρίνα Σάττι είχε πολύ ισχυρή άποψη για το πως ήθελε να εμφανιστεί στη σκηνή του Μάλμε.

«Είδα τον Φωκά Ευαγγελινό την προηγούμενη Τρίτη και τον ρώτησα και ήταν στενοχωρημένος δεν θα το κρύψω, αλλά είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν κουτσομπολεύει παρασκηνιακά. Μου είπε πως όντως στενοχωρήθηκε και με τη θέση που πήραμε και με τα σχόλια που ακούστηκαν. Περιορίστηκε να μου πει ότι η Μαρίνα επειδή είναι ολοκληρωμένη παραγωγός, καλλιτέχνιδα, τραγουδοποιός και χορεύει, όντως είχε πολύ ισχυρή άποψη η ίδια για το πως ήθελε να παρουσιαστεί το act του «Ζάρι» στη σκηνή. Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα.

Μου ξεκαθάρισε ότι όλα είναι μία χαρά και ότι τη θαυμάζει πάρα πολύ, αλλά από την αρχή είχε τα δικά της ζητούμενα και το πως ήθελε να παρουσιαστούν στη σκηνή. Έμεινε σταθερή. Ο Φωκάς είχε άλλη ιδέα και πρόταση που δεν παρουσιάστηκε τελικά» εξήγησε η Ναταλία Γερμανού.

«Επιτρέψτε μου να πω μια καθαρά προσωπική μου άποψη με τεράστιο σεβασμό στον Φωκά με τον οποίο συνεργαστήκαμε στο «Μy number one» και περάσαμε ζάχαρη. Παρόλα αυτά σε σχέση με τη Eurovision, αν θέλεις έναν καλλιτέχνη που να κάνει ακριβώς ό,τι του λες, που να μην έχει καθόλου άποψη και να λέει ναι σε όλα, τότε επιλέγεις την «ασφαλή» λύση της Silia Kapsis ή μίας κοπέλας νέας, την οποία θα την πλάσεις όπως θέλεις και θα πάει με τα νερά σου και θα τηρήσει 100% ό,τι της προτείνεις.

Όταν διαλέγεις μία ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα στα πάντα, μία παραγωγό που γράφει τα τραγούδια της, δεν μπορεί να περιμένεις να μη σου πει ότι εγώ αυτό δεν θα το κάνω και θα κάνω αυτό που νιώθω καλύτερα. Αλλιώς επιλέγεις ένα νέο πλάσμα και το πλάθεις, όπως θέλεις» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Flashdance: Πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια Jennifer Beals

Celebrity Stories 07.04.2026
Σήμερα, στα 60 της, παραμένει εντυπωσιακότατη

Αυτή είναι η σκηνή που κόπηκε από τη θρυλική σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

TV Buzz Χτες
Στη σειρά, τον Ιησού ενσάρκωσε ο Ρόμπερτ Πάουελ

Σοφία Κουρτίδου: «Η παχυσαρκία είναι νόσος. Με το σώμα μας δεν πρέπει να είμαστε σε μάχη»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno ήταν σήμερα 6 Απριλίου η Σοφία Κουρτίδου

Gigi Hadid: Το όνομά της είναι στα αρχεία Έπσταϊν ‑ Τι δήλωσε για την σχέση τους

Tabloid Χτες
Η απάντησή της για την εμφάνιση του δικού της ονόματος και της αδελφής της στα αρχεία Έπσταϊν

Αννα Βίσση: Ο κιθαρίστας της Κάρλος Πέρεζ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους

Tabloid Χτες
«Δεν έχω καλύτερο από το να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να βάζω τα δυνατά μου για να την κάνω να λάμψει», έγραψε μεταξύ άλλων ο κιθαρίστας στο Instagram

Λίζα Κούντροου: Κανείς δεν νοιαζόταν για μένα στα «Φιλαράκια», με αποκαλούσαν απλώς «η έκτη φίλη»

Social Χτες
Δεν υπήρχε κάποιο όραμα για μένα, δήλωσε η 62χρονη ηθοποιός

Ο Ιάσονας Μανδηλάς έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του, δείτε βίντεο

Social Χτες
Ο τραγουδιστής ζήτησε από τον σύντροφό του να παντρευτούν σε ταξίδι τους στην Πράγα

Τhylane Blondeau: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» έκλεισε τα 25

Social Χτες
Η Γαλλίδα καλλονή βρέθηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν στα 5 της φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue

Αννα Βίσση – Χριστίνα Πολίτη: Τέλος στη φιλία τους μετά από 30 χρόνια; Tο unfollow στο Instagram

Tabloid Χτες
«Οι δύο γυναίκες δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου

Αρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση για την κροτίδα, τα χρέη και τη δικαστική διαμάχη